Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Ins canim

Ve yine bembeyaz negatif. Iki gün sonra bakma konusunda kararsızım zaten adet günü ya cumartesi ya pazar olması lazım diye düşünüyorum. Olmazsa test yapsam acaba nasıl olur. Çünkü bu gün çok silik de olsa çıkardı bence.

Adet gunun gecerse yine yap bence kimininki adet gunu gecincede cikmis umudunu yitirme bence.

Olsun canım yinede geç sayılmaz..
Bende 26 yaşındayım bi açılışı yaparsak hepimiz art art yapalım:)))

Off canım artık tamamen bunalıma girdim vallahi hala adet olamadım çok canım sıkılıyor içimde bi sıkıntı var sürekli ağlıyorum

Adet gunun gecerse yine yap bence kimininki adet gunu gecincede cikmis umudunu yitirme bence.
Evet canim bence de adet geçerse bakayım inş. Ama nedense hissizleştim sanki bu gün. Üzülmüyorum. Sevinmiyorum. Tuhaf.
Off canım artık tamamen bunalıma girdim vallahi hala adet olamadım çok canım sıkılıyor içimde bi sıkıntı var sürekli ağlıyorum
Canım ya benim de içim bir tuhaf. İçim daralıyor ama ağlama filan yok öyle donuk donuk bakıyorum sanki etrafa. Hayrolsun inş. ya ben de ne diyeceğimi bilemedim.

Canım ya benim de içim bir tuhaf. İçim daralıyor ama ağlama filan yok öyle donuk donuk bakıyorum sanki etrafa. Hayrolsun inş. ya ben de ne diyeceğimi bilemedim.[/QUOTE]
Belirtiler var mı hala ??
Benim arada bi göğüslerim ağrımaya başladı ama sürekli değil
Hep bi mucize olsun diye dua ediyorum hepimiz için

Geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı bebişin olur. Çok haklisin canım bazı doktorlar maddiyata dökmüş doktor değiştirmek zaman kaybı olur diye düşünüyorum ama yinede hsg filmini devlete çektirmek ve ordaki doktorlardanda bilgi almak istiyorum

Amin inş bir mucize olur canim ya. Bu gun belirti olarak bir dakikaya yakın ağrım oldu ama ne ağrısı tam anlayamadım. Benim de goguslerim ağrıyor ama adete yakın da olan şeyler olunca heveslenemiyorum maalesef.

Olmuyor ama
Adet olmayı bekliyorum oda olmuyor sıkıldım artık evden dışarı çıkmak bile istemiyorum.....
Herkesin çocuğu var yada hamile ama ben hala bomboş..
Once bi silkelenin kizlar ya boyle moral bozarsaniz bastan olmaz zaten.yolumiz belki uzun olucak arada gucumuz biticek ve birbirimizi ayaga kaldiracagiz.esin ve kendinle vakit gecirmeye bak boyle yaparsan evliliginde zarar gorur.cunki biliyorum bu uzuntunun hirsini en yakinindakinden cikarmaya calisacaksin.baska biseylerle ugra mesela.benim evde kedilerim var onlarla ugrasirken aklim biraz rahatliyor mesela.

Turk kahvesinn gebelige zarari olurmu.etrafimdaki herkes icme hamile kalamazsn diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…