Çok dikkat etmedim ama geçen ay belki daha önceden beri hep sarı akıntım vardı idrarda bişey çıkmıyodu en son dr alttan muayene etti vajinal enfeksiyon dedi tam yumurtlama zamanı dr fitil ve antibiyotik verdi sadece 3 gün kullandırdı zararı yok dedi onu kullandım bıçak gibi kesti akıntımı tam rahatladım dedim şimdi buna canım sıkıldı ama bu da resmen belim zorlanınca aktığını çok hissettim şimdide olmazsa önümüzdeki ay soğan kürü yapıcam klomen kullanmayacam eşime baktırıcam bu şekil olmazsa eylülde hsg çektirecemAy dur canım ya hemen üzülme olmazsa yarın bi dra git en azından için rahat etsin...
Geçen ayda mı son günlerde böyle oldun..??
Sen hamile mi kalmıştın canım bu şekilde? Çok çok teşekkür ederim açıklayarak anlattığın icinYok canım 1 litre sütü kaynat bir demet maydanoz doğra süt kaynayınca içine at ve birazda maydanozla kaynasın sonra kovaya dök ilk sıcaklığı gecsin ama vajinayı yakma sakın..
Üzerine otur belinede battaniye dola..
Ama asla üşütmemen gerekiyor ben 1 hafta boyunca ayağımda çorap belimde kışlık şal dolalı evin içinde yandım bu sıcakta..
Canım yarın bi gidersin rahatlarsın geçen aylarda da akıntıyla beraber mi vardı bel ağrın..Çok dikkat etmedim ama geçen ay belki daha önceden beri hep sarı akıntım vardı idrarda bişey çıkmıyodu en son dr alttan muayene etti vajinal enfeksiyon dedi tam yumurtlama zamanı dr fitil ve antibiyotik verdi sadece 3 gün kullandırdı zararı yok dedi onu kullandım bıçak gibi kesti akıntımı tam rahatladım dedim şimdi buna canım sıkıldı ama bu da resmen belim zorlanınca aktığını çok hissettim şimdide olmazsa önümüzdeki ay soğan kürü yapıcam klomen kullanmayacam eşime baktırıcam bu şekil olmazsa eylülde hsg çektirecem
Ha yok canım ya ilk bu ay denedim işte Hamile kalırsam eğer sebebi kesin bu..Sen hamile mi kalmıştın canım bu şekilde? Çok çok teşekkür ederim açıklayarak anlattığın icin
Tatlım yok doktora felan gitmem bi daha ki ay soğan kürü yaparımCanım yarın bi gidersin rahatlarsın geçen aylarda da akıntıyla beraber mi vardı bel ağrın..
Ay ya bence bu çocukla alakalı akıntı boşuna kendine dert ediyorsun..
Bence boşuna üzülüyorsunTatlım yok doktora felan gitmem bi daha ki ay soğan kürü yaparım
İnş öyledir cumayı iple çekiyorum ama sana bişey sorayım ben 2 tane iğne vurdurdum etkisi geç mi geçer acabaBence boşuna üzülüyorsun
Aynı gün vurdurmadın mi canım ikisinide..??İnş öyledir cumayı iple çekiyorum ama sana bişey sorayım ben 2 tane iğne vurdurdum etkisi geç mi geçer acaba
Okudum canım ama benim geçen ay 11.gün negatifti sanmıyorum bende o tarihe kadar pozitif çıkacağını eğer yoksa bende cuma günü negatif çıkar..Benbirdost resmi oku canım
Aynı gün vurdurdurdım evet..Aynı gün vurdurmadın mi canım ikisinide..??
Aynı gün vurdurduysan geçer bence..
Benimde göğüslerim dolgun..Aynı gün vurdurdurdım evet..
Yalnız gerçekten günlerdir şu yüzden bu yüzden değilimdir diyodum içimde umut vardı yine var ama çok çok az..göğüslerim çok doldu okadar belli ki prolaktin yükseldiği yarın en ufak silik görürsem doktora koşmam lazım
Benimde göğüslerim dolgun..Aynı gün vurdurdurdım evet..
Yalnız gerçekten günlerdir şu yüzden bu yüzden değilimdir diyodum içimde umut vardı yine var ama çok çok az..göğüslerim çok doldu okadar belli ki prolaktin yükseldiği yarın en ufak silik görürsem doktora koşmam lazım
Hayırlısıyla inşallah hamile kalırsın canım sende. Bende dün akşam süt buharına oturdum dediğin gibi. Bugun ve yarın da yapacam inşallah. İnşallah fayda ederHa yok canım ya ilk bu ay denedim işte Hamile kalırsam eğer sebebi kesin bu..
Çünkü ben vu ayda adet olursam laparoskopi olucam spermler geçmiyor bunun nedenini araştırmak için gelecek ay laparoskopi olucam..
Hadi inşallah faydasını görürüz canım benim...Hayırlısıyla inşallah hamile kalırsın canım sende. Bende dün akşam süt buharına oturdum dediğin gibi. Bugun ve yarın da yapacam inşallah. İnşallah fayda eder
Canım ama kullanan herkes hamile kalıyor değerlerini bilmesi gerekiyor tabi bunu yapmak isteyenler...Kizlar gunaydin sogan kurunu tavsiye etmiyorum cunku benim prolaktinim cok yuksek sogan kuru yapmistim onceki aylarda ve prolaktini yukselten gidalarda 1. Sirada sogan yaziyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?