Benim de öyleydi ama kist YÖK sen dede olmaz inşallahBnde de kesin kist olustu ovulasyon testi cift cizgi cikiyor cnki
Ins cnm bnm sol kasigimda bi baski var ve gaz sancisi gibi sende de oldumuBenim de öyleydi ama kist YÖK sen dede olmaz inşallah
Canım bal tarçın çörekotu benim yumurtlamamı kaydırmıştı kullandığım ay... aklında bulunsunBenim adetim Yen'i bitti iki gün oluyo benim de kaşık agrım var çok bal tarçın çörekotu yiyorum bugün de soğan suyuna başlıcam acaba yumurtalıklar mı gelişiyor bugün ovu testide yapmaya başlıcam inşallah
Kaydırmıştı derken canım geç mi yumurtladınCanım bal tarçın çörekotu benim yumurtlamamı kaydırmıştı kullandığım ay... aklında bulunsun
Hangi çayı kullanıyorsunuzKızlar bitkisel çayla yumurtluyorum ilk defa kendim ilaçsız yumurtluyorum çift çizgi çıktı ya.. çok şükür Allah'ım
Canım ebru destanın kitabı var biliyorsundur ondaki kürleri uyguluyorum..Hangi çayı kullanıyorsunuz
Hergün mü ne zaman başladın içmeyeCanım ebru destanın kitabı var biliyorsundur ondaki kürleri uyguluyorum..
Aslanpençesi civanperçemi ve çobançantası hepsinden 5er gr yarim litre suda kaynatıp içiyorum...
Adetin 1.günü başladın canım.. evet hergün sabah akşam kaynatıp 1 su bardağı içiyorum yumurtlama gününe kadar bugün bırakmak zorunda kaldım çünkü dün birlikte olduk eşimle..Hergün mü ne zaman başladın içmeye
Ben bu ay soğan kürü ve bal tarçın çörekotu yapıyorum artık bi dahaki ay onu deneyimAdetin 1.günü başladın canım.. evet hergün sabah akşam kaynatıp 1 su bardağı içiyorum yumurtlama gününe kadar bugün bırakmak zorunda kaldım çünkü dün birlikte olduk eşimle..
Yumurtlama olunca çayı içmiyoruz birliktelik olacağı için kesinlikle yasak düşük olabilir...
Şimdi çift çizgiyi yakaladın içmeyi bıraktın dimiAdetin 1.günü başladın canım.. evet hergün sabah akşam kaynatıp 1 su bardağı içiyorum yumurtlama gününe kadar bugün bırakmak zorunda kaldım çünkü dün birlikte olduk eşimle..
Yumurtlama olunca çayı içmiyoruz birliktelik olacağı için kesinlikle yasak düşük olabilir...
En son dün akşam içtim canım dün gecede birlikte olduk biraz belirgin bir çift çizgi olunca dünde yumurtlama günümdü heralde diye düşündüm oyüzden bıraktım dün gece tuttuysa diye içmedim bugün..Şimdi çift çizgiyi yakaladın içmeyi bıraktın dimi
Anladım canım inşallah benim dediğim çay gerek kalmadan bu ay sağlıklı bir şekilde mucizenin haberini alırsın...Ben bu ay soğan kürü ve bal tarçın çörekotu yapıyorum artık bi dahaki ay onu deneyim
İnşallah canım testin bi resmini atarmışın bende de geç yumurtlama var iki aydır çok bozuldu düzenim doktor takip ediyo bu ay ben de hiç öyle kopkoyu çizgi göremiyorum malesefAnladım canım inşallah benim dediğim çay gerek kalmadan bu ay sağlıklı bir şekilde mucizenin haberini alırsın...
Ama ikisinde koyu olması gerekiyor canım yumurtlaman için yanlış mı biliyorumHah tamam şimdi oldu tam net değil canım hafif ama olsun her gün yapıcam testi inşallah çok koyu olduğunu da görürüm çok mutluyum :))
Ha birde ben hergün 1 tane incir şeftali falan yiyordum biliyorsun incirde yumurtaları geliştiriyor zaten adetimin bittiği gün akıntım geliyordu ilk defa erken yumurtlamış oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?