- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
Bilmiyorum canım ben ilk defa yapıyorum burda herkes silik olanlarida yumurtluyor olarak paylaşıyor ya zaten adetim biteli 2 gün oldu koyulaşır heralde.. hergün testi tekrarlicam inşallah...Ama ikisinde koyu olması gerekiyor canım yumurtlaman için yanlış mı biliyorum
Şimdi Şenin günden güne koyulaşacak en koyu olduğu günün ertesi gün silikleşmeye başlasır ozaman çatlar şuan çatlama durumu yok aynı tarihte bitmiş adetlerimiz benim de üç gün oldu biteliBilmiyorum canım ben ilk defa yapıyorum burda herkes silik olanlarida yumurtluyor olarak paylaşıyor ya zaten adetim biteli 2 gün oldu koyulaşır heralde.. hergün testi tekrarlicam inşallah...
Ayy hadi inşallah ya sende ovu testi yaptın mı??Şimdi Şenin günden güne koyulaşacak en koyu olduğu günün ertesi gün silikleşmeye başlasır ozaman çatlar şuan çatlama durumu yok aynı tarihte bitmiş adetlerimiz benim de üç gün oldu biteli
Ben dün yaptım yarın yapcam bi daha çarşamba doktora gitçem o bakacak bakalım ne zaman koyulaşacak ben de merakla bekliyorumAyy hadi inşallah ya sende ovu testi yaptın mı??
Hergün yapıp testlerimi heba etmek istemiyorumAyy hadi inşallah ya sende ovu testi yaptın mı??
Bu testi ne zaman yaptın ikimizinde aynı gün adeti bitmiş aslında seninki benimkine göre daha silik bir kaç gün sonra koyulaşır.. ben yarın tekrar yapıcam çünkü adetim biter bitmez akıntı başladı dün biraz daha yoğundu gece ilişki olunca bugün akıntıyı anlayamam ama bi kaç güne koyulaşır heralde..Benim daha böyle ama daha 7gün geçti bugün sekiz ama nerde öyle 12. Gün yumurtlama kimbilir ne zaman
Benim 1 hafta gecikti yumurtlamam. Ama kiminin erkene çekiyormuş canım. Çok güzel büyütüyor yumurtayı ama takip etmek lazım ovu testiyleHangi çayı kullanıyorsunuz
Sen hangi çayı kullandın canım??Benim 1 hafta gecikti yumurtlamam. Ama kiminin erkene çekiyormuş canım. Çok güzel büyütüyor yumurtayı ama takip etmek lazım ovu testiyle
Ben hiç akıntı Yok dün yapmıştım ama ben geç yumurtluyorum silik olması normal ALLAH bilir mezaman koyulaşacak bal tarçın çörekotu yapıyorum soğan suyu içiyorum inş işe yararBu testi ne zaman yaptın ikimizinde aynı gün adeti bitmiş aslında seninki benimkine göre daha silik bir kaç gün sonra koyulaşır.. ben yarın tekrar yapıcam çünkü adetim biter bitmez akıntı başladı dün biraz daha yoğundu gece ilişki olunca bugün akıntıyı anlayamam ama bi kaç güne koyulaşır heralde..
Gülüm ben o ay hayır tohumu, civan perçemi, bal tarçın çörekotu macunu kullanmıştım. Hormonları inanılmaz düzenliyor... ama yumurta takibi gerekiyorSen hangi çayı kullandın canım??
Ohhh en iyisini yapmışsın inşallah işe yarar bende içiyorum soğan suyuSelam kızlar ben geldim:)
Banada bir arkadaş böyle bir macundan bahsetti hormonları düzenliyormuş önümüzdeki ay onu almayı düşünüyorum
Benim adetin üstünden 12.günüm bu ay ne yumurtlmaya bakıyorum ne ilişkiye ..
İltihabım yada mantarım var bilmiyorum ilişki sırasında ağrım var normaldede yanma var
Bugün başladım 3-4 gün soğan suyu içicem düşük felan ihtimali olurmu bilmiyorum kendim yumurtlarmıyım onuda bilmiyorum koyverdim gitti:)
Ben geç başladım canım bugün 12.gün 4 gün düzenli içeyim etki eder inşallahOhhh en iyisini yapmışsın inşallah işe yarar bende içiyorum soğan suyu
Hmm anladım canım bende ilaçlarla iğnelerle çok geç yumurtluyordum ilk defa bu ay erken oluyor..Ben hiç akıntı Yok dün yapmıştım ama ben geç yumurtluyorum silik olması normal ALLAH bilir mezaman koyulaşacak bal tarçın çörekotu yapıyorum soğan suyu içiyorum inş işe yarar
Benim içtiğim çayda erken yumurtlatiyor canım..Gülüm ben o ay hayır tohumu, civan perçemi, bal tarçın çörekotu macunu kullanmıştım. Hormonları inanılmaz düzenliyor... ama yumurta takibi gerekiyor
Ama senin testin de çok koyu değil hergün yap inşallah koyulasırHmm anladım canım bende ilaçlarla iğnelerle çok geç yumurtluyordum ilk defa bu ay erken oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?