Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Anladim.gec dollenme gec yumurtlamayla oluyo mesela hani 14unde yumurtladigin varsayalim o tarihte degilde mesela daha sonra yumurtlamissin ve ozamanda iliskin olmus ve dollenmis yumurta gec dollenme dedikleri bu.
Hımm sağol canım iğne kullandığım için öyle ihtimalim yok desene:)

Anladım canım tabi normal olarak öncelik olmayanlara.. bizde sürekli ziyaret ederiz..
Sen ozaman vatandaşlık alman için 5 yıl kalman gerekiyor galiba kaç yıldır ordasın??
Maalesef vatandaşlık alma hakkımız yok. Olsaydi da 5 yilin yarisi bile dolmadi.
Ama bazı ülkelerde oturumun varsa senin çocuğun olsa bile evlat edinebiliyorsun. Belki ileride nasip olur kim bilir.

Benbirdost canım geç dölllenme ne demek bizde öyle bir ihtimal yok demi
Ayyy anacım bugün çok aklıma takıldı benim ya acaba geç döllenme olur mu diye ama onuda şimdi bi arkadaş açıklamış o ihtimalde gitti iyi mi
Olsun kız belki bir tanecik sperm kararsız kalmıştır çıkıp çıkmamakta son anda kalmıştır olamaz mı yani

Maalesef vatandaşlık alma hakkımız yok. Olsaydi da 5 yilin yarisi bile dolmadi.
Ama bazı ülkelerde oturumun varsa senin çocuğun olsa bile evlat edinebiliyorsun. Belki ileride nasip olur kim bilir.
Hangi ülkedesiniz canım..
Bide yurtdışında olup türkiye den başvuru yapınca olmuyor değil mi ev yaşantısını görmek zorundalar sanırım

Hangi ülkedesiniz canım..
Bide yurtdışında olup türkiye den başvuru yapınca olmuyor değil mi ev yaşantısını görmek zorundalar sanırım
Oluyor canim aslında. Tam bilemiyorum ama konsolosluktan biri geliyor sanırım.Ev ziyareti 10 dakika diyor yaşayanlar. O yuzden o kısmı sorun değil. Önemli olan yaşadığın ülkede kalıcı oturum sahibi olmak. Onun da şartları biz geldikten sonra ağırlaştı. Nasip değilmiş. Ileride belki bakalım hayırlısı. Mısır'da yaşıyorum canım.

Hahahaaa çok güldüm kız şans mans yok paşa paşa adeti bekleyecez:))

Mısır dikkatimi çekti:) Allah gönlüne göre versin canım

Hahahaaa çok güldüm kız şans mans yok paşa paşa adeti bekleyecez:))
öyle bi şans olsaydıda bize yine denk gelmezdi
Gece gece yine efkar bastı beni
Özellikle şu evdeki sessizlik yok mu çok canımı sıkıyor sadece 2 kişiyiz

Hmmm anladım yeni mi taşınmıştınız oraya.?
Yinede araştırmaya devam et belki esneklik yapabilirler yine...
Kalıcı olursunuz belki yani eğer istiyorsanız inşallah olursunuz...

öyle bi şans olsaydıda bize yine denk gelmezdi
Gece gece yine efkar bastı beni
Özellikle şu evdeki sessizlik yok mu çok canımı sıkıyor sadece 2 kişiyiz
Ben de bu gün ve son günler hep huzursuzum. 3 gün önce rüyamda yerlesme kanamasi oldu nasıl mutlu oldum sonra meğer yerlesme değil adetmis korkuyorum... 2 gün önce sadece yerlesme kanamasi oldu rüyamda çok sevindim. Kanamanın devamı yok diye. Dün de testi düşünerek uyudum rüyamda tam iki çizgi çıktı. Uyandım test yaptim tabi alakası yok. Geçen ay da test yapıyorum rüyamda 3-4 çizgi çıkıyor güya cogul gebelikmis. Sonra çizgiler yavaş yavaş silindi. Korku filmi gibi aman ya. Yalnızlıktan düşüne düşüne ne hale geldim. Zor çok zor tek olmak. Iki kişi de olsa her an birlikte değilsin sonuçta

Hmmm anladım yeni mi taşınmıştınız oraya.?
Yinede araştırmaya devam et belki esneklik yapabilirler yine...
Kalıcı olursunuz belki yani eğer istiyorsanız inşallah olursunuz...
Evet yeni sayılır iki yıl oldu. Inşaallah oluruz kalıcı. Istiyoruz yani. Hayırlısı tabi.
Maille belli araliklarda bilgi alıyorum evlat edinme hakkında. Nasip bakalim çok istiyoruz. Esim tüp bebek olmaz ama evlat ediniriz diyor o derece yani.

Oyy kıyamam rüyalar gün içinde yaşadıklarından çıkar bu kadar sıkma canını biz yanındayız:)

Oyy kıyamam rüyalar gün içinde yaşadıklarından çıkar bu kadar sıkma canını biz yanındayız:)
Allah razi olsun canim. Son gunler zaten esimden cok sizlerle konustum. Nasil gelecek test gunu derken cabucak gecti zaman. Iyi ki varsiniz :) birlikte mutluluğu da yaşarız inş.

Ayyy kız 3-4 çizgi çıktı güya çoğul gebelikmiş bölümüne kadar üzülerek okudum o bölüme gelince koptum Allahta seni güldürsün inşallah (AMİN)
Aman of kızlar içimiz şişmiş bizim yahu az biraz atalım şu düşünceleri kafamızdan artık...

En zoru o iste.adet gunu baslarsin bugun 2.gun kontrole sonra muayene 5.gun ilac icmeye basla 5 gun say sonra yine kontrole muayene ol.doktor ooo yumurta var buyuklugude iyi hemen igne der.vurdurursun 36 saat baslar say.sonra iliski.acaba kac kere olsa hangi gunler olsa onuda say.regl gunu yaklasir acaba oldumu.sonra leke gelir ahaa yerlesme kanamasi.regl gunun gecer kesin gec dollenme kesin.tabi bu kadar saya saya iyice kafayi yersin.sonra regl olur oturur bi guzel uzulursun.ay bu sekilde geciyor benim icin.

Benim ikinci klomen denememin de fos cikmasinin ardindan haftaya cuma hsg ye giriyorum arkadaslar anestezisiz bana dua edin korkuyorum. Regle 6 gun var testler negatif ve bende hamile olmadigimi hissediyorum bana hastane yolu gozuktu

Benim ikinci klomen denememin de fos cikmasinin ardindan haftaya cuma hsg ye giriyorum arkadaslar anestezisiz bana dua edin korkuyorum. Regle 6 gun var testler negatif ve bende hamile olmadigimi hissediyorum bana hastane yolu gozuktu
Erken degilmi daha benim doktor bi 6 ay bu sekilde deniycez dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…