Bende unutuyorum bazenAyy on dakikadır ağır poşet taşıyorum belim nasıl ağrıdı çocuk işini unutmuşum ya varsa diye kızdım kendi kendime
Öğrenene kadar mesul değiliz :))))Bende unutuyorum bazen
Çok dikkat etmek lazım aslında..
Haberimiz yokken düşürmeyelim de. Allah korusun..Öğrenene kadar mesul değiliz :))))
Ben eczaneden alıcaktım ama unuttum neyse yarın alırım artık cuma gününe hazırlık olur..Kendimi tuttum test almadım:) hiç elimde test yok bu çok iyi:)
Ayyy Allahım korusun belim hala ağrıyorHaberimiz yokken düşürmeyelim de. Allah korusun..
Bende mi yapsam acaba yaaaAy12live canım galiba süt buharını sordun ben test anladım ya..
Çatlatma iğnemden önce 2 gün yaptım 3.gün iğnemi oldum...
Bende hiç bi belirti yok valla sadece karnıma bastırınca sağ taraf ağrıyor okadar..Ayyy Allahım korusun belim hala ağrıyor
Yok canım 1 litre sütü kaynat bir demet maydanoz doğra süt kaynayınca içine at ve birazda maydanozla kaynasın sonra kovaya dök ilk sıcaklığı gecsin ama vajinayı yakma sakın..Bende mi yapsam acaba yaaa
Sadece sütü ısıtıp buharına mı oturdun?
İyi ki umutmuşsun:) bu arada çarşıdayım sanki bişey aktı benden çok korktumBen eczaneden alıcaktım ama unuttum neyse yarın alırım artık cuma gününe hazırlık olur..
Vardır inş çok sebep aramamız lazım inş ikimizde kalırız Allahım nolurBende hiç bi belirti yok valla sadece karnıma bastırınca sağ taraf ağrıyor okadar..
Bende yok galiba
Kötü düşünme canım ya belki sadece akıntıdır..İyi ki umutmuşsun:) bu arada çarşıdayım sanki bişey aktı benden çok korktum
Inşallah canım ya Allah'ım inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin bize..Vardır inş çok sebep aramamız lazım inş ikimizde kalırız Allahım nolur
Kız hamilelik belirtisi diye biliyorum o sarı akıntıyı..Eve geldim baktım sarı gibi akıntım olmuş baya hissettim belim de ancak ağrısı hafifledi ama hala ağrıyor bu sarı akıntı enfeksiyon oldum yeniden heralde
Geçen ay günde beş kez çift çamaşırı değişiyodum sarı akıntı gittim dr a enfeksiyonmuş antibiyotik içtim kupkuruydum şimdi akıntım olmasına üzüldümKız hamilelik belirtisi diye biliyorum o sarı akıntıyı..
Ay dur canım ya hemen üzülme olmazsa yarın bi dra git en azından için rahat etsin...Geçen ay günde beş kez çift çamaşırı değişiyodum sarı akıntı gittim dr a enfeksiyonmuş antibiyotik içtim kupkuruydum şimdi akıntım olmasına üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?