- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.745
- 198
Evet herkesin ağrı eşiği farklıdır ama ilk çatlatma iğnesinde fazla ağrı oluyormuş yani buradakilerden duydum bende :))))Bide herkesin agri esigi farkli farkli.mesela benim canim oyle kolay kolay acimaz.kasiklarda batma ara ara oluyor.soyle bi vurup geciyor ama ben dayanabiliyorum.herkeste ayni degil.geen aydan farkli olarak bende bu ay gogusler biraz fazla agriyor mesela.sanki boyle geriliyorlarmis gibi sizi gibi hani catlarmis gibi sanki.
Ben catladimi diye hic baktirmadim.yani doktor hic cagirmadi.Ben catmatma ignesi oldugumda 2-3 gun sonra tekrar kontrole gidiyordum catladi mi diye gormek için. Çünkü her ay catlamiyordu. Catlamadigi zamanlar bir sonraki adetin 5. Günü gel diyordu bakalım kist kalmış mi adetle atılmış mi.. catladiysa sorun yok pozitif olursa ne âlâ... negatif olursa aynı şekilde klomen kullanıp gel diyordu. Siz yumurta catladi mi acaba diyorsunuz yani kontrole gitmiyorsunuz o zaman öyle anlıyorum. Her doktorun usulü farklı galiba.
Hmm iyi ben ağlamiiiim o zaman boşuna:)Benimde 3ay kullandım ama agrı olmadı hiç herkese aynı etki etmez üzülme boşuna :)))
İyi bari sabahtır yedim kendimi niye ağrımıyor diye... belki de olmaz dediğin gibi. Çok zor beklemek çok zor... 2 yıldır adet görecekmiyim stresine bu ay yumurta çatlayacak mı stresi eklendi iyi oldu. Değişiklik olduCanım henüz erken zaten 36.saatte oluyor ağrılar benim geçen ay ilk iğnemdi 36.saatte bi başladı ağrılar ayağımı bile kıpırdatamadım..
Ne büyük nede küçük idrarımı yapamadım ama bu ay hiç ağrım olmadı sadece çok akıntım oldu ordan anladım çatladığını...
Çatladı mi çatlamadı mı diye düşünmekte zor ya
Her türlü düşünüyoruz zaten
Amin canım ya inşallah...İyi bari sabahtır yedim kendimi niye ağrımıyor diye... belki de olmaz dediğin gibi. Çok zor beklemek çok zor... 2 yıldır adet görecekmiyim stresine bu ay yumurta çatlayacak mı stresi eklendi iyi oldu. Değişiklik olduallah herkese versin bir an önce, bekletmesin...
Benimkide kontrol için çağırıyor ama yumurtalar büyüyüp büyümedigine bakmak için çağırıyor..Ben catmatma ignesi oldugumda 2-3 gun sonra tekrar kontrole gidiyordum catladi mi diye gormek için. Çünkü her ay catlamiyordu. Catlamadigi zamanlar bir sonraki adetin 5. Günü gel diyordu bakalım kist kalmış mi adetle atılmış mi.. catladiysa sorun yok pozitif olursa ne âlâ... negatif olursa aynı şekilde klomen kullanıp gel diyordu. Siz yumurta catladi mi acaba diyorsunuz yani kontrole gitmiyorsunuz o zaman öyle anlıyorum. Her doktorun usulü farklı galiba.
Ben devlette tedavi goruyorum aslinda doktorum cok iyi.ama okadar yogunki randevu bile zor buluyorum.guveniyorum yani kendisine.Benimkide kontrol için çağırıyor ama yumurtalar büyüyüp büyümedigine bakmak için çağırıyor..
Büyüdüyse çatlatma iğnesi veriyor büyümediyse bi kaç bekletip öyle kullanmamı istiyor..
Çatlayıp çatlamamasına bakmak için hiç çağırmadı...
Anladım canım bende doktoruma güveniyorum zaten bi sonraki ay gittiğimde kontrol ediyor kist oluşmuş mu diye..Ben devlette tedavi goruyorum aslinda doktorum cok iyi.ama okadar yogunki randevu bile zor buluyorum.guveniyorum yani kendisine.
Yeni ay yeni umutlarHahh adet oldum gözümüz aydın
Yaaa ben niye olamadımHahh adet oldum gözümüz aydın
Iki gün onceye kadar guruldama çok oldu. Hele yumurtlama sonrası çok fazlaydı ciddi gaz doluydum sanki. Iki gün önce her şey pat diye kesildi. Dün sabah biraz ateşle uyandım sonra hemen geçti. Agri batma kramp yok. Çok az bir iki dakika adet ağrısı gibi oldu bu gün. Kasiklarim sert hala ama çok da anlayamıyorum çünkü kabızlık oldu son günler hala tam geçmedi.Kızlar sizde de karın guruldaması oluyor mu ??
Bu aradaayneyn Sende hala belirtiler devam ediyor mu ???
Ay canım benim ya kurban olduğum Allah'ım inşallah bi mucize verir sana...Ovulasyon testinde ilk pozitif gördüğüm günü 1 kabul edersek yarın 15. Gün
Testin silikleştiği ve muhtemelen catladigi günü 1 kabul edersek yarın 13. Gün
Sabah bir bakayım inş. Değişiklik var mı diye.
Amin canim benim ya. Içim gidiyor öyle hevesle bekliyorum ki. Duan kabul olur inş. Siz de hep aklimdasiniz. Ben de hep bizim gibi bebeği olmayanlara dua ediyorum. Hamile kalsam da dua edeceğim o hasreti unutmayacağım.Ay canım benim ya kurban olduğum Allah'ım inşallah bi mucize verir sana...
Burda kimsenin gerçek isimlerini bilmesemde rumuz isimleriyle anarak dua ediyorum en çok aklıma gelen isimler H Hafsa ve sen oluyorsun canım benim...
Diğer arkadaşlar yanlış anlamasın onlar içinde dua ediyorum ama sizin ikinizle daha çok konuştuğum için aklımdan en çok sizin isimleriniz kalıyor...
Aynen canım bende asla bugünlerimi unutmicam ve her zaman bizim kadar anne olmak isteyenler için dua edeceğim...Amin canim benim ya. Içim gidiyor öyle hevesle bekliyorum ki. Duan kabul olur inş. Siz de hep aklimdasiniz. Ben de hep bizim gibi bebeği olmayanlara dua ediyorum. Hamile kalsam da dua edeceğim o hasreti unutmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?