TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

genelde aspirin ve coraspin kullanılıyor sanırım. aspirin midemi ağrıttığı için içemiyorum. coraspin aç karnına içiliyor. iki aydır günaşırı kullanıyorum hiçbir yan etkisini görmedim
Sizin de mi düşük oldu test yaptı mı Dr? Ben bi yan etki görmemiştim ama sonra bacagimda morluklar olusmaya başladı acaba ilaçtan mi diye düşündüm

Yan etkisi olabilir belki ama yinede doktoruna git canım ilacını değiştirir en azından ihmal etme
Şuan bi hamilelik yok kan pıhtılaşma si varmı yok mu onu da bilmiyoruz Dr tedbir amaçlı verdi hamile kalınca da iğne kullanacaksın dedi çok kararsızım test yaptirtmadi dr

sen ben ve @nisandeniz başı çekiyoruz . sen 1. nisandeniz 2. bende 3.yüm tecrübe konusunda tabi bu kötü bir tecrübe sayılır yine de şükürler olsun elhamdülillah.

Valla ikinizi de izlemeye aldim kizlar haberiniz olsun :)
Su gecen 3 yila ragmen ben yine de umudumu kaybetmemeye calisiyorum. Siz de kaybetmeyin insallah. Artik bir an once bebislerimize kavusalim Allah'in izniyle.

Su gecen 3 yila ragmen ben yine de umudumu kaybetmemeye calisiyorum. Siz de kaybetmeyin insallah. Artik bir an once bebislerimize kavusalim Allah'in izniyle.
Canım ben forumlarda yazıyorum sürekli ama izlemeye alınca ne oluyor? Ben de yanlışlıkla bir arkadaşı izlemeye almışım ama ne işe yaradığını bilmiyorum

Benide izlemeye almışsn kız iyi ya inşallah bu ay birlikte hamile olucaz Allahın izniyle benim sag kasıgım çok agrıyo ya ne yapiyim

Benide izlemeye almışsn kız iyi ya inşallah bu ay birlikte hamile olucaz Allahın izniyle benim sag kasıgım çok agrıyo ya ne yapiyim

Tecrubelerime dayanarak soyluyorum ki canim :) sen sen ol sakin gunun gecmeden test yapma. Negatif ciksa da adet gunu gelene kadar psikolojik olarak hamile oldugunu saniyor sonra insan. Yani en azindan bana boyle oluyor :) Sonra bosu bosuna gecikip butun dengemizi bozuyoruz bence. Ben bir ara resmen kafayi yemistim ya, bir gunde 3-4 kez test yapmisligim var dusun yani

Senin ne kadar kaldi bata?

aynen canım allah korusun başka birşeyde olabilir çok şiddetli bi ağrı ise.Takip et kendini.
Valla ayakta duramıyorum birden başladı geçmezse giderim bi defa hamile kaldım o zaman bu şekil olmuştu gece doktora gitmiştim ama bebegimi kaybettim kürtaj olmuştum iki sene önce

Ya merak etme senin gibi aynı şeyleri birebir yaşadım bende bi ara 15 günüm geçmiş di kesin hamileyim dedim doktra gidince negatif dedi ve ben yıkıldım o an ne umutlarla gitmiştim eşimle hastaneye o an hastane bahçesinde insanlar ın içinde hüngür hüngür agladım ve o günden sonra kendime bi söz verdim artık unutucam dedim tam unuttum öbürki ay kimyasal gebelik geçirdim ayy resmen ben şok yani. O yüzden agrım bile olsa gitmiycem hastaneye

Öyle bi hayal kırıklığına uğrarim diye bende çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…