Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Evet herkesin ağrı eşiği farklıdır ama ilk çatlatma iğnesinde fazla ağrı oluyormuş yani buradakilerden duydum bende :))))
Mesala bu ay seninki gibi kasıklarıma hafif hafif ağrı giriyordu çatlamadı diye kafaya takmıştım geçen ay gibi sancılı bekliyordum...
Ben çok fazla zayıfım belki ilk ay onun etkisiyle sancılı geçmiştir..
Kilo alamıyorum

Ben catmatma ignesi oldugumda 2-3 gun sonra tekrar kontrole gidiyordum catladi mi diye gormek için. Çünkü her ay catlamiyordu. Catlamadigi zamanlar bir sonraki adetin 5. Günü gel diyordu bakalım kist kalmış mi adetle atılmış mi.. catladiysa sorun yok pozitif olursa ne âlâ... negatif olursa aynı şekilde klomen kullanıp gel diyordu. Siz yumurta catladi mi acaba diyorsunuz yani kontrole gitmiyorsunuz o zaman öyle anlıyorum. Her doktorun usulü farklı galiba.

Ben catladimi diye hic baktirmadim.yani doktor hic cagirmadi.

İyi bari sabahtır yedim kendimi niye ağrımıyor diye... belki de olmaz dediğin gibi. Çok zor beklemek çok zor... 2 yıldır adet görecekmiyim stresine bu ay yumurta çatlayacak mı stresi eklendi iyi oldu. Değişiklik olduallah herkese versin bir an önce, bekletmesin...

Amin canım ya inşallah...
Hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin Allah'ım..

Benimkide kontrol için çağırıyor ama yumurtalar büyüyüp büyümedigine bakmak için çağırıyor..
Büyüdüyse çatlatma iğnesi veriyor büyümediyse bi kaç bekletip öyle kullanmamı istiyor..
Çatlayıp çatlamamasına bakmak için hiç çağırmadı...

Ben devlette tedavi goruyorum aslinda doktorum cok iyi.ama okadar yogunki randevu bile zor buluyorum.guveniyorum yani kendisine.

Kızlar ben sürekli olarak kabızımdır acaba bu hamile kalmama engel bir durum mu

Kızlar sizde de karın guruldaması oluyor mu ??
Bu arada ayneyn Sende hala belirtiler devam ediyor mu ???
Iki gün onceye kadar guruldama çok oldu. Hele yumurtlama sonrası çok fazlaydı ciddi gaz doluydum sanki. Iki gün önce her şey pat diye kesildi. Dün sabah biraz ateşle uyandım sonra hemen geçti. Agri batma kramp yok. Çok az bir iki dakika adet ağrısı gibi oldu bu gün. Kasiklarim sert hala ama çok da anlayamıyorum çünkü kabızlık oldu son günler hala tam geçmedi.

Ovulasyon testinde ilk pozitif gördüğüm günü 1 kabul edersek yarın 15. Gün
Testin silikleştiği ve muhtemelen catladigi günü 1 kabul edersek yarın 13. Gün
Sabah bir bakayım inş. Değişiklik var mı diye.

Ay canım benim ya kurban olduğum Allah'ım inşallah bi mucize verir sana...
Burda kimsenin gerçek isimlerini bilmesemde rumuz isimleriyle anarak dua ediyorum en çok aklıma gelen isimler H Hafsa ve sen oluyorsun canım benim...
Diğer arkadaşlar yanlış anlamasın onlar içinde dua ediyorum ama sizin ikinizle daha çok konuştuğum için aklımdan en çok sizin isimleriniz kalıyor...

Amin canim benim ya. Içim gidiyor öyle hevesle bekliyorum ki. Duan kabul olur inş. Siz de hep aklimdasiniz. Ben de hep bizim gibi bebeği olmayanlara dua ediyorum. Hamile kalsam da dua edeceğim o hasreti unutmayacağım.

Amin canim benim ya. Içim gidiyor öyle hevesle bekliyorum ki. Duan kabul olur inş. Siz de hep aklimdasiniz. Ben de hep bizim gibi bebeği olmayanlara dua ediyorum. Hamile kalsam da dua edeceğim o hasreti unutmayacağım.
Aynen canım bende asla bugünlerimi unutmicam ve her zaman bizim kadar anne olmak isteyenler için dua edeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…