Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Ama ikisinde koyu olması gerekiyor canım yumurtlaman için yanlış mı biliyorum
Bilmiyorum canım ben ilk defa yapıyorum burda herkes silik olanlarida yumurtluyor olarak paylaşıyor ya zaten adetim biteli 2 gün oldu koyulaşır heralde.. hergün testi tekrarlicam inşallah...

Kizlar ne durumdasiniz.ne gelismeler var bakalim.ben yine tam gunu gunune regl oldum.bu ay 3.klomene baslicaz bakalim nasipse.

Bilmiyorum canım ben ilk defa yapıyorum burda herkes silik olanlarida yumurtluyor olarak paylaşıyor ya zaten adetim biteli 2 gün oldu koyulaşır heralde.. hergün testi tekrarlicam inşallah...
Şimdi Şenin günden güne koyulaşacak en koyu olduğu günün ertesi gün silikleşmeye başlasır ozaman çatlar şuan çatlama durumu yok aynı tarihte bitmiş adetlerimiz benim de üç gün oldu biteli

Benim daha böyle ama daha 7gün geçti bugün sekiz ama nerde öyle 12. Gün yumurtlama kimbilir ne zaman

Eklentiler

• image.webp
    2 KB · Görüntüleme: 21
Benim daha böyle ama daha 7gün geçti bugün sekiz ama nerde öyle 12. Gün yumurtlama kimbilir ne zaman
Bu testi ne zaman yaptın ikimizinde aynı gün adeti bitmiş aslında seninki benimkine göre daha silik bir kaç gün sonra koyulaşır.. ben yarın tekrar yapıcam çünkü adetim biter bitmez akıntı başladı dün biraz daha yoğundu gece ilişki olunca bugün akıntıyı anlayamam ama bi kaç güne koyulaşır heralde..

Bi topicte soyle bi dua gordum bu ay bende deniycem.isterseniz bi deneyin nasip kismet.2 rekat namaz kilinip dua edilicek ve sonra 1 tesbih fatiha suresi okunucak.ama sekli biraz farkli.soyleki mesela 1.boncukta fatiha okinucak tekrar basa donulucek 1.ve2.okunucak tekrar basa 1.ye 2.ye 3.ye busekilde basa donerek butun tesbih okunucak.denemekten zarar gelmez reglim bitsin ben yapicam.

Ben hiç akıntı Yok dün yapmıştım ama ben geç yumurtluyorum silik olması normal ALLAH bilir mezaman koyulaşacak bal tarçın çörekotu yapıyorum soğan suyu içiyorum inş işe yarar

Selam kızlar ben geldim:)
Banada bir arkadaş böyle bir macundan bahsetti hormonları düzenliyormuş önümüzdeki ay onu almayı düşünüyorum
Benim adetin üstünden 12.günüm bu ay ne yumurtlmaya bakıyorum ne ilişkiye ..
İltihabım yada mantarım var bilmiyorum ilişki sırasında ağrım var normaldede yanma var
Bugün başladım 3-4 gün soğan suyu içicem düşük felan ihtimali olurmu bilmiyorum kendim yumurtlarmıyım onuda bilmiyorum koyverdim gitti:)

Ohhh en iyisini yapmışsın inşallah işe yarar bende içiyorum soğan suyu

Ben hiç akıntı Yok dün yapmıştım ama ben geç yumurtluyorum silik olması normal ALLAH bilir mezaman koyulaşacak bal tarçın çörekotu yapıyorum soğan suyu içiyorum inş işe yarar
Hmm anladım canım bende ilaçlarla iğnelerle çok geç yumurtluyordum ilk defa bu ay erken oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…