- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 73
- 38
Oldu.bitkisel tedavi deneyecek bu ay.Benbirdost be oldu canim sen daha adet olmadin mi
Dur daha 5 gun var.adetten 5 gun sonra bile idrarda cikmayanlar var.bi gunun gecsin eger olmazsa bi dahaki ay yeni umutlarimiz olucak.benim dun ignemin 14. gunuydu silik cizgi cikmisti bekleyince bugun yaptim cilmadi bata 5 gun var umudumu yitiriyorum
insallah canim ignenin 15.gunu olunca iste umitsizlik çöktü kanda vermem budurumdaDur daha 5 gun var.adetten 5 gun sonra bile idrarda cikmayanlar var.bi gunun gecsin eger olmazsa bi dahaki ay yeni umutlarimiz olucak.
Aynen canim yeni ay yeni umutlar inşallah..Hayırlısı canım en azından yeni bir sürece başlıyorsun. Olmadığını bilerek adet beklemek de zor. Yeni ay başlamış oldu inşaallah Rabbim bu ay nasip eder.
Bende hiç belirti kalmadı aynen seninki gibi oldu. Klomen yaptı demek bütün o ağrıları. Bu günden itibaren adeti bekliyorum. En geç pazartesi olmam lazım. Olmazsa test yaparım. Hiç yapasim yok testi. Hevesim de pek yok. Rabbimden ümit kesilmez ama onceki haftalar hep oldu gibi hissettim. Simdi tam tersi kesinlikle yok gibi hissediyorum. Olursa tam sürpriz olacak.
haklisin bir merakimi yensem 2 negatif 2 silik çubuk var elimde yarina ne olacak bakalim sen ignemi yaptirdin ne guzel gununu bekliyorsun bu ayda tutmazsa ara vericem maddi manevi yoruyor bu surec
Canını sıkma hayırlısı olsun inşaallah bebişin hayırlısıyla gelir canım benimde 6 gün var adet olmama ama hiç umudum yok test yapma gereği bile duymuyorum.benim dun ignemin 14. gunuydu silik cizgi cikmisti bekleyince bugun yaptim cilmadi bata 5 gun var umudumu yitiriyorum
Dün adet oldum diye yazmıştım canım yukarıyaBenbirdost be oldu canim sen daha adet olmadin mi
evet canim kusura bakma simdi hatirliyorum yaa benimki dun silik cikti bugun cikmado moralim bozuk kusura bakma canim yaa kafam dolu bi an unutmusumDün adet oldum diye yazmıştım canım yukarıya
Hatta ebru destanın kürlerine başlıyorum dedim ya:))
canim tedavimi goruyorsun sende insallah vardir bu son hafta cok stresli geciyorCanını sıkma hayırlısı olsun inşaallah bebişin hayırlısıyla gelir canım benimde 6 gün var adet olmama ama hiç umudum yok test yapma gereği bile duymuyorum.
Önemli değil canım hepimiz kafası 1milyon :))evet canim kusura bakma simdi hatirliyorum yaa benimki dun silik cikti bugun cikmado moralim bozuk kusura bakma canim yaa kafam dolu bi an unutmusum
Evet canım aylardır doktora gidip geliyorum famara kullandim en son catlatma iğnesi her ay hüsran nedense hsg testinden sonra olacak mis gibime geliyor adet olduktan sonra devlet hastanesinde hsg cektircem yine olmazsa doktorumu degistircemcanim tedavimi goruyorsun sende insallah vardir bu son hafta cok stresli geciyor
Hsgden sonra hamile kalan cok okuyorum burda.kanallari iyice aciyormus cunki.cekildikten sonra iyi degerlendir ins bi sorun cikmazEvet canım aylardır doktora gidip geliyorum famara kullandim en son catlatma iğnesi her ay hüsran nedense hsg testinden sonra olacak mis gibime geliyor adet olduktan sonra devlet hastanesinde hsg cektircem yine olmazsa doktorumu degistircem
doktor bendende istiyorEvet canım aylardır doktora gidip geliyorum famara kullandim en son catlatma iğnesi her ay hüsran nedense hsg testinden sonra olacak mis gibime geliyor adet olduktan sonra devlet hastanesinde hsg cektircem yine olmazsa doktorumu degistircem
doktor bendende isticek rahim filmi bu 3. ayim klomen kullandim koldan igne oldum bu ayda klomen catlama ignesi bu ay tutmaza esinden test senden filim isterim dedi ama benim kanal kapalı olsa diger cocuk olmazdi bilmiyorum oglum 7 yasina giricekEvet canım aylardır doktora gidip geliyorum famara kullandim en son catlatma iğnesi her ay hüsran nedense hsg testinden sonra olacak mis gibime geliyor adet olduktan sonra devlet hastanesinde hsg cektircem yine olmazsa doktorumu degistircem
İnşallah hayırlısı olsunHsgden sonra hamile kalan cok okuyorum burda.kanallari iyice aciyormus cunki.cekildikten sonra iyi degerlendir ins bi sorun cikmaz
Kaç yaşındasındoktor bendende istiyor
doktor bendende isticek rahim filmi bu 3. ayim klomen kullandim koldan igne oldum bu ayda klomen catlama ignesi bu ay tutmaza esinden test senden filim isterim dedi ama benim kanal kapalı olsa diger cocuk olmazdi bilmiyorum oglum 7 yasina giricek
30Kaç yaşındasın
Ben kesin cektircem canim çünkü yaptırdığımız testlerde hiç bir problem yok ilaç ve çatlama iğneside kullandım sıradaki aşama hsg filmi :) araştırdım bilinmeyen sorunlar film sayesinde ortaya çıkıyormuşhsg yi cektirelim mi yani kizlar korkuyorum bende yaa
Ne güzel ikinci çocuk için 30 çok guzel yaş bende 30 olacam 1 buçuk 2 yıl sonra hala ilk bebişim gelmedi
bende cektiririrm belki bir deneme daha yapayimdaBen kesin cektircem canim çünkü yaptırdığımız testlerde hiç bir problem yok ilaç ve çatlama iğneside kullandım sıradaki aşama hsg filmi :) araştırdım bilinmeyen sorunlar film sayesinde ortaya çıkıyormuş
olur insallah canim benim diger cocugumda tedavilerle olmustu umidimizi.kaybetmeyelimNe güzel ikinci çocuk için 30 çok guzel yaş bende 30 olacam 1 buçuk 2 yıl sonra hala ilk bebişim gelmedinasip isteyen herkesin olur inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?