canim benim ilk bebegim degil digeride tedaviyle ignelerle oldu 12 senelik evliyim 30 yasindayim 3 aydir ilac igne bu 3. ay gecen ay catlama ignesi yapilmadiAynen canım p.tesi yi bekle inşallah güzel haberler verirsin bize...
Bu arada kaç yıllık evlisin??
bende dun eczaneden 3 tane aldim 2 tanede esime aldirdimAy hiç sorma ya artık utanıyorum eczaneye gitmeye her ay farklı eczaden alıyordum ama artık hepsi tanıyor beni...
Artık erkek kardeşime aldırıyorum:)))
Benim hiç çocuğum olmadığı için eşimden habersiz yapıyorum testleri oda çok üzülüyorbende dun eczaneden 3 tane aldim 2 tanede esime aldirdim
Ebru destanın kürlerini duymuşsundur canım..bitkisel olarak neler yapacaksin canim
Ins dualarim hepinizle.Ebru destanın kürlerini duymuşsundur canım..
Kitabı aldım içindeki kürleri yapıcam..
Inşallah bu ay mucizeme kavuşurum...
Bu testte silik cizgi var evet.ama adet gununj bekle sen yinede en garanti oylepazarteside silik cikarsa kan vericem adetime 6 gun var simdi kan vermek istemedim erken diye
canim rabbim en kisa zamanda sevindirsin sizi insallah seni anliyorum benim ilk cocugumda 2 sene sonra oldu tedavilerle ignelerle ama hic birakmadim tedaviyi koldan igneler yapildi klomen fayda etmiyordu aylarca ignelere gectik ignemin ilk ayi olmadi 2. ayda tozu arttirdi ve 2. koldan ignelerimle yumurta gelisti 2 doz catlama ignesi yapildi oyle hamile kaldim simdi yine tedavi surecindeyimBenim hiç çocuğum olmadığı için eşimden habersiz yapıyorum testleri oda çok üzülüyor
Test al desem benden daha çok hevesleniyor
Belki bir gün pozitif görürsem sürpriz yaparım diye her ay hevesleniyorum işte...
haklisin canim cok stres oldum bir silik cikiyor bir bos çıkıyor daha erken sanirim elim.dursaBu testte silik cizgi var evet.ama adet gununj bekle sen yinede en garanti oyle
Canım benim yumurtalar tedavim boyunca büyüyüp çatladı çok şükür...canim rabbim en kisa zamanda sevindirsin sizi insallah seni anliyorum benim ilk cocugumda 2 sene sonra oldu tedavilerle ignelerle ama hic birakmadim tedaviyi koldan igneler yapildi klomen fayda etmiyordu aylarca ignelere gectik ignemin ilk ayi olmadi 2. ayda tozu arttirdi ve 2. koldan ignelerimle yumurta gelisti 2 doz catlama ignesi yapildi oyle hamile kaldim simdi yine tedavi surecindeyim
canim seni uzmek istemem ama bitkiseller kanali acabilirmi bilmiyorum biran once laparoskopini yapılıp tedavine devam etsen keske çünkü bitkiseldede her ay beklenti icine gireceksinCanım benim yumurtalar tedavim boyunca büyüyüp çatladı çok şükür...
Benim kanallarım çok dar...
Dr laparoskopi istedi normalde bu ay adet olunca bize haber ver laparoskopi için hazırlan demişti..
Ama ben bir iki ay bitkisel denemek istiyorum..
Daha sonra laparoskopi olsun istiyorum...
Bende zor dayaniyorum ama dayaniyorumhaklisin canim cok stres oldum bir silik cikiyor bir bos çıkıyor daha erken sanirim elim.dursa
Canım çaydan sonra süt buharı denicem benimle aynı sorunu olanlar süt buharıyla hamile kalmış kanalları açıyormuş bu ay denemiştim 2 gün ama bu ay tam kitaptakine göre sırayla yapıcam önce çay sonra süt buharı..canim seni uzmek istemem ama bitkiseller kanali acabilirmi bilmiyorum biran once laparoskopini yapılıp tedavine devam etsen keske çünkü bitkiseldede her ay beklenti icine gireceksin
insallah hayirli gelirde gerek kalmadan hamile kalirsin canim
insallah canimmmm guzel heberlerini bekliyoruzCanım çaydan sonra süt buharı denicem benimle aynı sorunu olanlar süt buharıyla hamile kalmış kanalları açıyormuş bu ay denemiştim 2 gün ama bu ay tam kitaptakine göre sırayla yapıcam önce çay sonra süt buharı..
Hayırlısı canım en azından yeni bir sürece başlıyorsun. Olmadığını bilerek adet beklemek de zor. Yeni ay başlamış oldu inşaallah Rabbim bu ay nasip eder.
Umit her zaman icin vardir.beklemesi cok zor bende zor sabrediyorumHayırlısı canım en azından yeni bir sürece başlıyorsun. Olmadığını bilerek adet beklemek de zor. Yeni ay başlamış oldu inşaallah Rabbim bu ay nasip eder.
Bende hiç belirti kalmadı aynen seninki gibi oldu. Klomen yaptı demek bütün o ağrıları. Bu günden itibaren adeti bekliyorum. En geç pazartesi olmam lazım. Olmazsa test yaparım. Hiç yapasim yok testi. Hevesim de pek yok. Rabbimden ümit kesilmez ama onceki haftalar hep oldu gibi hissettim. Simdi tam tersi kesinlikle yok gibi hissediyorum. Olursa tam sürpriz olacak.
benim dun ignemin 14. gunuydu silik cizgi cikmisti bekleyince bugun yaptim cilmadi bata 5 gun var umudumu yitiriyorumUmit her zaman icin vardir.beklemesi cok zor bende zor sabrediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?