Ignen kac grmlik canm bide kac yumurtan olusmusEvet klomen ve igne
Benim 2.klomen bu grcen ayda bu ayda 2 yumurta olmus bu aykiler 18mm di.igne kac gr hic bilmiyorum canim bakmadim yani.Ignen kac grmlik canm bide kac yumurtan olusmus
Senin durumun ne canimBenim 2.klomen bu grcen ayda bu ayda 2 yumurta olmus bu aykiler 18mm di.igne kac gr hic bilmiyorum canim bakmadim yani.
Once bi silkelenin kizlar ya boyle moral bozarsaniz bastan olmaz zaten.yolumiz belki uzun olucak arada gucumuz biticek ve birbirimizi ayaga kaldiracagiz.esin ve kendinle vakit gecirmeye bak boyle yaparsan evliliginde zarar gorur.cunki biliyorum bu uzuntunun hirsini en yakinindakinden cikarmaya calisacaksin.baska biseylerle ugra mesela.benim evde kedilerim var onlarla ugrasirken aklim biraz rahatliyor mesela.
Olmadım kuzum artık sıkıldım bir an önce olmak istiyorumKızlar selam..
Benbirdost daha adet olmadınmı bi test yapsana ya belli mi olur
ayneyn canım sende testi yenile bakalım nolacak
Biri türk kahvesi demişti sanmıyorum günde bir fincan çok faydalı hatta..
Ya benim adetimin 2.günü ne ilaç ne bitkisel öyle bomboş bir ağustos geçirmeyi planlıyorum canım sıkılıyor niye olmazki bu bilmiyorum illa sorunmu olmak zorunda ..üstüne düşmek istemiyorum
Canım 4 yıl boyunca hep negatif hep negatif olunca artık bi yerden sonra moral sıfır oluyorOnce bi silkelenin kizlar ya boyle moral bozarsaniz bastan olmaz zaten.yolumiz belki uzun olucak arada gucumuz biticek ve birbirimizi ayaga kaldiracagiz.esin ve kendinle vakit gecirmeye bak boyle yaparsan evliliginde zarar gorur.cunki biliyorum bu uzuntunun hirsini en yakinindakinden cikarmaya calisacaksin.baska biseylerle ugra mesela.benim evde kedilerim var onlarla ugrasirken aklim biraz rahatliyor mesela.
Bende oyleydim.4 yil uzun bi sure buna bi itirazim yok haklisin.seninkisi biraz nazli demekki ama eminim yakinda gelicek.Canım 4 yıl boyunca hep negatif hep negatif olunca artık bi yerden sonra moral sıfır oluyor
Ben hayvanlardan çok korkuyorum elimde değil yakinlaşamıyorum ancak uzaktan seviyorum hatta bu konuda kendime çok kızıyorum...
Sadece sevgiliyken eşim cennet papağanı almıştı yavruydu oyüzden bir tek ona dokunabildim sevebildim oda öldü
Inşallah en kısa zamanda gelir hepimizinki..Bende oy
Bende oyleydim.4 yil uzun bi sure buna bi itirazim yok haklisin.seninkisi biraz nazli demekki ama eminim yakinda gelicek.
Bnmde 2.ci klomen ve igne gecen ay 1 tane yumurtM vardi bu ay 2 tane 22 mm biri digerini bilmiyorumSenin durumun ne canim
Himm iyi seninkiler ins olmusturBnmde 2.ci klomen ve igne gecen ay 1 tane yumurtM vardi bu ay 2 tane 22 mm biri digerini bilmiyorum
Bu tedavide malesefki boyle bi tehlikemiz var canim.ama korkma adette giden kistler oluyor bunlar.bi doktora gorunmenden fayda var bence stresten kaynakli gecikmede olabilir.gidip kafani rahatlat sonra kendiliginden ne olucaksa olur zatenKızlar bende kist oluşmuş olabilir mi ??
Ins oyledirde senin adina cok seviniriz burda.Kızlar benim adetime 3 gün kaldı çok merak ediyorum. Buraya da yazmıştım yumurtlamadan 1 hafta sonra lekelenmem olmuştu kahverengi ve baya sürmüştü. Tatildeyim testte yapamiyorum. Ama aşırı derecede göğüs hassasiyetim var. Çok ağrıyo dokunamiyorum uclarida acıyo. Bakalım sonuç ne olacak
İnşallah canım sağolIns oyledirde senin adina cok seviniriz burda.
Şuan yayla evindeyiz canım akşam gidecez eve sabah tekrar test yapacağım ama testimin içinde idrar çubuğu yok şırıngayla yapsam olur mu kiBu tedavide malesefki boyle bi tehlikemiz var canim.ama korkma adette giden kistler oluyor bunlar.bi doktora gorunmenden fayda var bence stresten kaynakli gecikmede olabilir.gidip kafani rahatlat sonra kendiliginden ne olucaksa olur zaten
Benimde adetim 5 gün gecikti göğüslerimde şiş çok değil ama hafif ağrıyor..Kızlar benim adetime 3 gün kaldı çok merak ediyorum. Buraya da yazmıştım yumurtlamadan 1 hafta sonra lekelenmem olmuştu kahverengi ve baya sürmüştü. Tatildeyim testte yapamiyorum. Ama aşırı derecede göğüs hassasiyetim var. Çok ağrıyo dokunamiyorum uclarida acıyo. Bakalım sonuç ne olacak
Valla canım bende kabızlık hiç olmaz bi kaç gündür var hani tatile geldik hava değişiminden mi diyorum ama bilmiyorum. Beni şüphelendiren şeyler çok. Sen tekrar kan tahlili yaptir istersen değerin 0 degildi çünküBenimde adetim 5 gün gecikti göğüslerimde şiş çok değil ama hafif ağrıyor..
Belimde ağrıyor ama hamilelerde kabızlık olur diyorlar bende tam tersi oluyor
Olur ya niye olmasin maksat 3 4 damla idrar olsun.Şuan yayla evindeyiz canım akşam gidecez eve sabah tekrar test yapacağım ama testimin içinde idrar çubuğu yok şırıngayla yapsam olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?