Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Benim adetlerim cok duzenliydi cocuk istemeye basladiktan sonra karman corman oldu.ay atladigi bile oldu.klomen bu 2.ay.g3cen ay igne vurulmadim adet 33.gunde geldi.bu ay igne vurdurdu doktor.en azindan 33 gunu baz aliyorum sende sayabilirsin klomenle gecen ay kac gunde regl oldugunu.

Kızlar peki bir şey soracağım... şimdi siz çatlatma iğnesini ortalama 15-16. Gün vurulup adeti 16. Gün bekliyorsunuz ya, ben iğneyi adetin 22. Günü vuruldum adeti 38. Gün mü beklemem lazım? Çatlatma iğnesi ne zaman vurulursa adet illa 16. Gün civarı mı gelecek?

Eğer çatlaman gerçekleştiyse iğnede 14-17. Gün arası adetinin gelmesi gerekiyor

Ark benm igneden 11 gun sonra gobegimde cok kotu sislik oldu ayni hamile gibi sizin ole oldumu

Benim çatlamadı ama yine de 14-17 gün sonra bekleyeceğim yani... amaçsızca... neyse sağol canım benim
Ya canım iğne ye rağmen catlamamasına çok enterasan bende. Korktum öyle olunca inşallah cabucakta atarsın vucuttan

Ya canım iğne ye rağmen catlamamasına çok enterasan bende. Korktum öyle olunca inşallah cabucakta atarsın vucuttan
Sakın hızlı hareket etmesin kist büyük, sağa sola yavaş dönsün, ıkınmasın, ağır karldırmasın demişler. Over kist torsiyonu olur demişler yumurtalık dönermiş başıma daha büyük dert açılırmış. 5 cm olmuş doktora her gittiğimde daha da büyüyor. Ben de soğan kürüne başladım dün işte bir an önce belki adetimi getirir diye

Şu da şöyle güzel özlenilen bir görüntü olarak dursun madembenimki çatlatma iğnesinin etkisi umut yok ama inşallah hepinizden bu güzel fotoğrafları görürüz bu ay da mutlu oluruz arkadaşlarım yaa

40 yılın başı bu ay yapayım dedim şunu 2 tane kist oldu.dr uma gittim estrofeme başladım dondurulmuş embriyo için.sanırım çocuk için ufak uğraşılarda bana macera oluyor.

Artık agustos için klomen kullananlara geçelim arkadaşlar konuyu açtım dün akşam bide Meryem süresi bi okucam inşallah

Bu zaten ikinci ayım geçen ay 4 gün gecikti bu ayda 3.gündeyim işte bugün yarın gelmesi lazım. Zaten belirtilerimde çok arttı bugün şiddetli kasık ağrısı regl ağrısı gibi yani bekliyorum

Bu zaten ikinci ayım geçen ay 4 gün gecikti bu ayda 3.gündeyim işte bugün yarın gelmesi lazım. Zaten belirtilerimde çok arttı bugün şiddetli kasık ağrısı regl ağrısı gibi yani bekliyorum
Hakkimizda hayirlisi ins gebelikle sonuclanir bu belirtilerimiz.rabbim cok aratmasin ins.

merhaba kızlar bende dün klomene başladım 9 ağustosta tekrar dr gidicem kontrol için sonrasında bana çatlatma iğnesi yazıcak birde böyle deniyeyim dedim bakalım nolcak. Allah isteyen herkese nasip etsin.

merhaba kızlar bende dün klomene başladım 9 ağustosta tekrar dr gidicem kontrol için sonrasında bana çatlatma iğnesi yazıcak birde böyle deniyeyim dedim bakalım nolcak. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Aman lnsalllah çok güzel haberlerini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…