- 2 Mart 2016
- 385
- 6.363
- 68
- 31
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.481
Bu arada canım tatilde olduğum için sabahın köründe kalkmak istemedim ve temizlikçiye gelme dedim. Biraz önce bütün banyoyu çamaşır suyuyla yıkadım, sonra da senin bu yazdığını gördüm. İnşallah benim de senin gibi olurCanm oyle dusunme insallah vardir bu ay
ben bu ay memlekete gelcez die 1 gun boyunca evimi temizledim ayrica oruclarimida tuttum memlekete geldik bayram alisverisi yaptik kuzenimin dugunu vardi onun icin kiyafet filan derken kosturmacayla gecti bayramda once koye gittik ordan yaylaya gectik yine bir kosturmaca
Sonra kuzenimin dugunu vardi kinada da dugundede yerimde durmadim surekli zip zip oynadim ondan snra denize gittik suya batmalar yuzmeler suyun icinde takla atmalar yapmadigim sey kalmadi denizden geldikten 1gun sonra bir test yaptim pozitif bn sok oldum cunku hic umidim yoktu ve onca yogunlukla hic tutacagini tahmin etmemistim yani bunlari sunun icin yazdim Allah nasip ederse her turlu tutunur devamida gelir insallah o yuzdn kafana gore takil bncebnm gibi cok zorlama ama
Masallah canm ne kadar cok yumurtan varmis ilk kez bu kadar yumurta olabilecegini duydumAyyy canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Ama şu an her ay olan şeyler oluyor. Göğüslerim acıyor,bir gün iştahım açıldı ve gerginliğim tavan yapıp ağladım. Bunlar her ay sırayla olur. Geçen aylarda on tane yumurtam oluştuğunda da doktor 'Çok umutluyum.' demişti. Şimdi de 8 yumurtam var ama umutlanmak istemiyorum çünkü 30 ay bitti ve 100'e yakın gebelik testi yapmışımdır. İlaç tedavisine nisanda başlamıştım ama artık tamamen bırakacağım. Mümkün olduğu kadar rahat olacağım ve inşallah bebişimiz gelecek
Ayy canım ben de Sultanbeyli girişteki Perran Kutman okulunda çalışmıştım birkaç ay. Oralar acayip kalabalık sakın randevu almadan gitmeAynen ya istanbul sultanbeylide oturuyorum burdaki devlet hastanesi rezalet resmen geçen gün hastaneye gittim bi kadın az daha gözümün önünde doguracak dıya kimse ilgilenmiyo en iyisi bat gününü beklemek
İlaç kullandığım için bu kadar çok oldu canım yani ilaç bana fazla geldi, gereksiz verdi doktor.Masallah canm ne kadar cok yumurtan varmis ilk kez bu kadar yumurta olabilecegini duydumAllahim cok bekletmeden kucagini doldursn insallah Allahim ol dedikten sonra olur insallah bu ayda vardir
hamileliginde adetten pek bi farki yok zaten belirti olarak ayni seyler genelde
Canım benim de kist var. Pek çok kadında var zaten ama her yıl kontrole gitmedikleri için bilmiyorlar. Önemli olan kötü huylu olmaması. Her evli kadının yılda bir smear testi ,ultrasonla rahim muayenesi ve meme ultrasoundu yaptırması lazım.Ama bizim millet tedbire alışkın değil. Hastalık çıktıktan sonra vah vah diyorlar.Kızlar bugün de meme ultrosonu çektirdim. Damarlarda açılma var mı diye baktı yokmuş. Ama kist çıktı. Onu başka bölüme göstermem gerekiyomuş. Adetimin 10. günü de emar çekilecem. Çektiren var mı aranızda.
Anladim canm insallah hamile kalirsinda pisman olmazsin ilaclari kullandiginaİlaç kullandığım için bu kadar çok oldu canım yani ilaç bana fazla geldi, gereksiz verdi doktor.
Hem beden hem ruh sağlığı için iki yıldan önce yapmamanızı tavsiye ederim. Kusura bakmayın cesaret veremedim ama gerçek böyleKızlar ya bnm yeni 1 yasina girmiş bi kız evladım var.. Eşim de bende yeni bi bebek istiyoruz ama cesaret edemiyorum.. bana önerileriniz çok ihtiyacım var
Sekiziz olmasın daAnladim canm insallah hamile kalirsinda pisman olmazsin ilaclari kullandigina
Ya işkence resmen burası çok kalabalık köye gidip geleyim pendik teki araştırmaya gidicemAyy canım ben de Sultanbeyli girişteki Perran Kutman okulunda çalışmıştım birkaç ay. Oralar acayip kalabalık sakın randevu almadan gitme
Evet canım doktord korkulacak bişey yok dedi. Ama takip edilmesi lazım dedi. Prolaktin için emar çekilecemCanım benim de kist var. Pek çok kadında var zaten ama her yıl kontrole gitmedikleri için bilmiyorlar. Önemli olan kötü huylu olmaması. Her evli kadının yılda bir smear testi ,ultrasonla rahim muayenesi ve meme ultrasoundu yaptırması lazım.Ama bizim millet tedbire alışkın değil. Hastalık çıktıktan sonra vah vah diyorlar.
Yani moral bozacak bir şey yok. Çoğumuzda kist var zaten. Önemli olan her yıl gidip kontrol ettirmek
Hem beden hem ruh sağlığı için iki yıldan önce yapmamanızı tavsiye ederim. Kusura bakmayın cesaret veremedim ama gerçek böyle
Beş ay olmayınca doktor hemen dayadı ilacı. Artık akışına bırakacağım. Bir de canım daha önce yazmıştım ama yine yazayım. Hamile kalmak isteyen bayanlara yeşil yapraklı sebzeler ve beyaz et tavsiye ediyorlar. Ben bir ay klomen kullandım, iki yumurta gelişti. Sonraki ay hayatımdan karbonhidratı tamamen çıkardım, yine klomen kullandım ve 10 yumurtam gelişti. Yani un ,şeker, pirinci tamamen bırakmak lazım@nisandeniz senin de benim de çok şükür bir sıkıntımız yok sen de ilaç kullanma artık canım biliyorum ikimizinde bebişleri yakın inşallah.
Kızlar merhaba bende aranıza geldim.Bebek düşünüyoruz bu ay denemye başladık bu konuda bilgisizim birazcık umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz
bat 25 temmuz canım.Çok merak ediyorum kullandıgım teefon programına göe yumurtlama günlerinde birleşme oldu.Bakalım sonuç ne olcak. Kasık batması oluyor ani hareketlerde göğüs ucu hassasiyetim var ama tabi bunlar adet belirtiside olabilirBat nedir canım ? Bi yaz bakalım. Beraber bekleyelim:)
Batdaşız senle bendede aynı belirtiler hadi inşallah birlikte hamile oluruzbat 25 temmuz canım.Çok merak ediyorum kullandıgım teefon programına göe yumurtlama günlerinde birleşme oldu.Bakalım sonuç ne olcak. Kasık batması oluyor ani hareketlerde göğüs ucu hassasiyetim var ama tabi bunlar adet belirtiside olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?