İnşallah büyür canım kötü düşünmegenelde okudugum hep 11.12.13. gunu giderlermis .bi umit pzartesi ins. gitcm ama doktur milimi cok dusuk dedi buyumez gibisinden konustu
Çatlama iğnesi oldunuzmuKlomenden 2 gün sonra büyümemesi çok normal ki. Çok erken gitmişsin. Adetimin 16.gününde istenilen olgunluğa ulaşiyo benimki. Bu ay 16.günde 21mm oldu mesela
Allah gonlune gore versi ...Adet oldum. Bekliyordum zaten ama ne bileyim tuhaf oldum. Ne yapsam, sıradaki alternatiflerim ne bilmiyorum
Kürleri uygulandın mı canım tedavide aşaman neAdet oldum. Bekliyordum zaten ama ne bileyim tuhaf oldum. Ne yapsam, sıradaki alternatiflerim ne bilmiyorum
Doktoruna bi danış canım ilaçlı tedavide kür önerilmiyor bence kullanmaAdetimin 3. Günü doktor klomene başlattı.1 tane klomen içtikten sonra adetim kesildi sizde de adet kesilmesi oldu mu?Klomene adetinizin kaçıncı günü başladınız?Birde klomen kullanırken soğan suyu kürü yapsam olur mu?Arkadaşlar deneyen var mı?
Allah razı olsun canim. Sizlerle paylaşmak iyi geldi. Teşekkür ediyorum hepinize.Allah gonlune gore versi ...
Ah canim benim ya nereden başlasam bilmiyorum. Belki de tam da bu gün dertleşmeye ihtiyacım var. Önümüzdeki ay 6 yıl bitecek evliligimizin. 2 yıllık evliyken tedaviye basladik doğal olmayacak galiba diye. 6 ay klomen kullandım olmadı. Sonra iki kere aşılama yaptık. Onlar da negatif. Bu tedavilerden önce de sonra da farklı zamanlarda farklı kurlar uyguladim. Her yarayıp yaramadığını öğrenmek için zaman zaman kontrollere de gittim ama maalesef hiç Biri ise yaramadı. En son asilamadan bu yana iki bucuk yil geçmişti. Kendim adet sokturucu kullandim sonra klomen. Ovulasyon testi ile takip yaptim. Teste göre yumurtlama olmuştu. Ama tutmadı bu sefer de maalesef. Bitkisel olarak da pek çok şey denedim. Sogan kuru, incir kuru, hayit, bal tarçın corekotu, aslanpencesi, ari sutu... hacamat, akupunktur, sülük tedavisi, farklı macunlar vs vs... Doktorlar artık uğraşma tüp bebek yaptır diyorlar ama eşim ikna olmuyor maalesef. Evlat edinelim diyor. Ben de cok istiyorum ama Ona da şimdi basvuru yapamiyoruz yurt disinda olunca prosedurler farkli... ne bileyim yapayalnız çaresiz hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum...Kürleri uygulandın mı canım tedavide aşaman ne
Rabbim yardımcımız olsun canım tüp bebek yöntemiyle kalma ihtimalini deneyin baktınız olmadı ozaman başka seçenek düşünürsün inşallah ikna olur eşin bol bol dua etAllah razı olsun canim. Sizlerle paylaşmak iyi geldi. Teşekkür ediyorum hepinize.
Ah canim benim ya nereden başlasam bilmiyorum. Belki de tam da bu gün sertleşmeye ihtiyacım var. Önümüzdeki ay 6 yıl bitecek evliligimizin. 2 yıllık evliyken tedaviye basladik doğal olmayacak galiba diye. 6 ay klomen kullandım olmadı. Sonra iki kere aşılama yaptık. Onlar da negatif. Bu tedavilerden önce de sonra da farklı zamanlarda farklı kurlar uyguladim. Her yarayıp yaramadığını öğrenmek için zaman zaman kontrollere de gittim ama maalesef hiç Biri ise yaramadı. En son asilamadan bu yana iki bucuk yil geçmişti. Kendim adet sokturucu kullandim sonra klomen. Ovulasyon testi ile takip yaptim. Teste göre yumurtlama olmuştu. Ama tutmadı bu sefer de maalesef. Bitkisel olarak da pek çok şey denedim. Sogan kuru, incir kuru, hayit, bal tarçın corekotu, aslanpencesi, ari sutu... hacamat, akupunktur, sülük tedavisi, farklı macunlar vs vs... Doktorlar artık uğraşma tüp bebek yaptır diyorlar ama eşim ikna olmuyor maalesef. Evlat edinelim diyor. Ben de cok istiyorum ama Ona da şimdi basvuru yapamiyoruz yurt disinda olunca prosedurler farkli... ne bileyim yapayalnız çaresiz hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum...
Rabbim kucağını bol bırakmasın inşallah bu mübarek gündeAllah razı olsun canim. Sizlerle paylaşmak iyi geldi. Teşekkür ediyorum hepinize.
Ah canim benim ya nereden başlasam bilmiyorum. Belki de tam da bu gün sertleşmeye ihtiyacım var. Önümüzdeki ay 6 yıl bitecek evliligimizin. 2 yıllık evliyken tedaviye basladik doğal olmayacak galiba diye. 6 ay klomen kullandım olmadı. Sonra iki kere aşılama yaptık. Onlar da negatif. Bu tedavilerden önce de sonra da farklı zamanlarda farklı kurlar uyguladim. Her yarayıp yaramadığını öğrenmek için zaman zaman kontrollere de gittim ama maalesef hiç Biri ise yaramadı. En son asilamadan bu yana iki bucuk yil geçmişti. Kendim adet sokturucu kullandim sonra klomen. Ovulasyon testi ile takip yaptim. Teste göre yumurtlama olmuştu. Ama tutmadı bu sefer de maalesef. Bitkisel olarak da pek çok şey denedim. Sogan kuru, incir kuru, hayit, bal tarçın corekotu, aslanpencesi, ari sutu... hacamat, akupunktur, sülük tedavisi, farklı macunlar vs vs... Doktorlar artık uğraşma tüp bebek yaptır diyorlar ama eşim ikna olmuyor maalesef. Evlat edinelim diyor. Ben de cok istiyorum ama Ona da şimdi basvuru yapamiyoruz yurt disinda olunca prosedurler farkli... ne bileyim yapayalnız çaresiz hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum...
Evet canım haklısın kullanmamak daha iyi.Sizde de klomen adet kesilmesine neden oldu mu?Doktoruna bi danış canım ilaçlı tedavide kür önerilmiyor bence kullanma
Ben daha geçen ay gittim doktora bu ay yumurtlamamı takip edecek bende yumurta tembelliği var adetim geç oluyo ovulasyonu yakalamadım adetim Yen'i bitti Çarşamba gidicem yumurta takibine bende hazır ilaç kullanmıyoken bal tarçın çörekotu karışımına başladım yarında adetin 7.günü oluyo soğan kürü yapıcam bugün de Rabbim bitirmeyi nasip etsin Meryem süresine başladım 41 gün okucam inşallahEvet canım haklısın kullanmamak daha iyi.Sizde de klomen adet kesilmesine neden oldu mu?
İnşallah ilaca gerek kalmadan hamile kalırsınız.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben daha geçen ay gittim doktora bu ay yumurtlamamı takip edecek bende yumurta tembelliği var adetim geç oluyo ovulasyonu yakalamadım adetim Yen'i bitti Çarşamba gidicem yumurta takibine bende hazır ilaç kullanmıyoken bal tarçın çörekotu karışımına başladım yarında adetin 7.günü oluyo soğan kürü yapıcam bugün de Rabbim bitirmeyi nasip etsin Meryem süresine başladım 41 gün okucam inşallah
İnşallah canım evlat çok Harika bişey iki yaşında oğlum var şükür evlendiğim gibi hamile kaldım ikinciye niyet ettik dört aydır korunmadık ama adetlerim çok düzensizleşti o yüzden doktora gittim nasip bakalım inşallah ilaç kullanmamİnşallah ilaca gerek kalmadan hamile kalırsınız.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım bu ay kafa dinle boşver takma...Slm kızlar nasılsınız mesajlara hızlıca göz attım hiç hamiş çıkmamış çok üzüldümBenbirdost adet olmana sevindim
Ben tatilde olduğumdan bitkiselde yapamadım hatta burda enfeksiyonum da prolaktinim de artmış durumda hissedebiliyorum bu ay hiç beklemiyorum eylülde Allah kerim ekim de net olarak hsg düşünüyorum daha eşimde test yapmadı.soğan suyu içmeyi çok istiyordum onuda yapamadım bu ay tamamen sıfır geçti
Ayy canım benim inşallah gerçektir...Eki Görüntüle 2029498 Kızlar günaydın. Yukarıdaki testi dün sabah ilk idrarla yaptım(çatlatmanın 10. Günü) hiç çizgi çıkmadı, alttakini bu sabah yaptım işk idrarla 11. Gün... ikinci çizgi belirdi. Bir acayiplik mi var? Adet günüm bugün
Ayy canım benim inşallah gerçektir...
Bu arada sehpanız bizimkiyle aynı
Valla kız ama bizim sehpa değil ya yatak odası takımı... hani aynalı şey varya onun adını hatırlayamadığım için sehpa dedimVallaha mı:) inşallah bakalım yarın tekrar sabah test yapacağım yükselme var mı yine, ona göre kan vermeye giderim varsa
Bizimki de balkon masası aslındaValla kız ama bizim sehpa değil ya yatak odası takımı... hani aynalı şey varya onun adını hatırlayamadığım için sehpa dedim
Kaçıncı günün bu arada inşallah gerçektir topiğimimizin ilk hamilesi sen ol inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?