TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Kızlar ya bnm yeni 1 yasina girmiş bi kız evladım var.. Eşim de bende yeni bi bebek istiyoruz ama cesaret edemiyorum.. bana önerileriniz çok ihtiyacım var

Bu arada canım tatilde olduğum için sabahın köründe kalkmak istemedim ve temizlikçiye gelme dedim. Biraz önce bütün banyoyu çamaşır suyuyla yıkadım, sonra da senin bu yazdığını gördüm. İnşallah benim de senin gibi olur

Masallah canm ne kadar cok yumurtan varmis ilk kez bu kadar yumurta olabilecegini duydum Allahim cok bekletmeden kucagini doldursn insallah Allahim ol dedikten sonra olur insallah bu ayda vardir
hamileliginde adetten pek bi farki yok zaten belirti olarak ayni seyler genelde

Aynen ya istanbul sultanbeylide oturuyorum burdaki devlet hastanesi rezalet resmen geçen gün hastaneye gittim bi kadın az daha gözümün önünde doguracak dı ya kimse ilgilenmiyo en iyisi bat gününü beklemek
Ayy canım ben de Sultanbeyli girişteki Perran Kutman okulunda çalışmıştım birkaç ay. Oralar acayip kalabalık sakın randevu almadan gitme

İlaç kullandığım için bu kadar çok oldu canım yani ilaç bana fazla geldi, gereksiz verdi doktor.

Canım benim de kist var. Pek çok kadında var zaten ama her yıl kontrole gitmedikleri için bilmiyorlar. Önemli olan kötü huylu olmaması. Her evli kadının yılda bir smear testi ,ultrasonla rahim muayenesi ve meme ultrasoundu yaptırması lazım.Ama bizim millet tedbire alışkın değil. Hastalık çıktıktan sonra vah vah diyorlar.
Yani moral bozacak bir şey yok. Çoğumuzda kist var zaten. Önemli olan her yıl gidip kontrol ettirmek

Kızlar ya bnm yeni 1 yasina girmiş bi kız evladım var.. Eşim de bende yeni bi bebek istiyoruz ama cesaret edemiyorum.. bana önerileriniz çok ihtiyacım var
Hem beden hem ruh sağlığı için iki yıldan önce yapmamanızı tavsiye ederim. Kusura bakmayın cesaret veremedim ama gerçek böyle

Evet canım doktord korkulacak bişey yok dedi. Ama takip edilmesi lazım dedi. Prolaktin için emar çekilecem

@nisandeniz senin de benim de çok şükür bir sıkıntımız yok sen de ilaç kullanma artık canım biliyorum ikimizinde bebişleri yakın inşallah.
Beş ay olmayınca doktor hemen dayadı ilacı. Artık akışına bırakacağım. Bir de canım daha önce yazmıştım ama yine yazayım. Hamile kalmak isteyen bayanlara yeşil yapraklı sebzeler ve beyaz et tavsiye ediyorlar. Ben bir ay klomen kullandım, iki yumurta gelişti. Sonraki ay hayatımdan karbonhidratı tamamen çıkardım, yine klomen kullandım ve 10 yumurtam gelişti. Yani un ,şeker, pirinci tamamen bırakmak lazım

Bat nedir canım ? Bi yaz bakalım. Beraber bekleyelim:)
bat 25 temmuz canım.Çok merak ediyorum kullandıgım teefon programına göe yumurtlama günlerinde birleşme oldu.Bakalım sonuç ne olcak. Kasık batması oluyor ani hareketlerde göğüs ucu hassasiyetim var ama tabi bunlar adet belirtiside olabilir

Batdaşız senle bendede aynı belirtiler hadi inşallah birlikte hamile oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…