- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 73
- 38
Ins canimEvet en azından kalabildim sorunların kaynağı bulundu çok şükür, bulmak bir buçuk senemizi aldı ama bulduk. Daha da geciktirmeden kavuşuruz umarım. Yaş kemale erdi çünkü. 34 oldum artık. Hepimiz güzel haber alırız inşallah bu ay... mutluluklarımızı paylaşırız hep birlikte
Adet gunun gecerse yine yap bence kimininki adet gunu gecincede cikmis umudunu yitirme bence.Ve yine bembeyaz negatif. Iki gün sonra bakma konusunda kararsızım zaten adet günü ya cumartesi ya pazar olması lazım diye düşünüyorum. Olmazsa test yapsam acaba nasıl olur. Çünkü bu gün çok silik de olsa çıkardı bence.
Olsun canım yinede geç sayılmaz..Evet en azından kalabildim sorunların kaynağı bulundu çok şükür, bulmak bir buçuk senemizi aldı ama bulduk. Daha da geciktirmeden kavuşuruz umarım. Yaş kemale erdi çünkü. 34 oldum artık. Hepimiz güzel haber alırız inşallah bu ay... mutluluklarımızı paylaşırız hep birlikte
Off canım artık tamamen bunalıma girdim vallahi hala adet olamadım çok canım sıkılıyor içimde bi sıkıntı var sürekli ağlıyorumVe yine bembeyaz negatif. Iki gün sonra bakma konusunda kararsızım zaten adet günü ya cumartesi ya pazar olması lazım diye düşünüyorum. Olmazsa test yapsam acaba nasıl olur. Çünkü bu gün çok silik de olsa çıkardı bence.
Evet canim bence de adet geçerse bakayım inş. Ama nedense hissizleştim sanki bu gün. Üzülmüyorum. Sevinmiyorum. Tuhaf.Adet gunun gecerse yine yap bence kimininki adet gunu gecincede cikmis umudunu yitirme bence.
Canım ya benim de içim bir tuhaf. İçim daralıyor ama ağlama filan yok öyle donuk donuk bakıyorum sanki etrafa. Hayrolsun inş. ya ben de ne diyeceğimi bilemedim.Off canım artık tamamen bunalıma girdim vallahi hala adet olamadım çok canım sıkılıyor içimde bi sıkıntı var sürekli ağlıyorum
Benim arada bi göğüslerim ağrımaya başladı ama sürekli değilEvet canim bence de adet geçerse bakayım inş. Ama nedense hissizleştim sanki bu gün. Üzülmüyorum. Sevinmiyorum. Tuhaf.
Canım ya benim de içim bir tuhaf. İçim daralıyor ama ağlama filan yok öyle donuk donuk bakıyorum sanki etrafa. Hayrolsun inş. ya ben de ne diyeceğimi bilemedim.
Hepimiz böyleyiz canım ya yeter artık bizde sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin Allah'ım...Gebelik belirtileriyle ilgili her belirtiyi her ay buluyorum kendimde.hemencecik gecse su gunler artik.
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı bebişin olur. Çok haklisin canım bazı doktorlar maddiyata dökmüş doktor değiştirmek zaman kaybı olur diye düşünüyorum ama yinede hsg filmini devlete çektirmek ve ordaki doktorlardanda bilgi almak istiyorumNeden aşılama degil direk tüp bebek bende senin durumundayım herşey normal ama gebelik olmuyo 2sene önce düşük yaptım 4aylık pazartesi doktora gittim problem yok boşuna bünyene hormon yükleme biraz kilo ver kendiliginden olur dedi olmazsa aşılama yaparız tüp bebege gerek kalmaz dedi herkez işi maddiyata döküyor direk tüp bebek diyorlar doktor çok önemli benim doktorum yurt dışında egitim almış profesör gerek görmediği sürece tüp bebege yanaşmıyor şimdide bence aşılama düşün ama tüp bebege gitme derim canım çünkü aşılama nın tutma şansı daha yüksek problem yoksa tabi dediğin gibi
Amin inş bir mucize olur canim ya. Bu gun belirti olarak bir dakikaya yakın ağrım oldu ama ne ağrısı tam anlayamadım. Benim de goguslerim ağrıyor ama adete yakın da olan şeyler olunca heveslenemiyorum maalesef.Benim arada bi göğüslerim ağrımaya başladı ama sürekli değil
Hep bi mucize olsun diye dua ediyorum hepimiz için
Herkes hamile kalana kadar umit kaybetmek moral bozmak ve biyere gitmek yokBenimde belim ağrımaya başladı
Olmuyor amaHerkes hamile kalana kadar umit kaybetmek moral bozmak ve biyere gitmek yok
Once bi silkelenin kizlar ya boyle moral bozarsaniz bastan olmaz zaten.yolumiz belki uzun olucak arada gucumuz biticek ve birbirimizi ayaga kaldiracagiz.esin ve kendinle vakit gecirmeye bak boyle yaparsan evliliginde zarar gorur.cunki biliyorum bu uzuntunun hirsini en yakinindakinden cikarmaya calisacaksin.baska biseylerle ugra mesela.benim evde kedilerim var onlarla ugrasirken aklim biraz rahatliyor mesela.Olmuyor ama
Adet olmayı bekliyorum oda olmuyor sıkıldım artık evden dışarı çıkmak bile istemiyorum.....
Herkesin çocuğu var yada hamile ama ben hala bomboş..
Ins hamileyizdir haberleselm ins .sende mi igne oldunBenimkide 4 unde
Evet klomen ve igneIns hamileyizdir haberleselm ins .sende mi igne oldun
Erkege faydali kadina zararli diye biliyorum benTurk kahvesinn gebelige zarari olurmu.etrafimdaki herkes icme hamile kalamazsn diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?