Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Aynen canım p.tesi yi bekle inşallah güzel haberler verirsin bize...
Bu arada kaç yıllık evlisin??
canim benim ilk bebegim degil digeride tedaviyle ignelerle oldu 12 senelik evliyim 30 yasindayim 3 aydir ilac igne bu 3. ay gecen ay catlama ignesi yapilmadi

bende dun eczaneden 3 tane aldim 2 tanede esime aldirdim
Benim hiç çocuğum olmadığı için eşimden habersiz yapıyorum testleri oda çok üzülüyor
Test al desem benden daha çok hevesleniyor
Belki bir gün pozitif görürsem sürpriz yaparım diye her ay hevesleniyorum işte...

canim rabbim en kisa zamanda sevindirsin sizi insallah seni anliyorum benim ilk cocugumda 2 sene sonra oldu tedavilerle ignelerle ama hic birakmadim tedaviyi koldan igneler yapildi klomen fayda etmiyordu aylarca ignelere gectik ignemin ilk ayi olmadi 2. ayda tozu arttirdi ve 2. koldan ignelerimle yumurta gelisti 2 doz catlama ignesi yapildi oyle hamile kaldim simdi yine tedavi surecindeyim

Canım benim yumurtalar tedavim boyunca büyüyüp çatladı çok şükür...
Benim kanallarım çok dar...
Dr laparoskopi istedi normalde bu ay adet olunca bize haber ver laparoskopi için hazırlan demişti..
Ama ben bir iki ay bitkisel denemek istiyorum..
Daha sonra laparoskopi olsun istiyorum...

canim seni uzmek istemem ama bitkiseller kanali acabilirmi bilmiyorum biran once laparoskopini yapılıp tedavine devam etsen keske çünkü bitkiseldede her ay beklenti icine gireceksin
insallah hayirli gelirde gerek kalmadan hamile kalirsin canim

Canım çaydan sonra süt buharı denicem benimle aynı sorunu olanlar süt buharıyla hamile kalmış kanalları açıyormuş bu ay denemiştim 2 gün ama bu ay tam kitaptakine göre sırayla yapıcam önce çay sonra süt buharı..

insallah canimmmm guzel heberlerini bekliyoruz

ADET OLDUUUUUUUMMMMMM H Hafsa ayneyn
Bu ay bitkisel devam edicem...
Allah'ım inşallah bu ay olucak...
Hayırlısı canım en azından yeni bir sürece başlıyorsun. Olmadığını bilerek adet beklemek de zor. Yeni ay başlamış oldu inşaallah Rabbim bu ay nasip eder.
Bende hiç belirti kalmadı aynen seninki gibi oldu. Klomen yaptı demek bütün o ağrıları. Bu günden itibaren adeti bekliyorum. En geç pazartesi olmam lazım. Olmazsa test yaparım. Hiç yapasim yok testi. Hevesim de pek yok. Rabbimden ümit kesilmez ama onceki haftalar hep oldu gibi hissettim. Simdi tam tersi kesinlikle yok gibi hissediyorum. Olursa tam sürpriz olacak.

Umit her zaman icin vardir.beklemesi cok zor bende zor sabrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…