- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
Canım ama çok silikte değil oyüzden 1-2güne oluşur diye düşünüyorum hatta şuan bile akıntım geliyor...Ama senin testin de çok koyu değil hergün yap inşallah koyulasır
Arkanda duacınım canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallahCanım ama çok silikte değil oyüzden 1-2güne oluşur diye düşünüyorum hatta şuan bile akıntım geliyor...
Yarın nasıl olucak acaba..
Ahhh canım bu soruyu bence hamilelere sor..Arkadaslar yerlesme kanamasi nasil oluyor ve ne kadar geliyor
Ayyy canım benim çok sağol Allah razı olsun bende sana dua ediyorum inşallah bizde anne olucaz birgün amin...Arkanda duacınım canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Kahverengi akinti gelyr ins cocukturAhhh canım bu soruyu bence hamilelere sor..
Kanaman mı geliyor yoksa buradakilerden öğrendiğim kadarıyla çok çok az bi akıntı oluyormuş leke şeklinde ama tabi yaşayanlara sormakta fayda var...
İnşallah koyulaşırCanım ama çok silikte değil oyüzden 1-2güne oluşur diye düşünüyorum hatta şuan bile akıntım geliyor...
Ben de yapcAm yarın bakalımCanım ama çok silikte değil oyüzden 1-2güne oluşur diye düşünüyorum hatta şuan bile akıntım geliyor...
İnşallah koyulaşır
Inşallah yarın koyulaşır ikimizinde..Ben de yapcAm yarın bakalım
Adet günün mü normalde?Kahverengi akinti gelyr ins cocuktur
Hayr cnm 28i adet gunmAdet günün mü normalde?
Daha çok varmış canım ya yerleşme kanaması nette okuduğum kadarıyla tam adet günü olurmuş seninki çok erken bi kanama belki yumurtlama belirtisi olabalir bazen öyle oluyormuş bende hiç olmadı ama inşallah dediğin gibidir..Hayr cnm 28i adet gunm
Bende tam sana yazacaktım yaptım ama koyulaşmak yerine sanki daha da kayboluyo canım sıkıldı sanırım yumurtlayamoyorum
Benimki bi tık daha koyu canım..Bende tam sana yazacaktım yaptım ama koyulaşmak yerine sanki daha da kayboluyo canım sıkıldı sanırım yumurtlayamoyorum
Senin yumurtlaman yaklaşmış demekki canım ben Çarşamba doktora gitçem doktor takip ediyo zaten Klomen başlatır birdahaki ayBenimki bi tık daha koyu canım..
Resmini atsana biSenin yumurtlaman yaklaşmış demekki canım ben Çarşamba doktora gitçem doktor takip ediyo zaten Klomen başlatır birdahaki ay
Adetin 11. Günü gittim yumurtalar henüz 5 mm dedi doktor salı tekrar gidicem eğer yeterince gelişmezse bi dahaki ay ilaç tedavisine başlıca inşallah soğan kuru yapıyorum 10 gün bal tarçın corekotu yaptım yine de küçük yumurtaciklar doğum 40 güne olduğu için doktor haftaya bakalım dedi hayırlısı artık ne yapsam gelisme olsa şu yumurtaları Yarabbim
Bana çörekotlu karışım çok iyi gelmişti bu ay pas geçtiğimden yemedim.bende adetin 16.günündeyim 4 gün soğan suyu içtim arada vajinamdan katı akıntı geliyor günde bir defa ancak iltihap mı söküyor bilmiyorum ama yumurtlama akıntım olmadı bazen benzettim ama olmadı bence yinede belli olmaz diye soğan suyunu bıraktım.wc de sirkeli su kullanıyorum.Adetin 11. Günü gittim yumurtalar henüz 5 mm dedi doktor salı tekrar gidicem eğer yeterince gelişmezse bi dahaki ay ilaç tedavisine başlıca inşallah soğan kuru yapıyorum 10 gün bal tarçın corekotu yaptım yine de küçük yumurtaciklar doğum 40 güne olduğu için doktor haftaya bakalım dedi hayırlısı artık ne yapsam gelisme olsa şu yumurtaları Yarabbim
Bana çörekotlu karışım çok iyi gelmişti bu ay pas geçtiğimden yemedim.bende adetin 16.günündeyim 4 gün soğan suyu içtim arada vajinamdan katı akıntı geliyor günde bir defa ancak iltihap mı söküyor bilmiyorum ama yumurtlama akıntım olmadı bazen benzettim ama olmadı bence yinede belli olmaz diye soğan suyunu bıraktım.wc de sirkeli su kullanıyorum.
Gelecek ay bir macun var bitkisel karışım onu kullanıp soğan suyuna erken başlayacağım ve adaçayı yağını bir kaç damla pamuğa döküp tampon yapıcam bunlarda gelecek ay planlarım:)eylül-ekim olmazsa kasımda hsg çektiririm:)[/QUOT. Hayırlısı olsun canım bakalım ben de araştırcam macundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?