- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 73
- 38
Burda bi topicte hatta idrar tahlilini kanla yapmislardi ve dogru sonuc cikmistiValla canım bende kabızlık hiç olmaz bi kaç gündür var hani tatile geldik hava değişiminden mi diyorum ama bilmiyorum. Beni şüphelendiren şeyler çok. Sen tekrar kan tahlili yaptir istersen değerin 0 degildi çünkü
Evet görmüştüm onu ama çoğu kişide yanlış sonuç verdi canım o pek güvenilir değilBurda bi topicte hatta idrar tahlilini kanla yapmislardi ve dogru sonuc cikmisti
Ya bence en guzeli vakti gelince pasa pasa kan tahlili vercen suphe filan kalmicak aklindaEvet görmüştüm onu ama çoğu kişide yanlış sonuç verdi canım o pek güvenilir değil
Yarın yapayım bari...Olur ya niye olmasin maksat 3 4 damla idrar olsun.
Bende aslanpençesi çobançantası ve civanperçemi aldım eve varınca folik asit ve ovulasyon testide alıcam...Ben artık tövbe adet gününden önce test yapmam çift çizgi görmeden de hastaneye gitmem bir iki ay mola veriyorum yumurtlamaydı tuttu tutmadı umrumda değil prolaktinim arttı dr gitmeyecem okadar nefret ettim aslanpençesiyle soğan suyu icem okadar
Kiz sirayla yap bariBende aslanpençesi çobançantası ve civanperçemi aldım eve varınca folik asit ve ovulasyon testide alıcam...
Adet olunca hepsini yapıcam..
Çobançantası ve civanperçemi ne için kuzumBende aslanpençesi çobançantası ve civanperçemi aldım eve varınca folik asit ve ovulasyon testide alıcam...
Adet olunca hepsini yapıcam..
Kuzum ebru destanın kitabında okudum yumurta geliştirmek için sonra da süt ve maydanoz buharına oturcam sonrada ovulasyon testiyle ilişkiye gircem o böyle yaparak hamile kalmış..Çobançantası ve civanperçemi ne için kuzum
Kız hepsinden 5er gr yapıcam çay olarak içecemKiz sirayla yap bari
Ins sende sonuc alirsin ilac kullanmasam bende boyle seylere yonelmek istiyorum ama ilacla birlikte bi zarari olur diye yapamiyorumKız hepsinden 5er gr yapıcam çay olarak içecem
Ne ilacı canım??Ins sende sonuc alirsin ilac kullanmasam bende boyle seylere yonelmek istiyorum ama ilacla birlikte bi zarari olur diye yapamiyorum
Klomen kullaniyorum ya ikisi birlesip cok fazla buyumesinden korkuyorum tedavilerden sonuc alamazsam bitkiseli oyle deniycemNe ilacı canım??
Hmm anladım canım bende klomen bitti senin sanıyordum....Klomen kullaniyorum ya ikisi birlesip cok fazla buyumesinden korkuyorum tedavilerden sonuc alamazsam bitkiseli oyle deniycem
Ins hepimiz kaliriz canim.bu ay klomenle 2.ayim gecen ay igne vurdurmadi bu ay vurdurdu iste.bi 6 ay boyle devam dedi.Hmm anladım canım bende klomen bitti senin sanıyordum....
Inşallah kürlere gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın..
Hayat erkeklere guzel valla ugrasan hep biz.peki ne dedi doktor ne yapmayi planliyormusKızlar 2 gün önce 21mm lik yumurtamı çatlatmak için iğne olmuştum ya, çatlamamış... çatlamadığı gibi 45mm e kadar büyümüş. Çok moralim bozuk
Seninle batlarimiz ayni.ama igne gunlerimiz tutmuyor.bende bekliyorum regl gunune kadar sabredebilirsem gecince yapayim diyorumselam kizlar tum mesajlarınızi okudum bende sizin gibiyim bat 4 agustos bugun catlama.ignemin 13.gunu dun bu saatlerde test yaptim silik cikti heyecandan ecde dolandim durdum kalbim atti sabah uyanir uyanmaz yaptim cikmadi bel agrim var iki gundur ama bata daha cok var beklemedeyim..
bu 3. ayim igneli tedavi gordum kis oldu tutmadi 2. ay sadece klomen kullandim olmadi catlamisti ama
bu ayda klomen catlama ignesi yumurtalar catlamis bu ayda tutmazsa ara vermek istiyorum agrilardan pisjolojik sikintidan maf olduk şu sıkıntılardan ama karatsizim yine klomen ver dersem doktora şaşırmam:)) insallah sizlerinde guzel haberleini okuruz kizlar takipteyim
senin ignenin kacinci gunu ne guzel sayaniyorsun ben hergun bir test devam ediyorum dun silikti bugun belli degildo aklim karisti daha beter agrilarin varmi canimSeninle batlarimiz ayni.ama igne gunlerimiz tutmuyor.bende bekliyorum regl gunune kadar sabredebilirsem gecince yapayim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?