- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 73
- 38
Bi yerde bi arkadas adet olmaya yakin ishal olur cunki sikintili bi donem ve bagirsaklarin kendini bosaltmasi lazim diye yazmisti.reglle ilgili bi hormon bunu yapiyomus kabizlik belki hamisliktendir olamazmi yaniIki gün onceye kadar guruldama çok oldu. Hele yumurtlama sonrası çok fazlaydı ciddi gaz doluydum sanki. Iki gün önce her şey pat diye kesildi. Dün sabah biraz ateşle uyandım sonra hemen geçti. Agri batma kramp yok. Çok az bir iki dakika adet ağrısı gibi oldu bu gün. Kasiklarim sert hala ama çok da anlayamıyorum çünkü kabızlık oldu son günler hala tam geçmedi.
Gebelik sebebiyle kabızlık yaşayan çok kişi var neden olmasın canim. Nasip kısmet eğer zamanı geldiyse onun işareti de olabilir dedigin gibi. Kesin sonuca günler kaldı. Hayırlısı bakalım. Belki yarın ufak bir işaret görürüm kim bilir.Bi yerde bi arkadas adet olmaya yakin ishal olur cunki sikintili bi donem ve bagirsaklarin kendini bosaltmasi lazim diye yazmisti.reglle ilgili bi hormon bunu yapiyomus kabizlik belki hamisliktendir olamazmi yani
Canım o kişiden kişiye değişiyor bence kimiside ishal oluyormuş ben normalde hep kabızımdır adet olmama yakın gelir anca tuvaletim ama şuan ishal oldum ve burda sular kesik diye gidemiyorum tuvalete kafayı yedim sinirden zaten..Bi yerde bi arkadas adet olmaya yakin ishal olur cunki sikintili bi donem ve bagirsaklarin kendini bosaltmasi lazim diye yazmisti.reglle ilgili bi hormon bunu yapiyomus kabizlik belki hamisliktendir olamazmi yani
Inşallah öyledir canım sabah ilk idrarla yapmayı unutma :))Gebelik sebebiyle kabızlık yaşayan çok kişi var neden olmasın canim. Nasip kısmet eğer zamanı geldiyse onun işareti de olabilir dedigin gibi. Kesin sonuca günler kaldı. Hayırlısı bakalım. Belki yarın ufak bir işaret görürüm kim bilir.
Benim daha var ya ayin 3une randevu aldim dayanabilirsem 2 sinde test yaparim belkimKızlar tüm gün misafir vardı bakamadım bana bişey diyen seslenen oldumu:) yarın test yapacaklar vardı sanırım inş hayırlı haberlerinizi bekliyoruzBenbirdost canım ben de dua ediyorum rabbim hepimize tez zamanda versin inşallah
Tek tavsiyem erken yapma madden ve manen zarar..idrar testide yaptım kan testide öderken küçük küçük göze gelmiyor ama 60 tl vermişim..hayır ne gerek varmış çöoe atmaya :)) yazık günah..Benim daha var ya ayin 3une randevu aldim dayanabilirsem 2 sinde test yaparim belkim
Bnde 21nde oldum cnmKızlar çatlatma iğnemi vurdurdum beklemedeyim beraber bekleyelim istedim :)
Ayy ben de son gebeliğimde kabız oldum, o gaz beni illahlah ettirdi çatlayacam sandım. Gebelik belirtisi olabilir yani. Rezeneyle çare buldum.Gebelik sebebiyle kabızlık yaşayan çok kişi var neden olmasın canim. Nasip kısmet eğer zamanı geldiyse onun işareti de olabilir dedigin gibi. Kesin sonuca günler kaldı. Hayırlısı bakalım. Belki yarın ufak bir işaret görürüm kim bilir.
Çatlamıştır canım benimkide bu ay öyle oldu...Ayy ben de son gebeliğimde kabız oldum, o gaz beni illahlah ettirdi çatlayacam sandım. Gebelik belirtisi olabilir yani. Rezeneyle çare buldum.
Bu arada 36. Saatte (gece 1 e kadar) karnım çok ağrır diye bekledim ama ufak tefek sancılar dışında bir şey olmadı :))) çatlatamadım mı ki acaba:)
2sinde 14.gun olucak igneden sonra insan uTek tavsiyem erken yapma madden ve manen zarar..idrar testide yaptım kan testide öderken küçük küçük göze gelmiyor ama 60 tl vermişim..hayır ne gerek varmış çöoe atmaya :)) yazık günah..
2 sinde 14.gun olmus olucak ins ozamana kadar olmazsam tabi.dusunme ve sabret bunlar bizim icin zor tabi ama insan bi umut diyor iste.Tek tavsiyem erken yapma madden ve manen zarar..idrar testide yaptım kan testide öderken küçük küçük göze gelmiyor ama 60 tl vermişim..hayır ne gerek varmış çöoe atmaya :)) yazık günah..
Gaz bendede asiri olustu igneden sonra yediklerimide dusunuyorun biseyde bulamiyorumAyy ben de son gebeliğimde kabız oldum, o gaz beni illahlah ettirdi çatlayacam sandım. Gebelik belirtisi olabilir yani. Rezeneyle çare buldum.
Bu arada 36. Saatte (gece 1 e kadar) karnım çok ağrır diye bekledim ama ufak tefek sancılar dışında bir şey olmadı :))) çatlatamadım mı ki acaba:)
Benimkide 4 undeKizlar benide araniza alin . 2.ci catlatma ignemi oldum bat 3 agustos
İlk canım. Aşılama tedavisinde faln değilim şu an. Rahimde tekrar eden bir çökme durumu var iki kez ameliyatla düzeldi. İlk ameliyattan sonra iki kez hamile kaldım. Sonra tekrar çöktü. 2 hafta önce tekrar oldum. O yüzden çökmeden tekrar hamile kalmam lazım. Ondan panik halindeyim. Bu ay da adetin 22 günü çatlamadığını görünce çatlatma iğnesi geldi aklıma vur dedim doktora. Normalde tüp bebek servisi hastasıyım ama başka doktora gittim. Adam gibi de açıklamadı bir şey. Öyle deli gibi dolaşıyorum ortalıkta işte çatladı mı çatlamadı mı diyeÇatlamıştır canım benimkide bu ay öyle oldu...
Senin bu ilk çatlatma iğnen mi??
Anladım canım peki ilk ameliyattan ne kadar zaman sonra hamile kaldın ??İlk canım. Aşılama tedavisinde faln değilim şu an. Rahimde tekrar eden bir çökme durumu var iki kez ameliyatla düzeldi. İlk ameliyattan sonra iki kez hamile kaldım. Sonra tekrar çöktü. 2 hafta önce tekrar oldum. O yüzden çökmeden tekrar hamile kalmam lazım. Ondan panik halindeyim. Bu ay da adetin 22 günü çatlamadığını görünce çatlatma iğnesi geldi aklıma vur dedim doktora. Normalde tüp bebek servisi hastasıyım ama başka doktora gittim. Adam gibi de açıklamadı bir şey. Öyle deli gibi dolaşıyorum ortalıkta işte çatladı mı çatlamadı mı diye
Tekrar ameliyat olmak istemiyorum bıktım
Kasımda oldum 15-16 gün sonra ilk adetimi gördüm aralıkta kalmışım. 5 buçuk haftada düştü. Sonra hemen bir daha kaldım 6 buçuk haftada o da düştü. Pıhtılaşma sonucum çıkınca ondan düştüklerini öğrendik. Bir daha da kalamadım işte... rahim ondan sonra yine bozmuş kendini:) inşallah çok bekletmeden isteyen herkese verir... çok zor bir süreç...Anladım canım peki ilk ameliyattan ne kadar zaman sonra hamile kaldın ??
Inşallah bu ay mucizen seninle olur...
En azindan kalabiliyorsun dusuklerinin nedenide bulunmus iyi vi doktorlar seninki hallolur ins uzme kendini sikmadaKasımda oldum 15-16 gün sonra ilk adetimi gördüm aralıkta kalmışım. 5 buçuk haftada düştü. Sonra hemen bir daha kaldım 6 buçuk haftada o da düştü. Pıhtılaşma sonucum çıkınca ondan düştüklerini öğrendik. Bir daha da kalamadım işte... rahim ondan sonra yine bozmuş kendini:) inşallah çok bekletmeden isteyen herkese verir... çok zor bir süreç...
Maşallah canım hemen hamile kalmışsın inşallah yine kalırsın sağlıklı olsun yeter ki..Kasımda oldum 15-16 gün sonra ilk adetimi gördüm aralıkta kalmışım. 5 buçuk haftada düştü. Sonra hemen bir daha kaldım 6 buçuk haftada o da düştü. Pıhtılaşma sonucum çıkınca ondan düştüklerini öğrendik. Bir daha da kalamadım işte... rahim ondan sonra yine bozmuş kendini:) inşallah çok bekletmeden isteyen herkese verir... çok zor bir süreç...
En azindan kalabiliyorsun dusuklerinin nedenide bulunmus iyi vi doktorlar seninki hallolur ins uzme kendini sikmada
Evet en azından kalabildim sorunların kaynağı bulundu çok şükür, bulmak bir buçuk senemizi aldı ama bulduk. Daha da geciktirmeden kavuşuruz umarım. Yaş kemale erdi çünkü. 34 oldum artık. Hepimiz güzel haber alırız inşallah bu ay... mutluluklarımızı paylaşırız hep birlikteMaşallah canım hemen hamile kalmışsın inşallah yine kalırsın sağlıklı olsun yeter ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?