Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Bana 3 ay deneyecegiz sonra hsg cekelim fazla kullanman iyi olmaz demisti bende 2 ay olmayinca bu ay hsg cekineyim son klomeni de o sekilde deneyelim dedim 6 ay cok degil mi?
Bence hsg aşılama ve tedavilerden önce çekilmeli. Bir sorun varsa boşa kürek çekiliyor çünkü. Ben tıkalı tüp ve perdeli rahimle boşu boşuna 1 sene kaybettim

Bence hsg aşılama ve tedavilerden önce çekilmeli. Bir sorun varsa boşa kürek çekiliyor çünkü. Ben tıkalı tüp ve perdeli rahimle boşu boşuna 1 sene kaybettim
Aynen canım...
Normalde hormon testleri hsg sperm testi falan diye sıralama olur.. benimki öyleydi yani ama bazı doktorlar cahil mi yoksa çok para alıcaz diye oyalıyor mu ne bende anlamadım...
Benim gittiğim dr rahim filmi sonucuma baktı kanallar dar dedi önce 10 iğne ve çatlatma iğnesi verdi tutmayınca tekrar gittim yine kanallardan bahsetti bu ayda klomen ve çatlatma olarak kullanacaksın olmazsa laparoskopi dedi....
Adam en başından beri söyledi yani sorunu...
Ama işte bazı doktorlar sorunu söylemiyorlar insanları her ay umutlandırıyorlar..
Sonrada gel bi rahim filmi cekelim diyorlar bi bakıyorlar tüpler tıkalı hayal kırıklığı oluyor insanlar için...

Offf off hepimiz için sonuç negatif olunca hayal kırıklığı oluyor
Ne kadar düşünmemeye çalışsakta olmuyor işte..

Aynen be canim. Farklı şeylere odaklanmaya çalışsak bari. Yoksa zaman nasil geçer...
Aminn hepimizi guldursun Rabbim

Bende sabah hastaneye gittim ha oldum ha olacam belki vardır dedim negatif koskoca 0,2 çıktı sinirlerim tekrar bozuldu ağladım iyice olmuyor demekki neyapayım

Bende sabah hastaneye gittim ha oldum ha olacam belki vardır dedim negatif koskoca 0,2 çıktı sinirlerim tekrar bozuldu ağladım iyice olmuyor demekki neyapayım
Hani derlerya ev sahibinin tek evi var butun evler kiracilarin diye bizimde onumuzde aylar var daha dur bakalim.su haberlerde 13 yasindaki araba kullanan cocugun ezdigi cocuklardan birinin annesi 15 yil sonra geldi nasil dayanayim diye agliyordu.rabbim nezaman derse ozaman biz elimizden geleni yapip bekleyelim

bir kere o duyguyu bi yaşasak ikinci için çok rahat olucaz ama bir kere bile yaşayamadık ki

Doktor benim yumurtaların bu ay geç olgunlaştığını söylemişti belki oyüzden geç adet olacağım

Çatlatma iğnesinin 26. Saati... kasıklarım ağrımıyor diye ağlıcam şimdi

Neden aşılama degil direk tüp bebek bende senin durumundayım herşey normal ama gebelik olmuyo 2sene önce düşük yaptım 4aylık pazartesi doktora gittim problem yok boşuna bünyene hormon yükleme biraz kilo ver kendiliginden olur dedi olmazsa aşılama yaparız tüp bebege gerek kalmaz dedi herkez işi maddiyata döküyor direk tüp bebek diyorlar doktor çok önemli benim doktorum yurt dışında egitim almış profesör gerek görmediği sürece tüp bebege yanaşmıyor şimdide bence aşılama düşün ama tüp bebege gitme derim canım çünkü aşılama nın tutma şansı daha yüksek problem yoksa tabi dediğin gibi

Çatlatma iğnesinin 26. Saati... kasıklarım ağrımıyor diye ağlıcam şimdi
Canım henüz erken zaten 36.saatte oluyor ağrılar benim geçen ay ilk iğnemdi 36.saatte bi başladı ağrılar ayağımı bile kıpırdatamadım..
Ne büyük nede küçük idrarımı yapamadım ama bu ay hiç ağrım olmadı sadece çok akıntım oldu ordan anladım çatladığını...

Çatladı mi çatlamadı mı diye düşünmekte zor ya
Her türlü düşünüyoruz zaten

Ha ha aynen ya bide tecavüze uğruyorlar bi bakıyorsun hamile :)))))
Bende hemencik hamile kalıcam sanıyordum ama işte olmayınca olmuyor...
Olmayinca olmuyor degil demekki henuz hayirlisi degil de ondan olmuyor.bizler icinde o gunler gelecek ins.bi bakmissin bende hamileyim demisiz.

Bide herkesin agri esigi farkli farkli.mesela benim canim oyle kolay kolay acimaz.kasiklarda batma ara ara oluyor.soyle bi vurup geciyor ama ben dayanabiliyorum.herkeste ayni degil.geen aydan farkli olarak bende bu ay gogusler biraz fazla agriyor mesela.sanki boyle geriliyorlarmis gibi sizi gibi hani catlarmis gibi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…