Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Arkadaslar yerlesme kanamasi nasil oluyor ve ne kadar geliyor
Ahhh canım bu soruyu bence hamilelere sor..
Kanaman mı geliyor yoksa buradakilerden öğrendiğim kadarıyla çok çok az bi akıntı oluyormuş leke şeklinde ama tabi yaşayanlara sormakta fayda var...

Hayr cnm 28i adet gunm
Daha çok varmış canım ya yerleşme kanaması nette okuduğum kadarıyla tam adet günü olurmuş seninki çok erken bi kanama belki yumurtlama belirtisi olabalir bazen öyle oluyormuş bende hiç olmadı ama inşallah dediğin gibidir..

Kızlar ne durumdasınız??
Kız Benbirdost sen yine niye pasifsin:))
Adetin 11. Günü gittim yumurtalar henüz 5 mm dedi doktor salı tekrar gidicem eğer yeterince gelişmezse bi dahaki ay ilaç tedavisine başlıca inşallah soğan kuru yapıyorum 10 gün bal tarçın corekotu yaptım yine de küçük yumurtaciklar doğum 40 güne olduğu için doktor haftaya bakalım dedi hayırlısı artık ne yapsam gelisme olsa şu yumurtaları Yarabbim

Bana çörekotlu karışım çok iyi gelmişti bu ay pas geçtiğimden yemedim.bende adetin 16.günündeyim 4 gün soğan suyu içtim arada vajinamdan katı akıntı geliyor günde bir defa ancak iltihap mı söküyor bilmiyorum ama yumurtlama akıntım olmadı bazen benzettim ama olmadı bence yinede belli olmaz diye soğan suyunu bıraktım.wc de sirkeli su kullanıyorum.
Gelecek ay bir macun var bitkisel karışım onu kullanıp soğan suyuna erken başlayacağım ve adaçayı yağını bir kaç damla pamuğa döküp tampon yapıcam bunlarda gelecek ay planlarım:)eylül-ekim olmazsa kasımda hsg çektiririm:)

Hayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…