Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Aynen canim yeni ay yeni umutlar inşallah..
Sende takmamaya çalış...
Akşam folik asitte kullanmaya başlicam..

haklisin bir merakimi yensem 2 negatif 2 silik çubuk var elimde yarina ne olacak bakalim sen ignemi yaptirdin ne guzel gununu bekliyorsun bu ayda tutmazsa ara vericem maddi manevi yoruyor bu surec
benim dun ignemin 14. gunuydu silik cizgi cikmisti bekleyince bugun yaptim cilmadi bata 5 gun var umudumu yitiriyorum
Canını sıkma hayırlısı olsun inşaallah bebişin hayırlısıyla gelir canım benimde 6 gün var adet olmama ama hiç umudum yok test yapma gereği bile duymuyorum.

Canını sıkma hayırlısı olsun inşaallah bebişin hayırlısıyla gelir canım benimde 6 gün var adet olmama ama hiç umudum yok test yapma gereği bile duymuyorum.
canim tedavimi goruyorsun sende insallah vardir bu son hafta cok stresli geciyor

canim tedavimi goruyorsun sende insallah vardir bu son hafta cok stresli geciyor
Evet canım aylardır doktora gidip geliyorum famara kullandim en son catlatma iğnesi her ay hüsran nedense hsg testinden sonra olacak mis gibime geliyor adet olduktan sonra devlet hastanesinde hsg cektircem yine olmazsa doktorumu degistircem

Hsgden sonra hamile kalan cok okuyorum burda.kanallari iyice aciyormus cunki.cekildikten sonra iyi degerlendir ins bi sorun cikmaz

doktor bendende istiyor
doktor bendende isticek rahim filmi bu 3. ayim klomen kullandim koldan igne oldum bu ayda klomen catlama ignesi bu ay tutmaza esinden test senden filim isterim dedi ama benim kanal kapalı olsa diger cocuk olmazdi bilmiyorum oglum 7 yasina giricek

Kaç yaşındasın

hsg yi cektirelim mi yani kizlar korkuyorum bende yaa
Ben kesin cektircem canim çünkü yaptırdığımız testlerde hiç bir problem yok ilaç ve çatlama iğneside kullandım sıradaki aşama hsg filmi :) araştırdım bilinmeyen sorunlar film sayesinde ortaya çıkıyormuş

bende cektiririrm belki bir deneme daha yapayimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…