- 19 Temmuz 2016
- 249
- 439
- 23
- 28
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.461
Yan etkisi olabilir belki ama yinede doktoruna git canım ilacını değiştirir en azından ihmal etmeKızlar merhabalar ben şubatta kürtaj olmuştum. Geçen ay Dr um ecopirin diye kan sulandırıcı ilaç verdi 1 ay kullandım 2.kutuya başlamıştım baştan önemsemedim ama sonra baktım artıyor bacağımda morluklar oluştu ve gün geçtikçe arttı acaba sizden kullanan oldu mu bu ilacı? ?
Aynen canım değil mi, genelde diyorlar ya, 1 yıl deneyin ..
sorunda yok gözüküyor..tahlil tetkik yapıldı
Eşinin sperm testi
Senin adet 3. Gün hormon testleri 21. Gun protestegon yaptirdiysaniz
Gün aşırı ilişki deneyip 1 yıl boyunca olmadiysa artık bu süreçte bi şey yapılması gerek bence
Hiç bir sıkıntı yok ama olmuyorsa asılama ilk seçenek gibi duruyor
Canm oyle dusunme insallah vardir bu ayKızlar bu ay da olmadı galiba. Tüm regl öncesi belirtiler var bende. Önümüzdeki ay da yumurtlama döneminde tatilde olacağız. Antalya'nın çeşitli ilçelerinde ikişer gün kalacağız yani çok yorgunluk olacak, denize girilecek. Tutacağını hiç sanmıyorum
Aynen ya istanbul sultanbeylide oturuyorum burdaki devlet hastanesi rezalet resmen geçen gün hastaneye gittim bi kadın az daha gözümün önünde doguracak dıÇoook zor bizim burada randevusuz devlet hastanesine gidersen direk geri dönüyorsun
Belki sizin orada sabah sıra alma falan vardır daha sakindir belki hastaene
Hayirlisi canim yuksekligin hamilelikle ilgisi var mi diye cok arastirdim 8.9 la hamile kalan olmus 50-60 cikip hamile olmayanlar da var. 10 uzeri iyiymisBen Protestegon baktirdim
12.32 çıktı
Hala tık yok bakalım hayırlısı :)
Ay üzüldüm ya çok gecmiş olsun inşallah geçer kısa zaman daKızlar bugün de meme ultrosonu çektirdim. Damarlarda açılma var mı diye baktı yokmuş. Ama kist çıktı. Onu başka bölüme göstermem gerekiyomuş. Adetimin 10. günü de emar çekilecem. Çektiren var mı aranızda.
Bunların hepsi geçtiğimiz 1 yıl içinde yapıldı ...bir tek HSG çekilmedi bana.onu da forumlardan okuduğum duyduğum tüp tıkanıklığı için bakılıyormuş....belki diyorum bunu yaptırtabilir bu ay..ama aşılama da yapabılır direkt..
Hayirlisi canim yuksekligin hamilelikle ilgisi var mi diye cok arastirdim 8.9 la hamile kalan olmus 50-60 cikip hamile olmayanlar da var. 10 uzeri iyiymis
Aynen ya istanbul sultanbeylide oturuyorum burdaki devlet hastanesi rezalet resmen geçen gün hastaneye gittim bi kadın az daha gözümün önünde doguracak dıya kimse ilgilenmiyo en iyisi bat gününü beklemek
Benimde 3. Seneme giricem eylülde hala bebik gelmedi yaa insan ilk bebek istedigi zaman bi ayın geçmesine dayanamıyo şuan baktımda nerdeyse 3 sene geçmiş nasıl geçmiş bilmiyorum ben alışıyo insan yaa unutsak aslında olucak da unutulmuyo
O da bir şey mi kızlar, benim 3 yıl bitti. Artık saymayı bıraktım
O da bir şey mi kızlar, benim 3 yıl bitti. Artık saymayı bıraktım
Heyecanla guzel haberlerini bekliyorum canim benim kasiklarim agriyo ama adet oncesi de agrir zaten bi de bugun midem bulaniyo istifra ediyorum surekli de onun hamilelikle ilgisi yok bulanti 7. Haftada basliyo cunku :) hadi bakalim gelmesin kirmizilarKuzugiller bakalim buaksam yada yarim bekliyorum bati nasil olacak insallah olmam
sEn nasilsin ne durumdasin?
M melekler-engelchen bat bu aksam olabilir oyle hissediyorumda zsten yarin haberi veririm ama insallah olmadim diye veririm canim
Aynen valla ben evlendigim günden beridir bekliyorum bi bebek bi umut her ay belirtiler yaşıyorum çok üzülüyorum bu duruma doktora bile gidiyorsun bakmıyorlarO da bir şey mi kızlar, benim 3 yıl bitti. Artık saymayı bıraktım
Allah'a çok şükür canım. Fiziksel bir sorunumuz yok, yumurta gelişmemesi gibi bir şey yok. İnşallah olacak bir gün. Geçen gün arkadaşım bir şey anlattı. Arkadaşının rahminde enfeksiyon varmış ve o kadar kötü durumdaymış ki rahmi almak zorunda kalmışlar. Hayatta bir şeyler yolunda gitmediğinde üzülüyoruz ama başkasının acısından da ders almak lazım.sen ben ve @nisandeniz başı çekiyoruz . sen 1. nisandeniz 2. bende 3.yüm tecrübe konusunda tabi bu kötü bir tecrübe sayılır yine de şükürler olsun elhamdülillah.
Ayyy canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Canm oyle dusunme insallah vardir bu ay
ben bu ay memlekete gelcez die 1 gun boyunca evimi temizledim ayrica oruclarimida tuttum memlekete geldik bayram alisverisi yaptik kuzenimin dugunu vardi onun icin kiyafet filan derken kosturmacayla gecti bayramda once koye gittik ordan yaylaya gectik yine bir kosturmaca
Sonra kuzenimin dugunu vardi kinada da dugundede yerimde durmadim surekli zip zip oynadim ondan snra denize gittik suya batmalar yuzmeler suyun icinde takla atmalar yapmadigim sey kalmadi denizden geldikten 1gun sonra bir test yaptim pozitif bn sok oldum cunku hic umidim yoktu ve onca yogunlukla hic tutacagini tahmin etmemistim yani bunlari sunun icin yazdim Allah nasip ederse her turlu tutunur devamida gelir insallah o yuzdn kafana gore takil bncebnm gibi cok zorlama ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?