Hakkinda hayirlisi olsun canim.belki kafan rahatlayinca hersey yoluna girer.bide oyle dene bakalimKizlar ben test yaptim ve tabi ki negatif yarin adet gunum 3. Kez klomen kullanmayacagim zaten yumurtalarimda oncesinde de bir sorun yoktu bu hafta icinde adet olup hsg ye gidecegim ve artik kişa kadar hic bir tedavi uygulamayacagim olmazsa direk aşılama düşüyorum. Her ay oldu mu olacak mi stresi ile prolaktin hormonum aldi basini gidiyor o yuzden hsg sonrasi tedaviyi birakiyorum
Geçmiş olsun iğne ye rağmen catlamamis demek çok da büyümüşKızlar 2 gün önce 21mm lik yumurtamı çatlatmak için iğne olmuştum ya, çatlamamış... çatlamadığı gibi 45mm e kadar büyümüş. Çok moralim bozuk
Sağol canım çatlamamış valla, büyümeye de devam ediyor. İnşallah atılır kanamaylaGeçmiş olsun iğne ye rağmen catlamamis demek çok da büyümüş
İnşallAh senle ovulasyon testi için mesajlaşmıştık görünce dikkatimi cektiSağol canım çatlamamış valla, büyümeye de devam ediyor. İnşallah atılır kanamayla
Kanallar. Doğum yapılsa bile tıkanabiliyormuş benim doktorum öyle dedidoktor bendende istiyor
doktor bendende isticek rahim filmi bu 3. ayim klomen kullandim koldan igne oldum bu ayda klomen catlama ignesi bu ay tutmaza esinden test senden filim isterim dedi ama benim kanal kapalı olsa diger cocuk olmazdi bilmiyorum oglum 7 yasina giricek
bende kararsizim sezeryanim var bilmiyorum hsg kokruyorumKanallar. Doğum yapılsa bile tıkanabiliyormuş benim doktorum öyle dedi
Ama okuduğum kadarıyla ilk çocuktan baya geçmiş çok sıkıntı yapmaz diye düşünüyorum klomeni kaç kez kullandınbende kararsizim sezeryanim var bilmiyorum hsg kokruyorum
7 yasina girdi oglum 2. ayim klomendeAma okuduğum kadarıyla ilk çocuktan baya geçmiş çok sıkıntı yapmaz diye düşünüyorum klomeni kaç kez kullandın
Bencede erken daha iyi yumurta büyütücü ve çatlatıcı ilaçlar denebilir daha yolun başındayız bende ilk kez bu ay kullancam bakalım adetimin ikinci günü Çarşamba gidicem doktora ayrıca bugün bal tarçın çörekotu kürünü yâpmak istiyorumhsg ye daha erken ben oglumdada igne tedavisine gectim hatta igne tedavimdede 2. de tuttu hsg çekilmemistim
sabah bu ay igne tedavisi olan bir arkadasimin evde yaptigi test koyu cikti.kan verdi kesin var belli yani igne tedavisi erkekte sorun yoksa daha etkiliBencede erken daha iyi yumurta büyütücü ve çatlatıcı ilaçlar denebilir daha yolun başındayız bende ilk kez bu ay kullancam bakalım adetimin ikinci günü Çarşamba gidicem doktora ayrıca bugün bal tarçın çörekotu kürünü yâpmak istiyorum
Bana doktor klomenle başlıcaz dedi bakalım hayırlısı benim de iki yaşında bi oğlum var iki aydır adet düzensizliğim vardı meğerse yumurta tembelliği varmışsabah bu ay igne tedavisi olan bir arkadasimin evde yaptigi test koyu cikti.kan verdi kesin var belli yani igne tedavisi erkekte sorun yoksa daha etkili
Igne 14 gun gectiyse kanda belli olur cnm .gogus hassasiyeti gebelikte oluyrms test yap iatrsnKızlar merhaba yazışmalarınızı en başından beri takip ediyorum. İlaç tedavisi görenler için çok yararlı paylaşımlar oluyor. Benimde klomen ve ovitrelle ile 2.ayım. Geçen ay 3 yumurtam oluştuğu halde sonuç alamadık. Bu ay 1 tane yumurtam oluşmuş. Pko hastası oldugum için adetlerim düzensiz bunun içinde progestan kullanıyorum. Bugün adetimin 32. günü ama her ay adet günün degiskenlik gösterdiģi için biraz daha bekliyorum test için. Ayrıca belirgin bir belirtimde yok. Sadece regl ağrısı gibi ağrı giriyo kasıklařıma nadiren hafifte göğüs hassasiyeti başladı bugün. Yani yine adet olucam gibi görünüyo. Allah hepimize yardım etsin inşallah. Beklemek çok zor. Hamilelik yoksa bir an önce adet olmak istiyor insan. Çünkü olmadığın her gün yeniden umutlanıyorsun. İnşallah hepimiz güzel haberler alalım bu ay olmasada önümüzdeki aylar
böyle biraz daha zaman geçse daha mı garanti olur acaba diye düsünüp duruyorum. Negatif sonuç aldığımda çok üzülüyorum çünkü. 2 ay önce progestan kullanmama rağmen adetim tam 12 gün gecikti çünkü. Ama tabi içim içimi yemiyoda değil hani.Igne 14 gun gectiyse kanda belli olur cnm .gogus hassasiyeti gebelikte oluyrms test yap iatrsn
canim ayni durum bendede var klomenin 2. ayindayim arada gogsum sizliyor kasikta agri bugun ignemin 17 . gunu heran regli olmayi bekler oldum bata daha 3 gun var test yap arkadasim bizidr bilgilendir ben yapiyorum negatif bazende sonradan silik oluyor anlamadim birseyBen
böyle biraz daha zaman geçse daha mı garanti olur acaba diye düsünüp duruyorum. Negatif sonuç aldığımda çok üzülüyorum çünkü. 2 ay önce progestan kullanmama rağmen adetim tam 12 gün gecikti çünkü. Ama tabi içim içimi yemiyoda değil hani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?