Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Takip ettigim kadarıyla bu ay kimsede gebelik olmadı. Bu ay için tekrar klomen kullanan kimse yok mu? Herkes mi bıraktı tedaviyi

2 ay üst üste klomen denedim olmadı ara verdim iki ay kendiliğinden olmazsa tedavi işine bakıcam buarada 5 kilo atmam lazım kilo da engel olabilirmiş bitkisel gidicem

Ben varim.3.klomene basladim bu ay
Benimde 3.bu ay. Ama bu kez doktorum dozu arttırdı günde 2 tane aldım 5 gün boyunca. Yumurtalar daha çabuk büyücek dedi. Yarın gidicem işte bakıcak büyüdülerse 12.gün olucak işte adetimin. 2 ay olmayınca benimde umudum kırıldı biraz. Bu ayda olacağıni pek sanmıyorum. Bakalım artık hayırlısı.

Benim 2 aydada ilacla 2 yumurtam oldu.ilk ay vurmadi ama 2.ay catlatmada vurdurduk.ama nasipten otesi yok.bu ay 16sinda kontrole cagirdi.ilacimda 5 gun gunde 1 doz.bana 6 ay boyle deniycez dedi.umutsuzluga kapilmamak lazim benimde moralim bozuluyor tabi ama vardir bundada bi hayir.benim elimde olan bisey degil diye dusunuyorum hep.elimden gelen doktora gitmek ve ben bunu yapiyorum gerisi nasip kismet vakti ne zaman gelirse artik.

Bal tarçın çörekotu gerçekten iyi yumurta geliştiriyor o nedenle klomene ara verdim

Hayırlısı diyip beklicez artık. Elimizden bisey gelmez

Acaba ne zaman etkisini görürüz bal tarçın çörekotu karışımının 11.gün gittim yumurta takibine henüz 5mm şi yumurtalar

Hayit suyu icen varmi ben dun aldim suyunu ama icilcek gibi degl kokusu tadi cok kotu
İçmedimde gelecek ay düşünüyorum.
Birde şu adaçayı yağını deniyecem geçen gün denedim kokusu aşırı keskin mentollu gibi ve biraz yakıyor bence tüpde sorun varsa açar gibi geldi

İçmedimde gelecek ay düşünüyorum.
Birde şu adaçayı yağını deniyecem geçen gün denedim kokusu aşırı keskin mentollu gibi ve biraz yakıyor bence tüpde sorun varsa açar gibi geldi
Bnce adacayi degldr sut buhari yap acisiz bsey tupler acilir .hayit suyunu sakin alma direk tohum al kendin demle onun tadi daha iyi hazir satilan suyu cok kotu

Ben Çarşamba gittim 11 günümdü yumurtalar 5mm şi daha soğan suyu bal tarçın çörekotu yaptım bu ay salı tekrar çağırdı doktor ovu testi yapmadım gece 11 gibi yapayım bakalım belki yarında yapayım belki koyulaşır eğer büyümezse ilaç vercem bi dahaki ay dedi doktor

Hmm anladım canım ben 12.gün yumurtladım netten ovulasyon günü hesaplama var ordan hesaplamıştım 12.gün yumurtlayacağım yazıyordu ama 3.cü testim silik çıkınca umudum gitmişti nette pozitif ovulasyon testlerine baktim yumurtlamadan bir gün önce silik çıkıyor ertesi gün tam çıkıyor çok şükür yaptım ve çıktı..
Yani nettende hesaplayinca doğru sonuç veriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…