Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Catlatma ignesi icin doktora benimmi soylemem lazim yok sa o mu vericek 4 senedir bebegim olmuyo bilmiyorum internntten baktm ama anlamadim pek bilgi verirmsiniz ilk nereye gittiniz ne oldu
Benimde 2bucuk senedir olmuyor canim.. Ben doktora gittim gecen ay direk klomen basladi. Yumurta buyuyunce catlama ignesi yazdi. Gecen ay catlama ignesi olmustum. Ama bu ay ben kendim istemedim cunku bende cok kasik agrisi yapti

Selamumaleykum kizlaarrr... Bende temmuz ayı klomen kullandım ve catlama ignesi olmadim.. Adetime 3 4 gun falan var. Bugun dayanamadim test yaptim boyle cikti
Hayırlı olsun inşallah canım...
Bizede dua et.. iğne vurulmadığın için doğru sonuç demek ki

Selamumaleykum kizlaarrr... Bende temmuz ayı klomen kullandım ve catlama ignesi olmadim.. Adetime 3 4 gun falan var. Bugun dayanamadim test yaptim boyle cikti
Canım İnşaAllah hamilesindir ve isteyen herkes o duyguyu yasasın. Kesin sonuç için adet günün gecikmesini ve sonrasında kan testi öneririm zira geçen ay bende teste aldanıp hemen kan testi oldum sonuç olumsuz boşuna masraf oldu.

Evet canım haklisiin ben de adetin gecikmesini beklicem bakalimm

kizlar bana birsey soyleyin aklim cok karisti catlama ignemin 12.gununde test yaptim cok cok silik bir çizgi cikti 13. gunu yaptim cikmadi bugun 14. gun sabah kalktim cikmadi sonra 3 30 saat gecti tekrar yaptim sonradan yaptim siliklesmis bugun 14. gunum sabahki ilk yaptigim test baska markaydi 2. yaptigim baska marka benim aklim cok karisti adetime daha 6 gun var bat 4 agustos

Burda cok var bat 4 agustos bende onlardan biriyim hic daha test yapmadim gecsin oyle yapicam ins.sende gecmesini bekle kafani karistirma iyice.

Adet günün gelmeden yapma benimde 12.gün idrarda pozitif kanda 2.35 negatifti.......
Bekle adet gününü canım...

Adet günün gelmeden yapma benimde 12.gün idrarda pozitif kanda 2.35 negatifti.......
Bekle adet gününü canım...
bir var bir yok cikmasi cok kafami karistirdi birde belimdeki agri off beklemekten baska care yok zaten sagol canim

pazarteside silik cikarsa kan vericem adetime 6 gun var simdi kan vermek istemedim erken diye

Eklentiler

• 20170729_125110.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 25
Cnm o testlerde yanılma payı çok oluyor adet gününün gecikmesini bekle kan testi daha güvenilir benimde bat 6 ağustos ve bu ay kendimi tutup hiç test yapmayı düşünmüyorum. Önceki aylarda 2 günde birde bir test yapıyordum zira eczacilarla kanka oldum artık :)

haklisin bir merakimi yensem 2 negatif 2 silik çubuk var elimde yarina ne olacak bakalim sen ignemi yaptirdin ne guzel gununu bekliyorsun bu ayda tutmazsa ara vericem maddi manevi yoruyor bu surec

Ay hiç sorma ya artık utanıyorum eczaneye gitmeye her ay farklı eczaden alıyordum ama artık hepsi tanıyor beni...
Artık erkek kardeşime aldırıyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…