TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Yan etkisi olabilir belki ama yinede doktoruna git canım ilacını değiştirir en azından ihmal etme

Aynen canım değil mi, genelde diyorlar ya, 1 yıl deneyin ..
sorunda yok gözüküyor..tahlil tetkik yapıldı

Eşinin sperm testi

Senin adet 3. Gün hormon testleri 21. Gun protestegon yaptirdiysaniz

Gün aşırı ilişki deneyip 1 yıl boyunca olmadiysa artık bu süreçte bi şey yapılması gerek bence

Hiç bir sıkıntı yok ama olmuyorsa asılama ilk seçenek gibi duruyor

Bunların hepsi geçtiğimiz 1 yıl içinde yapıldı ...bir tek HSG çekilmedi bana.onu da forumlardan okuduğum duyduğum tüp tıkanıklığı için bakılıyormuş....belki diyorum bunu yaptırtabilir bu ay..ama aşılama da yapabılır direkt..

Canm oyle dusunme insallah vardir bu ay
ben bu ay memlekete gelcez die 1 gun boyunca evimi temizledim ayrica oruclarimida tuttum memlekete geldik bayram alisverisi yaptik kuzenimin dugunu vardi onun icin kiyafet filan derken kosturmacayla gecti bayramda once koye gittik ordan yaylaya gectik yine bir kosturmaca
Sonra kuzenimin dugunu vardi kinada da dugundede yerimde durmadim surekli zip zip oynadim ondan snra denize gittik suya batmalar yuzmeler suyun icinde takla atmalar yapmadigim sey kalmadi denizden geldikten 1gun sonra bir test yaptim pozitif bn sok oldum cunku hic umidim yoktu ve onca yogunlukla hic tutacagini tahmin etmemistim yani bunlari sunun icin yazdim Allah nasip ederse her turlu tutunur devamida gelir insallah o yuzdn kafana gore takil bnce bnm gibi cok zorlama ama

Kızlar bugün de meme ultrosonu çektirdim. Damarlarda açılma var mı diye baktı yokmuş. Ama kist çıktı. Onu başka bölüme göstermem gerekiyomuş. Adetimin 10. günü de emar çekilecem. Çektiren var mı aranızda.

Çoook zor bizim burada randevusuz devlet hastanesine gidersen direk geri dönüyorsun

Belki sizin orada sabah sıra alma falan vardır daha sakindir belki hastaene
Aynen ya istanbul sultanbeylide oturuyorum burdaki devlet hastanesi rezalet resmen geçen gün hastaneye gittim bi kadın az daha gözümün önünde doguracak dı ya kimse ilgilenmiyo en iyisi bat gününü beklemek

Ben Protestegon baktirdim

12.32 çıktı

Hala tık yok bakalım hayırlısı :)
Hayirlisi canim yuksekligin hamilelikle ilgisi var mi diye cok arastirdim 8.9 la hamile kalan olmus 50-60 cikip hamile olmayanlar da var. 10 uzeri iyiymis

Ay üzüldüm ya çok gecmiş olsun inşallah geçer kısa zaman da

Aynen canım dur bakalım doktor ne diyecek ama olur devam edin vs vs derse değiştir doktorunu

O da bir şey mi kızlar, benim 3 yıl bitti. Artık saymayı bıraktım

O da bir şey mi kızlar, benim 3 yıl bitti. Artık saymayı bıraktım

sen ben ve @nisandeniz başı çekiyoruz . sen 1. nisandeniz 2. bende 3.yüm tecrübe konusunda tabi bu kötü bir tecrübe sayılır yine de şükürler olsun elhamdülillah.

Heyecanla guzel haberlerini bekliyorum canim benim kasiklarim agriyo ama adet oncesi de agrir zaten bi de bugun midem bulaniyo istifra ediyorum surekli de onun hamilelikle ilgisi yok bulanti 7. Haftada basliyo cunku :) hadi bakalim gelmesin kirmizilar

sen ben ve @nisandeniz başı çekiyoruz . sen 1. nisandeniz 2. bende 3.yüm tecrübe konusunda tabi bu kötü bir tecrübe sayılır yine de şükürler olsun elhamdülillah.
Allah'a çok şükür canım. Fiziksel bir sorunumuz yok, yumurta gelişmemesi gibi bir şey yok. İnşallah olacak bir gün. Geçen gün arkadaşım bir şey anlattı. Arkadaşının rahminde enfeksiyon varmış ve o kadar kötü durumdaymış ki rahmi almak zorunda kalmışlar. Hayatta bir şeyler yolunda gitmediğinde üzülüyoruz ama başkasının acısından da ders almak lazım.

Ayyy canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Ama şu an her ay olan şeyler oluyor. Göğüslerim acıyor,bir gün iştahım açıldı ve gerginliğim tavan yapıp ağladım. Bunlar her ay sırayla olur. Geçen aylarda on tane yumurtam oluştuğunda da doktor 'Çok umutluyum.' demişti. Şimdi de 8 yumurtam var ama umutlanmak istemiyorum çünkü 30 ay bitti ve 100'e yakın gebelik testi yapmışımdır. İlaç tedavisine nisanda başlamıştım ama artık tamamen bırakacağım. Mümkün olduğu kadar rahat olacağım ve inşallah bebişimiz gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…