- 24 Nisan 2017
- 218
- 175
- 53
16. Gün oldumİğneden kaç gün sonra adet oldun canım
Beklemedeyim ben bat 4 agustosGebe kaln yok galiba
2 gun kalms hayirli haberlerini alrz insBeklemedeyim ben bat 4 agustos
Ins canim hepimiz icin oyle olir2 gun kalms hayirli haberlerini alrz ins
Hayirlisi olsun canim ins pozitifi gorursun bu aySol kasigimdaki sertlik yine belli olmaya başladı. 3 gündür özellikle sabahları hafif ateş ile uyanıyorum. Testler negatif olduğu için çok da heveslenmiyorum açıkçası ondan biraz rahatlık var üzerimde. Yine de belli olmaz tabi. Bekliyorum...
Amin inş canim. Ben de hep hayırlısı neyse o olsun diyorum. Hepimiz için en hayirlisini nasip etsin Rabbim.Hayirlisi olsun canim ins pozitifi gorursun bu ay
Canım benim hep çıktı o çizgi hatta adet günüm 15 geçti gine çıktı yani vücûtta lh hormonu hep var gebelik olsa koyu çıkması gerekEki Görüntüle 2029498 Kızlar günaydın. Yukarıdaki testi dün sabah ilk idrarla yaptım(çatlatmanın 10. Günü) hiç çizgi çıkmadı, alttakini bu sabah yaptım işk idrarla 11. Gün... ikinci çizgi belirdi. Bir acayiplik mi var? Adet günüm bugün
Dün hiç çıkmayıp bugün çıkınca şüphelendim ben de canım, bi de ovulasyon testi değil gebelik testi bunlarCanım benim hep çıktı o çizgi hatta adet günüm 15 geçti gine çıktı yani vücûtta lh hormonu hep var gebelik olsa koyu çıkması gerek
Valla çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. Tek kafamı karıştıran dünkünde hiç çizgi olmayıp bugünkünde olması. Bilemedim yaaa ikisi de ilk idrar...Aaaa eeer hamilesin madem ay çok sevindim bariz çizgi bu
Ayy canım ben uyku sersemi şimdi anlıyorum çatlama iğnesinin etkisi 14günr kadar oluyomuş en geç de igneden 18 gün sonra adet oluyomuşsun iğnenin etkisi olabilir inşallah değildirValla çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. Tek kafamı karıştıran dünkünde hiç çizgi olmayıp bugünkünde olması. Bilemedim yaaa ikisi de ilk idrar...
Bi kac gun bekle bi daha yap eger koyulasirsa iyice var bisiler demektir.hadi insValla çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. Tek kafamı karıştıran dünkünde hiç çizgi olmayıp bugünkünde olması. Bilemedim yaaa ikisi de ilk idrar...
Tamam canım du bakalım yarın bi daha yapayım... hatta size dört günlük testimi atayım bakınBi kac gun bekle bi daha yap eger koyulasirsa iyice var bisiler demektir.hadi ins
klomenden kac gun sonra yumurta takip ettirmeye gidiyon .. ben klomen bittikten 2. gun gittim bitanecik varmis yumurtam oda 10 milimmis yani ise yaramiyorKızlar merhaba yazışmalarınızı en başından beri takip ediyorum. İlaç tedavisi görenler için çok yararlı paylaşımlar oluyor. Benimde klomen ve ovitrelle ile 2.ayım. Geçen ay 3 yumurtam oluştuğu halde sonuç alamadık. Bu ay 1 tane yumurtam oluşmuş. Pko hastası oldugum için adetlerim düzensiz bunun içinde progestan kullanıyorum. Bugün adetimin 32. günü ama her ay adet günün degiskenlik gösterdiģi için biraz daha bekliyorum test için. Ayrıca belirgin bir belirtimde yok. Sadece regl ağrısı gibi ağrı giriyo kasıklařıma nadiren hafifte göğüs hassasiyeti başladı bugün. Yani yine adet olucam gibi görünüyo. Allah hepimize yardım etsin inşallah. Beklemek çok zor. Hamilelik yoksa bir an önce adet olmak istiyor insan. Çünkü olmadığın her gün yeniden umutlanıyorsun. İnşallah hepimiz güzel haberler alalım bu ay olmasada önümüzdeki aylar
Canım bal tarçın çörek otu kürünü yapabilirsin yumurta gelişmesi için incir kürü var madem klomenle yeterli seviyeye ulaşmamış bitkisel destekle ben de bu ay gittim doktora ilk kez hap vermedi yumurtanı takip edelim önce dedi bende hemen adetin ikinci günü bal tarçın çörekotu karışımına başladım yârinda soğan suyuna inşallahklomenden kac gun sonra yumurta takip ettirmeye gidiyon .. ben klomen bittikten 2. gun gittim bitanecik varmis yumurtam oda 10 milimmis yani ise yaramiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?