Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Ayy on dakikadır ağır poşet taşıyorum belim nasıl ağrıdı çocuk işini unutmuşum ya varsa diye kızdım kendi kendime

Kızlar bu arada rahim filminden bende çok korkuyordum ama geçen yıl çektirdim benim biraz ağrım oldu aslında ama sadece o an için oldu sonra acilde biraz yattım 1 saat kadar adet olucak gibi ağrım başladı dr ağrı kesici yazmıştı ama ben içmedim.. ve bi kaç gün kahverengi akıntı geliyor okadar...
Ama benim kanalların çok dar olduğu için biraz zorlandım..
Benim başka bi arkadaşımda hiç ağrı sızı olmamış hatta ben inanmadım bi sürü yemin etmişti..
Onun kanalları açıktı zaten...

Kendimi tuttum test almadım:) hiç elimde test yok bu çok iyi:)

Bende mi yapsam acaba yaaa
Sadece sütü ısıtıp buharına mı oturdun?
Yok canım 1 litre sütü kaynat bir demet maydanoz doğra süt kaynayınca içine at ve birazda maydanozla kaynasın sonra kovaya dök ilk sıcaklığı gecsin ama vajinayı yakma sakın..
Üzerine otur belinede battaniye dola..
Ama asla üşütmemen gerekiyor ben 1 hafta boyunca ayağımda çorap belimde kışlık şal dolalı evin içinde yandım bu sıcakta..

Eve geldim baktım sarı gibi akıntım olmuş baya hissettim belim de ancak ağrısı hafifledi ama hala ağrıyor bu sarı akıntı enfeksiyon oldum yeniden heralde

Eve geldim baktım sarı gibi akıntım olmuş baya hissettim belim de ancak ağrısı hafifledi ama hala ağrıyor bu sarı akıntı enfeksiyon oldum yeniden heralde

Kız hamilelik belirtisi diye biliyorum o sarı akıntıyı..
Geçen ay günde beş kez çift çamaşırı değişiyodum sarı akıntı gittim dr a enfeksiyonmuş antibiyotik içtim kupkuruydum şimdi akıntım olmasına üzüldüm

Geçen ay günde beş kez çift çamaşırı değişiyodum sarı akıntı gittim dr a enfeksiyonmuş antibiyotik içtim kupkuruydum şimdi akıntım olmasına üzüldüm
Ay dur canım ya hemen üzülme olmazsa yarın bi dra git en azından için rahat etsin...
Geçen ayda mı son günlerde böyle oldun..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…