Kendi doktoruma gidemedim pazartesi artık... muhtemelen doğum kontrol hapı başlarHayat erkeklere guzel valla ugrasan hep biz.peki ne dedi doktor ne yapmayi planliyormus
agri ara ara oluyo kasiklarimda mesela otururken degilde kalkarken daha cok hissediyorum.ignenin 10.gunu bugun benimsenin ignenin kacinci gunu ne guzel sayaniyorsun ben hergun bir test devam ediyorum dun silikti bugun belli degildo aklim karisti daha beter agrilarin varmi canim
Ins ilacla halledilir uzulme.Kendi doktoruma gidemedim pazartesi artık... muhtemelen doğum kontrol hapı başlarçıldırıcam artık yemin ediyorum yaaa. Erkeklerin sülalesi rahat tabi...
bendede bek agrisi oluyor kasik agrimin eski siddeti kalmadiagri ara ara oluyo kasiklarimda mesela otururken degilde kalkarken daha cok hissediyorum.ignenin 10.gunu bugun benim
Ehh kuzum ya üzülme artık olan olmuş... umutlar gelecek ayaKendi doktoruma gidemedim pazartesi artık... muhtemelen doğum kontrol hapı başlarçıldırıcam artık yemin ediyorum yaaa. Erkeklerin sülalesi rahat tabi...
Belimde pek agri olmuyor benim reglde falanda olmaz.tek dikkatimi ceken sey ben normalde aciyi hic ama hic sevmem bu ara ne yesem aci ekesim var.gerci biseyleri gebelige yormak istemiyorum varsa var yoksa yok.bendede bek agrisi oluyor kasik agrimin eski siddeti kalmadi
Sabah akşam aç karnına sogan suyu iç kesinlikle kontrol hapı kullanma sogan suyuyla kist yok oluyor adetle atılıyor canım bende aynı şeyi yaşadım kontrol hapı veriyorum dedi doktor ama reçeteyi çöpe attı kullanma boşver dedi bi taraftan tedavi bi taraftan kontrol hapı olmaz dedi bende sogan suyu içtim kontrole gidince doktor bile şaşırdı bilginiz olsunKızlar 2 gün önce 21mm lik yumurtamı çatlatmak için iğne olmuştum ya, çatlamamış... çatlamadığı gibi 45mm e kadar büyümüş. Çok moralim bozuk
Sut hormonlarin yuksek olabilirmi.yada pcos varmiydi sendeGöğüslerimden bi sıvı geldi anlamadım ne olduğunu
Koyu sarı renkte olur genelde... meme başı akıntısı diye geçiyor. Prolaktik yüksek ise hatta yüksek değil sınırdaysa bile oluyor o. Pcos olanlarda sık görülüyor. Mümkün olduğu kadar ucunu sıktırıp akıtma yapmamak gerekiyor.Göğüslerimden bi sıvı geldi anlamadım ne olduğunu
Sut hormonlarin yuksek olabilirmi.yada pcos varmiydi sende
Evet pcos var ama dr önemsemedi...Koyu sarı renkte olur genelde... meme başı akıntısı diye geçiyor. Prolaktik yüksek ise hatta yüksek değil sınırdaysa bile oluyor o. Pcos olanlarda sık görülüyor. Mümkün olduğu kadar ucunu sıktırıp akıtma yapmamak gerekiyor.
Sinir ne bilmiyorum ama cok yuksek degil sanirim seninki.pcos onemsiz olurmuya dengeyi alt ust ediyo bu illet.nette yazarsan gorursunEvet pcos var ama dr önemsemedi...
Yok renksiz canım...
Prolaktin 12.27 ama bu değer geçen yıl mart ayının sonucu..
Sınır kaç olması gerekiyor...
Ikinci cizgi bence cikmis canim adetin gecerse tekrar et koyulasirsa var demektir.Selamumaleykum kizlaarrr... Bende temmuz ayı klomen kullandım ve catlama ignesi olmadim.. Adetime 3 4 gun falan var. Bugun dayanamadim test yaptim boyle cikti
Canım silik çizgi görünüyo. İğnenin kaçıncı günüSelamumaleykum kizlaarrr... Bende temmuz ayı klomen kullandım ve catlama ignesi olmadim.. Adetime 3 4 gun falan var. Bugun dayanamadim test yaptim boyle cikti
Benim adetim düzenli ama belki oyüzden önemsemedi ama bu ay 5 gün geciktiSinir ne bilmiyorum ama cok yuksek degil sanirim seninki.pcos onemsiz olurmuya dengeyi alt ust ediyo bu illet.nette yazarsan gorursun
Adetin geciktiyse evet olabilir.bnm kist olustugunda 15 gun gecikms ve cok agrim olmustuKızlar bende kist oluşmuş olabilir mi ??
Bat benimde ayni canimselam kizlar tum mesajlarınızi okudum bende sizin gibiyim bat 4 agustos bugun catlama.ignemin 13.gunu dun bu saatlerde test yaptim silik cikti heyecandan ecde dolandim durdum kalbim atti sabah uyanir uyanmaz yaptim cikmadi bel agrim var iki gundur ama bata daha cok var beklemedeyim..
bu 3. ayim igneli tedavi gordum kis oldu tutmadi 2. ay sadece klomen kullandim olmadi catlamisti ama
bu ayda klomen catlama ignesi yumurtalar catlamis bu ayda tutmazsa ara vermek istiyorum agrilardan pisjolojik sikintidan maf olduk şu sıkıntılardan ama karatsizim yine klomen ver dersem doktora şaşırmam:)) insallah sizlerinde guzel haberleini okuruz kizlar takipteyim
Ağrım yok ama...Adetin geciktiyse evet olabilir.bnm kist olustugunda 15 gun gecikms ve cok agrim olmustu
Sol kasigm agriyordu kistte solda olusms gaz agrisi gbydiAğrım yok ama...
Seninki karın ağrısı mıydı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?