- 24 Nisan 2017
- 218
- 175
- 53
Ben varim.3.klomene basladim bu ayTakip ettigim kadarıyla bu ay kimsede gebelik olmadı. Bu ay için tekrar klomen kullanan kimse yok mu? Herkes mi bıraktı tedaviyi
Benimde 3.bu ay. Ama bu kez doktorum dozu arttırdı günde 2 tane aldım 5 gün boyunca. Yumurtalar daha çabuk büyücek dedi. Yarın gidicem işte bakıcak büyüdülerse 12.gün olucak işte adetimin. 2 ay olmayınca benimde umudum kırıldı biraz. Bu ayda olacağıni pek sanmıyorum. Bakalım artık hayırlısı.Ben varim.3.klomene basladim bu ay
Benim 2 aydada ilacla 2 yumurtam oldu.ilk ay vurmadi ama 2.ay catlatmada vurdurduk.ama nasipten otesi yok.bu ay 16sinda kontrole cagirdi.ilacimda 5 gun gunde 1 doz.bana 6 ay boyle deniycez dedi.umutsuzluga kapilmamak lazim benimde moralim bozuluyor tabi ama vardir bundada bi hayir.benim elimde olan bisey degil diye dusunuyorum hep.elimden gelen doktora gitmek ve ben bunu yapiyorum gerisi nasip kismet vakti ne zaman gelirse artik.Benimde 3.bu ay. Ama bu kez doktorum dozu arttırdı günde 2 tane aldım 5 gün boyunca. Yumurtalar daha çabuk büyücek dedi. Yarın gidicem işte bakıcak büyüdülerse 12.gün olucak işte adetimin. 2 ay olmayınca benimde umudum kırıldı biraz. Bu ayda olacağıni pek sanmıyorum. Bakalım artık hayırlısı.
Hayırlısı diyip beklicez artık. Elimizden bisey gelmezBenim 2 aydada ilacla 2 yumurtam oldu.ilk ay vurmadi ama 2.ay catlatmada vurdurduk.ama nasipten otesi yok.bu ay 16sinda kontrole cagirdi.ilacimda 5 gun gunde 1 doz.bana 6 ay boyle deniycez dedi.umutsuzluga kapilmamak lazim benimde moralim bozuluyor tabi ama vardir bundada bi hayir.benim elimde olan bisey degil diye dusunuyorum hep.elimden gelen doktora gitmek ve ben bunu yapiyorum gerisi nasip kismet vakti ne zaman gelirse artik.
Aç karnına sabah ve akşam yiyormusun düzenli olarak etki eder inşallahAcaba ne zaman etkisini görürüz bal tarçın çörekotu karışımının 11.gün gittim yumurta takibine henüz 5mm şi yumurtalar
Ben kullaniyrm canmTakip ettigim kadarıyla bu ay kimsede gebelik olmadı. Bu ay için tekrar klomen kullanan kimse yok mu? Herkes mi bıraktı tedaviyi
İçmedimde gelecek ay düşünüyorum.Hayit suyu icen varmi ben dun aldim suyunu ama icilcek gibi degl kokusu tadi cok kotu
Bnce adacayi degldr sut buhari yap acisiz bsey tupler acilir .hayit suyunu sakin alma direk tohum al kendin demle onun tadi daha iyi hazir satilan suyu cok kotuİçmedimde gelecek ay düşünüyorum.
Birde şu adaçayı yağını deniyecem geçen gün denedim kokusu aşırı keskin mentollu gibi ve biraz yakıyor bence tüpde sorun varsa açar gibi geldi
Sorma kuzum ya alıştım ben
Ohh maşallah yakalamışşın canım sen inşallah güzel sonuçlar alırsın ne kadar var adetineAyyy yanlışlıkla aynı resimden bir sürü atmış miyim ne ??
25 ağustos canım adetim..Ohh maşallah yakalamışşın canım sen inşallah güzel sonuçlar alırsın ne kadar var adetine
Hmm anladım canım ben 12.gün yumurtladım netten ovulasyon günü hesaplama var ordan hesaplamıştım 12.gün yumurtlayacağım yazıyordu ama 3.cü testim silik çıkınca umudum gitmişti nette pozitif ovulasyon testlerine baktim yumurtlamadan bir gün önce silik çıkıyor ertesi gün tam çıkıyor çok şükür yaptım ve çıktı..Ben Çarşamba gittim 11 günümdü yumurtalar 5mm şi daha soğan suyu bal tarçın çörekotu yaptım bu ay salı tekrar çağırdı doktor ovu testi yapmadım gece 11 gibi yapayım bakalım belki yarında yapayım belki koyulaşır eğer büyümezse ilaç vercem bi dahaki ay dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?