Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Rabbim yardımcımız olsun canım tüp bebek yöntemiyle kalma ihtimalini deneyin baktınız olmadı ozaman başka seçenek düşünürsün inşallah ikna olur eşin bol bol dua et

Rabbim kucağını bol bırakmasın inşallah bu mübarek günde
Amin cnm sagolasin. Hepimizin kucağını doldursun rabbim. Aslında bende sadece pcos var. Eşim ısrarla tüp bebeğe gerek yok ben inanıyorum zamanı gelince olur diyor. Doktor da bana pcos hastalarinda tedavi olmayan kadınların 3 ye 1 i 7 yilda bir dogal hamilelik oluyor demisti. Esim de hadi bir yil kaldi gerek kalmayacak filan diyor. Oyle geciyor zaman...

Ayni seyi dusunmusuz canim. Galiba başka alternatifim yok şu durumda. Bu gun biraz araştırdım tup bebek ve infertilite uzmani bi doktor adını duymustum önceden. Internetten onu buldum yarın arayıp randevu alacağım ins. Tabi esim tüp olmaz sadece diğer meseleleri halledelim diyor. Rahim filmi ve yanma olayını çözmek için. Bu arada idrarda negatif görünce geçen teste gittim kanda antisperm antikor baktirdim. Doktora giderken elimde olsun diye. Allaha şükür negatif çıktı allerji yok görünüyor. Onu çözmek istiyorum ne var mantar değil enfeksiyon değil o zaman ne... bakalım aklımda birkaç şey var onları soracağım inş.
Bir de aklımda hep ovarian drilling işlemi var. Yani her yolu denedik sonuçta. Doktor eğer derse ben uyguluyorum hastalarda olumlu sonuç aldım derse yaptırmak istiyorum. Tuplerde sorun varsa onu da halleder.

Ovarian drilling ne oluyor canım anlamadım?

Aynen canım çatlatma iğnesi olunca insan sevinemiyor malesef
Inşallah bugün adet gününmüş umut var demek ki

Ovarian drilling ne oluyor canım anlamadım?
Polikistik overlilere yapılan bir işlem. Kapalı ameliyat ile yumurtaliklarin etrafında küçük delikler açıyorlar. Çoğu kişide adetler düzene giriyor ve doğal yumurtlama başlıyormuş. Ve 1 yıl içinde doğal hamilelik oluyor diyorlar. Benim türkiyede doktorum artık bu yöntem geçti gerek yok bu riske diyor. Yaptırmak istersen doktor bulursun ama yaptırma dedi. Fakat forumda da yaptıran kişiler var. Olumlu sonuç alan da var. Sanırım doktordan doktora değişiyor. Son çare olarak bu kalırsa neden olmasın.

Riski var mı ki riske girme diyor??
Canım öncelik rahim filmi ve şu ilişki sonrası acı hissini bi açıklığa çıkar...
Sonra bu dediğini yaparsın..

Riski var mı ki riske girme diyor??
Canım öncelik rahim filmi ve şu ilişki sonrası acı hissini bi açıklığa çıkar...
Sonra bu dediğini yaparsın..
Her ameliyatta risk olduğu gibi bu ameliyatta da yumurtaliklarin zarar görme riski var. Ama biraz araştırdım doktor tecrübeli ise sorun yok diyorlar. Yumurtaliklara zarar vermezmiş. Tüp yaptirmayacaksak isterim son çare olarak. Ama dedigin gibi onceligim rahim filmi ve yanma sorunu. Ayrıntılı bir şekilde dosyami hazırlıyorum tedavi geçmişi bütün tahliller... bakalım ne diyecek...

Hadi bismillah ozaman canım benim:))

Kızlar sabah tekrar test yaptım bugün iğneden sonra 12. Gün... anca kitin içini açıp çubuğa baktığımda belli belirsiz bir çizgi var. Sanırım idrar yoğunluğumla alakalı bir durum yaşadım son iki gün. Artık iğnenin etkisi olduğuna kanaat getirdim.
Ama şunu söyleyeyim... bugünkü testi perdctor early le yaptım diğerleri laboquick erken geb testiydi ve kesinlikle bugüne kadar kullandığım en hassas test... internetten almıştım, tavsiye ederim...

Hayırlısı canım iki gün kalmış inşallah vArdır hayırlı haber

Bnm 16.gunm ama dr 20.gun test yap dedi

soğan suyu denedinmi kist için
Soğan suyuna başlamıştım ama bu test kafamı karıştırınca dün içmedim yarın tekrar başlarım canım umarım erir gider
Bnm 16.gunm ama dr 20.gun test yap dedi
Aslında 14 günden önce yapmayın diyorlar ama önceki gün negatif dün pozitif görünce acaba mı dedim canım... zaten olmadığı da kesinleşti. Kısmet denemeye devam:)

İnşallah ben de bu gün başlıyorum bakalım ilk kez içicem içebilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…