- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.561
günaydın kızlar adetimden önce hep pembe kahve akıntı gelir son 4-5 aydır hep bu böyle ama bugün bat günüm veee hiç bir türlü akıntım yok ama adet sancım var 2 gündür ara ara geliyor sancı ama dün gece ve bugün hiç sancım olmadı.
bir de eğer beynim yine kendi kendne kurup oynamıyorsa tüm gece boyu göğüslerim kaşınıp durdu..
daha önce bi kere kendi kafamda hamileyim diye kurup adetimi 1 hafta geçiktirmiştim yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum deli gibi. inşallah öyle bişey yapmıyorumdur ve inşallah hamileyimdir.
lütfen dualarınıza banada yer verin
yok canım o 3-4 ay önce yaşadıgım olaydan sonra bir daha günüm 3-4 gün fazla geçemden test yapmam diye söz verdim kendime.
ama şuan çok kıpır kıpır içim iş çıkışı almak istiyorum aslında..
yok canım o 3-4 ay önce yaşadıgım olaydan sonra bir daha günüm 3-4 gün fazla geçemden test yapmam diye söz verdim kendime.
ama şuan çok kıpır kıpır içim iş çıkışı almak istiyorum aslında..
@yesa1 ben şunu çürüttüğümüze inanıyorum ovulasyondan 14 gün sonra adet olunur. palavra! 28 günde adet oluyorum ama genelde 11. 12. gün yumurtluyorum. söyleyeceğim şu ki kesin kurallara göre hareket etmeyin herşey değişken.
o programlardan bende kullanıyorum ama sadece adet gününü görmede ve ilişki oldukça hangi gün ne belirtim oluyor onu not almamda yardımcı oluyorkesinlikle en güzeli ya ovu kitleri (ki hiç kullanmadım ince iş sevmem bir de çalışıyorum) ya da akıntı takibi. benim 20 ay olmasına rağmen benim bile hala öğrendiğim kendimde yeni gözlemlediğim şeyler var. şunu da örnek vereyim sizlere; benim yanımdaki çalışan kız 19 haftalık hamile. 30 günde bir adet oluyor adet bitimi denemeye başladılar 17. günde kesmiş birlikteliği. adet günü gidip kan veriyor değeri kaç çıkıyor? 5380. bu ne demek yani? kesinlikle erken ovu artı doğal olarak erken döllenme. şu telefondaki programlara da takılan arkadaşlar var inanmayın benim habire 14. gün ovu diyor ama benim maksimum 12. gün ovu oluyor. onu sadece adet tarihlerini belirlemede kullanıyorum ben. bu ay biraz gec kaldım @yesa1 biliyor 11.günden başladım ilişkiye elde olmayan nedenlerle pek umudum yok o yüzden ama tüm bekleyenlere Allah muratlarını tez zamanda nasip etsin. AMİN.
32. gün çok gecikme gibi gelmiyor bana 35 günden sonrası gecikme gibi görüyorum ben 28-35 arası normal yani inşallah adet olursun sonra gelsin bebişlerArkadaşlar merhaba.ben bu ay soğan kürü yaptım.bugün 32. Gün hala adet olmadım.son aylarda düzene girmişti adetim aslında acaba soğan suyu mu gecikme yaptı dün akşam çok açık pembe akıntım oldu sonra geçti.hafif bel ağrım var.benim gibi soğan kürü yapıp bekleyen varmı bu ay
Arkadaşlar merhaba.ben bu ay soğan kürü yaptım.bugün 32. Gün hala adet olmadım.son aylarda düzene girmişti adetim aslında acaba soğan suyu mu gecikme yaptı dün akşam çok açık pembe akıntım oldu sonra geçti.hafif bel ağrım var.benim gibi soğan kürü yapıp bekleyen varmı bu ay
Canm inşallah iyi sonuçlar alırızbu ay adetliyken sadece 3 gün soğan kürü içebildim. daha ovu dönemindeyim o yüzden bende bekleyip göreceğim.
Evde test yaptınmı hiçkızlar sizce kan testi yaptırayım mı ?
normalde adetten 2-3 gün önce kahve pembe vs gelirdi illaki bu ay hiç bişi yok ağrım da ara ara gelip gidiyor.
bi arkadaşım illa akşam kan ver bence hamilesin diyor.
yoksa beklesem mi 2 gün daha ?
ne dersiniz ? hep 26 günde 1 olur bugün bat günüm
Amin inşallah benim de 5 günüm kaldı bataSelamlar herkese dün yumurtlama gunumdu. Inşallah bu ay hamile kalırım.benim gibi çocuk isteyen herkese rabbim evlat nasip etsin banada..
Önemli değil canım aşkolsun :)Dalgınligima gelmiş canım kusura bakma
Aynen canım dur bakalım doktor ne diyecek ama olur devam edin vs vs derse değiştir doktorunu
Evde test yaptınmı hiç
Bence 1-2 gün daha bekle evde test yap duruma göre kan testi yaptırırsın bizde bazen kesin hamileyim diyoruz bi bakıyoruz negatif çok üzülüyoruzkızlar sizce kan testi yaptırayım mı ?
normalde adetten 2-3 gün önce kahve pembe vs gelirdi illaki bu ay hiç bişi yok ağrım da ara ara gelip gidiyor.
bi arkadaşım illa akşam kan ver bence hamilesin diyor.
yoksa beklesem mi 2 gün daha ?
ne dersiniz ? hep 26 günde 1 olur bugün bat günüm
Bi test yap hamilelik varsa silik çıkar hafif görünse bile olabiliryok canım yapmadım
Bi test yap hamilelik varsa silik çıkar hafif görünse bile olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?