- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 73
- 38
Benim adetlerim cok duzenliydi cocuk istemeye basladiktan sonra karman corman oldu.ay atladigi bile oldu.klomen bu 2.ay.g3cen ay igne vurulmadim adet 33.gunde geldi.bu ay igne vurdurdu doktor.en azindan 33 gunu baz aliyorum sende sayabilirsin klomenle gecen ay kac gunde regl oldugunu.Kızlar merhaba yazışmalarınızı en başından beri takip ediyorum. İlaç tedavisi görenler için çok yararlı paylaşımlar oluyor. Benimde klomen ve ovitrelle ile 2.ayım. Geçen ay 3 yumurtam oluştuğu halde sonuç alamadık. Bu ay 1 tane yumurtam oluşmuş. Pko hastası oldugum için adetlerim düzensiz bunun içinde progestan kullanıyorum. Bugün adetimin 32. günü ama her ay adet günün degiskenlik gösterdiģi için biraz daha bekliyorum test için. Ayrıca belirgin bir belirtimde yok. Sadece regl ağrısı gibi ağrı giriyo kasıklařıma nadiren hafifte göğüs hassasiyeti başladı bugün. Yani yine adet olucam gibi görünüyo. Allah hepimize yardım etsin inşallah. Beklemek çok zor. Hamilelik yoksa bir an önce adet olmak istiyor insan. Çünkü olmadığın her gün yeniden umutlanıyorsun. İnşallah hepimiz güzel haberler alalım bu ay olmasada önümüzdeki aylar
Eğer çatlaman gerçekleştiyse iğnede 14-17. Gün arası adetinin gelmesi gerekiyorKızlar peki bir şey soracağım... şimdi siz çatlatma iğnesini ortalama 15-16. Gün vurulup adeti 16. Gün bekliyorsunuz ya, ben iğneyi adetin 22. Günü vuruldum adeti 38. Gün mü beklemem lazım? Çatlatma iğnesi ne zaman vurulursa adet illa 16. Gün civarı mı gelecek?
benim ignemin bugun 17. gunu regli olmadim yumurtalarimda catlamisti bati bekliyorum simdi 4 agustosEğer çatlaman gerçekleştiyse iğnede 14-17. Gün arası adetinin gelmesi gerekiyor
Benim çatlamadı ama yine de 14-17 gün sonra bekleyeceğim yani... amaçsızca... neyse sağol canım benimEğer çatlaman gerçekleştiyse iğnede 14-17. Gün arası adetinin gelmesi gerekiyor
Ya canım iğne ye rağmen catlamamasına çok enterasan bende. Korktum öyle olunca inşallah cabucakta atarsın vucuttanBenim çatlamadı ama yine de 14-17 gün sonra bekleyeceğim yani... amaçsızca... neyse sağol canım benim
Sakın hızlı hareket etmesin kist büyük, sağa sola yavaş dönsün, ıkınmasın, ağır karldırmasın demişler. Over kist torsiyonu olur demişlerYa canım iğne ye rağmen catlamamasına çok enterasan bende. Korktum öyle olunca inşallah cabucakta atarsın vucuttan
Rabbim yardımcımız olsun kızlar40 yılın başı bu ay yapayım dedim şunu 2 tane kist oldu.dr uma gittim estrofeme başladım dondurulmuş embriyo için.sanırım çocuk için ufak uğraşılarda bana macera oluyor.
Bu zaten ikinci ayım geçen ay 4 gün gecikti bu ayda 3.gündeyim işte bugün yarın gelmesi lazım. Zaten belirtilerimde çok arttı bugün şiddetli kasık ağrısı regl ağrısı gibi yani bekliyorumBenim adetlerim cok duzenliydi cocuk istemeye basladiktan sonra karman corman oldu.ay atladigi bile oldu.klomen bu 2.ay.g3cen ay igne vurulmadim adet 33.gunde geldi.bu ay igne vurdurdu doktor.en azindan 33 gunu baz aliyorum sende sayabilirsin klomenle gecen ay kac gunde regl oldugunu.
Hakkimizda hayirlisi ins gebelikle sonuclanir bu belirtilerimiz.rabbim cok aratmasin ins.Bu zaten ikinci ayım geçen ay 4 gün gecikti bu ayda 3.gündeyim işte bugün yarın gelmesi lazım. Zaten belirtilerimde çok arttı bugün şiddetli kasık ağrısı regl ağrısı gibi yani bekliyorum
İğneden kaç gün sonra adet oldun canımAdet oldum bile benKısmet degilmiş bu ayda
Aman lnsalllah çok güzel haberlerini alirizmerhaba kızlar bende dün klomene başladım 9 ağustosta tekrar dr gidicem kontrol için sonrasında bana çatlatma iğnesi yazıcak birde böyle deniyeyim dedim bakalım nolcak. Allah isteyen herkese nasip etsin.
inşallah cnm çatlatma iğnesi tutmazsa eğer tüp bebek olucak dr verdiği zaman daralıyor ve hiç bi şekilde olmadı bebek.Aman lnsalllah çok güzel haberlerini aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?