Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Bende son durumlar biraz tuhaf açıkçası. Ovulasyon testinde 13 ve 14 temmuzda belirgin pozitifi gördüm. 15inde silik çıkmaya başladı. Bu hesapla yumurtlamadan 14-15 gün sonra ayın 29-30 u gibi adet olmayı bekliyordum. Olmadı. Yumurtlamanın üzerinden 19 gün geçti. İdrar testleri negatif çıkıyor hâlâ. 3 gün daha bekleyeyip tekrar idrarda bakacağım eğer adet olmazsam. Neden bilmiyorum üzerimde ciddi bir rahatlık var ve hiç kan tahliline gidesim yok.

Sol kasigimdaki sertlik yine belli olmaya başladı. 3 gündür özellikle sabahları hafif ateş ile uyanıyorum. Testler negatif olduğu için çok da heveslenmiyorum açıkçası ondan biraz rahatlık var üzerimde. Yine de belli olmaz tabi. Bekliyorum...

Hayirlisi olsun canim ins pozitifi gorursun bu ay

Slm kızlar nasılsınız mesajlara hızlıca göz attım hiç hamiş çıkmamış çok üzüldüm @Videsupra adet olmana sevindim
Ben tatilde olduğumdan bitkiselde yapamadım hatta burda enfeksiyonum da prolaktinim de artmış durumda hissedebiliyorum bu ay hiç beklemiyorum eylülde Allah kerim ekim de net olarak hsg düşünüyorum daha eşimde test yapmadı.soğan suyu içmeyi çok istiyordum onuda yapamadım bu ay tamamen sıfır geçti

Kızlar günaydın. Yukarıdaki testi dün sabah ilk idrarla yaptım(çatlatmanın 10. Günü) hiç çizgi çıkmadı, alttakini bu sabah yaptım işk idrarla 11. Gün... ikinci çizgi belirdi. Bir acayiplik mi var? Adet günüm bugün

Canım benim hep çıktı o çizgi hatta adet günüm 15 geçti gine çıktı yani vücûtta lh hormonu hep var gebelik olsa koyu çıkması gerek

Aaaa eeer hamilesin madem ay çok sevindim bariz çizgi bu

Valla çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. Tek kafamı karıştıran dünkünde hiç çizgi olmayıp bugünkünde olması. Bilemedim yaaa ikisi de ilk idrar...
Ayy canım ben uyku sersemi şimdi anlıyorum çatlama iğnesinin etkisi 14günr kadar oluyomuş en geç de igneden 18 gün sonra adet oluyomuşsun iğnenin etkisi olabilir inşallah değildir

klomenden kac gun sonra yumurta takip ettirmeye gidiyon .. ben klomen bittikten 2. gun gittim bitanecik varmis yumurtam oda 10 milimmis yani ise yaramiyor

klomenden kac gun sonra yumurta takip ettirmeye gidiyon .. ben klomen bittikten 2. gun gittim bitanecik varmis yumurtam oda 10 milimmis yani ise yaramiyor
Canım bal tarçın çörek otu kürünü yapabilirsin yumurta gelişmesi için incir kürü var madem klomenle yeterli seviyeye ulaşmamış bitkisel destekle ben de bu ay gittim doktora ilk kez hap vermedi yumurtanı takip edelim önce dedi bende hemen adetin ikinci günü bal tarçın çörekotu karışımına başladım yârinda soğan suyuna inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…