Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

adet ten sonrami baslicam canim bal tarcina :/ sen klomen kullaninca ben gibi adetle beraber 11.gunu mu gittin anlaturmisin neler yaptigini

adet ten sonrami baslicam canim bal tarcina :/ sen klomen kullaninca ben gibi adetle beraber 11.gunu mu gittin anlaturmisin neler yaptigini
Ben hiç bişey kullanmadım geçen ay adetim geçti 20 gün ozaman gittim doktorum yumurta takibi yapıyo suan adetin dördüncü günü gittim haftaya yani 12. Gün tekrar gidicem ama ben hiç bişey kullanmıyorum henüz eğer yumurtlamam olmazsa ilaca başlıcakmıs

10 yemek kaşığı hakiki bal 10cay kaşığı tarçın 12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu güzel macun yap sabah akşam aç karna bir tatlı kaşığı yiyorum yumurtalıkları geliştiriyomıs

Ben baya araştırdım faydanı gören cok hayırlısı incir kürü ve havuç kürü de yapabilirsin netten bakabilirsin nasıl olduğuna ben bu ay bal ve soğan suyunu yapıyorum
sogan suyunu denedim ayda iki defa adet oldumm bide kist yapti bende..ya 10 milimmis yumurtam hicbukada az gelisen duymadim veya sayilidir p.tesi yune cagirdu ama umit 0

sogan suyunu denedim ayda iki defa adet oldumm bide kist yapti bende..ya 10 milimmis yumurtam hicbukada az gelisen duymadim veya sayilidir p.tesi yune cagirdu ama umit 0
İnşallah canım büyür büyümezsede daha etkili haflar iğneler var kafaya çok takma ne zaman dur istiyosun

1 sene oldu sanirim ..senn ¿
Benim iki yaşında bi oğlum var şükür benim iki aydır adet geçikmem oldu beş aydır korunmuyoruz ama özel de takip yapmadım doktor ya Doğum kontrol vercem yada çocuk istiyorsan tedaviye başlayalım dedi yumurta tembelliği varmış yasım 31 bu ay normal takip yapacak baktı yumurta büyümüyor hapla tedaviye geccez sesi hayırlısı bende hazır ilaç kullanmıyorum kürlerle içimi bi temizleyin dedim

bnm de aynibdert pko var yumurta tembelligu var baksana ilacla da buyumemus igne verrirrler artik balki .tabi kisttim buyumesse

Ben geçen ay bal tarcın ve çörek otu yaptım her sabah ve akşam birde soğan kuru yaptım ise yarıyor bunları uygulayıp hamile kalanlarda oluyor.

Ben geçen ay bal tarcın ve çörek otu yaptım her sabah ve akşam birde soğan kuru yaptım ise yarıyor bunları uygulayıp hamile kalanlarda oluyor.
Bende yarın soğan kürüne başlıyorum inşallah bide Meryem süresini okuyun arkadaşlar 41 gün adet olsanıza başkası okusun niyetinize

klomenden kac gun sonra yumurta takip ettirmeye gidiyon .. ben klomen bittikten 2. gun gittim bitanecik varmis yumurtam oda 10 milimmis yani ise yaramiyor
Klomenden 2 gün sonra büyümemesi çok normal ki. Çok erken gitmişsin. Adetimin 16.gününde istenilen olgunluğa ulaşiyo benimki. Bu ay 16.günde 21mm oldu mesela

Klomenden 2 gün sonra büyümemesi çok normal ki. Çok erken gitmişsin. Adetimin 16.gününde istenilen olgunluğa ulaşiyo benimki. Bu ay 16.günde 21mm oldu mesela
genelde okudugum hep 11.12.13. gunu giderlermis .bi umit pzartesi ins. gitcm ama doktur milimi cok dusuk dedi buyumez gibisinden konustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…