- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
adet ten sonrami baslicam canim bal tarcina :/ sen klomen kullaninca ben gibi adetle beraber 11.gunu mu gittin anlaturmisin neler yaptiginiCanım bal tarçın çörek otu kürünü yapabilirsin yumurta gelişmesi için incir kürü var madem klomenle yeterli seviyeye ulaşmamış bitkisel destekle ben de bu ay gittim doktora ilk kez hap vermedi yumurtanı takip edelim önce dedi bende hemen adetin ikinci günü bal tarçın çörekotu karışımına başladım yârinda soğan suyuna inşallah
Bastakilerde sanki ignenin etkisiymis 3.de etkisi gecmis 4.de sanki yeniden var gibi duruyo ama nasip bikac gun sonra yeniden yaparsinTamam canım du bakalım yarın bi daha yapayım... hatta size dört günlük testimi atayım bakın
Eki Görüntüle 2029507 Eki Görüntüle 2029508 Eki Görüntüle 2029511 Eki Görüntüle 2029512
Ben hiç bişey kullanmadım geçen ay adetim geçti 20 gün ozaman gittim doktorum yumurta takibi yapıyo suan adetin dördüncü günü gittim haftaya yani 12. Gün tekrar gidicem ama ben hiç bişey kullanmıyorum henüz eğer yumurtlamam olmazsa ilaca başlıcakmısadet ten sonrami baslicam canim bal tarcina :/ sen klomen kullaninca ben gibi adetle beraber 11.gunu mu gittin anlaturmisin neler yaptigini
10 yemek kaşığı hakiki bal 10cay kaşığı tarçın 12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu güzel macun yap sabah akşam aç karna bir tatlı kaşığı yiyorum yumurtalıkları geliştiriyomısadet ten sonrami baslicam canim bal tarcina :/ sen klomen kullaninca ben gibi adetle beraber 11.gunu mu gittin anlaturmisin neler yaptigini
grcekten faydasini goren olmus mu acaba :/10 yemek kaşığı hakiki bal 10cay kaşığı tarçın 12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu güzel macun yap sabah akşam aç karna bir tatlı kaşığı yiyorum yumurtalıkları geliştiriyomıs
Ben baya araştırdım faydanı gören cok hayırlısı incir kürü ve havuç kürü de yapabilirsin netten bakabilirsin nasıl olduğuna ben bu ay bal ve soğan suyunu yapıyorumgrcekten faydasini goren olmus mu acaba :/
sogan suyunu denedim ayda iki defa adet oldumm bide kist yapti bende..ya 10 milimmis yumurtam hicbukada az gelisen duymadim veya sayilidir p.tesi yune cagirdu ama umit 0Ben baya araştırdım faydanı gören cok hayırlısı incir kürü ve havuç kürü de yapabilirsin netten bakabilirsin nasıl olduğuna ben bu ay bal ve soğan suyunu yapıyorum
İnşallah canım büyür büyümezsede daha etkili haflar iğneler var kafaya çok takma ne zaman dur istiyosunsogan suyunu denedim ayda iki defa adet oldumm bide kist yapti bende..ya 10 milimmis yumurtam hicbukada az gelisen duymadim veya sayilidir p.tesi yune cagirdu ama umit 0
1 sene oldu sanirim ..senn ¿İnşallah canım büyür büyümezsede daha etkili haflar iğneler var kafaya çok takma ne zaman dur istiyosun
Benim iki yaşında bi oğlum var şükür benim iki aydır adet geçikmem oldu beş aydır korunmuyoruz ama özel de takip yapmadım doktor ya Doğum kontrol vercem yada çocuk istiyorsan tedaviye başlayalım dedi yumurta tembelliği varmış yasım 31 bu ay normal takip yapacak baktı yumurta büyümüyor hapla tedaviye geccez sesi hayırlısı bende hazır ilaç kullanmıyorum kürlerle içimi bi temizleyin dedim1 sene oldu sanirim ..senn ¿
bnm de aynibdert pko var yumurta tembelligu var baksana ilacla da buyumemus igne verrirrler artik balki .tabi kisttim buyumesseBenim iki yaşında bi oğlum var şükür benim iki aydır adet geçikmem oldu beş aydır korunmuyoruz ama özel de takip yapmadım doktor ya Doğum kontrol vercem yada çocuk istiyorsan tedaviye başlayalım dedi yumurta tembelliği varmış yasım 31 bu ay normal takip yapacak baktı yumurta büyümüyor hapla tedaviye geccez sesi hayırlısı bende hazır ilaç kullanmıyorum kürlerle içimi bi temizleyin dedim
kacıncı klomen kullanışın1 sene oldu sanirim ..senn ¿
İnşallah büyümez canımbnm de aynibdert pko var yumurta tembelligu var baksana ilacla da buyumemus igne verrirrler artik balki .tabi kisttim buyumesse
insaAllah :)İnşallah büyümez canım
K
kacıncı klomen kullanışın
Bende yarın soğan kürüne başlıyorum inşallah bide Meryem süresini okuyun arkadaşlar 41 gün adet olsanıza başkası okusun niyetinizeBen geçen ay bal tarcın ve çörek otu yaptım her sabah ve akşam birde soğan kuru yaptım ise yarıyor bunları uygulayıp hamile kalanlarda oluyor.
Soğanı kabuğuyla kaynattım benBende yarın soğan kürüne başlıyorum inşallah bide Meryem süresini okuyun arkadaşlar 41 gün adet olsanıza başkası okusun niyetinize
Klomenden 2 gün sonra büyümemesi çok normal ki. Çok erken gitmişsin. Adetimin 16.gününde istenilen olgunluğa ulaşiyo benimki. Bu ay 16.günde 21mm oldu meselaklomenden kac gun sonra yumurta takip ettirmeye gidiyon .. ben klomen bittikten 2. gun gittim bitanecik varmis yumurtam oda 10 milimmis yani ise yaramiyor
genelde okudugum hep 11.12.13. gunu giderlermis .bi umit pzartesi ins. gitcm ama doktur milimi cok dusuk dedi buyumez gibisinden konustuKlomenden 2 gün sonra büyümemesi çok normal ki. Çok erken gitmişsin. Adetimin 16.gününde istenilen olgunluğa ulaşiyo benimki. Bu ay 16.günde 21mm oldu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?