Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Burda bi topicte hatta idrar tahlilini kanla yapmislardi ve dogru sonuc cikmisti

Ben artık tövbe adet gününden önce test yapmam çift çizgi görmeden de hastaneye gitmem bir iki ay mola veriyorum yumurtlamaydı tuttu tutmadı umrumda değil prolaktinim arttı dr gitmeyecem okadar nefret ettim aslanpençesiyle soğan suyu icem okadar

Bende aslanpençesi çobançantası ve civanperçemi aldım eve varınca folik asit ve ovulasyon testide alıcam...
Adet olunca hepsini yapıcam..

Çobançantası ve civanperçemi ne için kuzum
Kuzum ebru destanın kitabında okudum yumurta geliştirmek için sonra da süt ve maydanoz buharına oturcam sonrada ovulasyon testiyle ilişkiye gircem o böyle yaparak hamile kalmış..

selam kizlar tum mesajlarınızi okudum bende sizin gibiyim bat 4 agustos bugun catlama.ignemin 13.gunu dun bu saatlerde test yaptim silik cikti heyecandan ecde dolandim durdum kalbim atti sabah uyanir uyanmaz yaptim cikmadi bel agrim var iki gundur ama bata daha cok var beklemedeyim..
bu 3. ayim igneli tedavi gordum kis oldu tutmadi 2. ay sadece klomen kullandim olmadi catlamisti ama
bu ayda klomen catlama ignesi yumurtalar catlamis bu ayda tutmazsa ara vermek istiyorum agrilardan pisjolojik sikintidan maf olduk şu sıkıntılardan ama karatsizim yine klomen ver dersem doktora şaşırmam:)) insallah sizlerinde guzel haberleini okuruz kizlar takipteyim

Kızlar 2 gün önce 21mm lik yumurtamı çatlatmak için iğne olmuştum ya, çatlamamış... çatlamadığı gibi 45mm e kadar büyümüş. Çok moralim bozuk

Seninle batlarimiz ayni.ama igne gunlerimiz tutmuyor.bende bekliyorum regl gunune kadar sabredebilirsem gecince yapayim diyorum

Seninle batlarimiz ayni.ama igne gunlerimiz tutmuyor.bende bekliyorum regl gunune kadar sabredebilirsem gecince yapayim diyorum
senin ignenin kacinci gunu ne guzel sayaniyorsun ben hergun bir test devam ediyorum dun silikti bugun belli degildo aklim karisti daha beter agrilarin varmi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…