TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

canm aynı durumdayım. bugun adet gnum ve 2 3 gundr ara ara gelp gıden haff bel ve kasık agrım var.. gogsumn yanları koltuk altına dgrı haff acıyo ama ben aksama adet oolum dıye dsnuyorum gebelk fıkrını aklıma yerlstrp dahada uzulmek ıstemıyorum bnce snde dene :) olrsada surprız olur

c

canm alma sabret bak aksama test yappgece kırmızılar gelr yıne pısman olrsun... bugun adet olmazsnda ıkı gn falan daha bkle bnce bnde öle yapcm cnku.. bnde bıkac ay önce adetmn bıgun gectı dıye gttım kan verdım hastanddn ewe dönmeden adet oldum o gu bugun bıtane test bıle yapmadm ewde akıllandm yanı

canm aynen kesn bseyolmadıgı ıcın.. ben mmkn oldgnca 10 ve 18 20 arasını degerlendrmeye calısıırm ıkı gnde bı falan

kesinlikle en güzeli ya ovu kitleri (ki hiç kullanmadım ince iş sevmem bir de çalışıyorum) ya da akıntı takibi. benim 20 ay olmasına rağmen benim bile hala öğrendiğim kendimde yeni gözlemlediğim şeyler var. şunu da örnek vereyim sizlere; benim yanımdaki çalışan kız 19 haftalık hamile. 30 günde bir adet oluyor adet bitimi denemeye başladılar 17. günde kesmiş birlikteliği. adet günü gidip kan veriyor değeri kaç çıkıyor? 5380. bu ne demek yani? kesinlikle erken ovu artı doğal olarak erken döllenme. şu telefondaki programlara da takılan arkadaşlar var inanmayın benim habire 14. gün ovu diyor ama benim maksimum 12. gün ovu oluyor. onu sadece adet tarihlerini belirlemede kullanıyorum ben. bu ay biraz gec kaldım @yesa1 biliyor 11.günden başladım ilişkiye elde olmayan nedenlerle pek umudum yok o yüzden ama tüm bekleyenlere Allah muratlarını tez zamanda nasip etsin. AMİN.

Arkadaşlar merhaba.ben bu ay soğan kürü yaptım.bugün 32. Gün hala adet olmadım.son aylarda düzene girmişti adetim aslında acaba soğan suyu mu gecikme yaptı dün akşam çok açık pembe akıntım oldu sonra geçti.hafif bel ağrım var.benim gibi soğan kürü yapıp bekleyen varmı bu ay

o programlardan bende kullanıyorum ama sadece adet gününü görmede ve ilişki oldukça hangi gün ne belirtim oluyor onu not almamda yardımcı oluyor bende bu ay 16sı ovu dönemi başlangıcı gösteriyordu 21indede yumurtam çatlayacaktı ama 11inde akıntım oldu başladım çalışmaya bakalım artık Rabbim ne derse o olacak

32. gün çok gecikme gibi gelmiyor bana 35 günden sonrası gecikme gibi görüyorum ben 28-35 arası normal yani inşallah adet olursun sonra gelsin bebişler

bu ay adetliyken sadece 3 gün soğan kürü içebildim. daha ovu dönemindeyim o yüzden bende bekleyip göreceğim.

Cevabınız için teşekkürler.evet biraz daha geçmesi lazım bakalım inşallah ilk aydan etki eder soğan suyu.Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

kızlar sizce kan testi yaptırayım mı ?

normalde adetten 2-3 gün önce kahve pembe vs gelirdi illaki bu ay hiç bişi yok ağrım da ara ara gelip gidiyor.
bi arkadaşım illa akşam kan ver bence hamilesin diyor.

yoksa beklesem mi 2 gün daha ?

ne dersiniz ? hep 26 günde 1 olur bugün bat günüm

Evde test yaptınmı hiç

Bence 1-2 gün daha bekle evde test yap duruma göre kan testi yaptırırsın bizde bazen kesin hamileyim diyoruz bi bakıyoruz negatif çok üzülüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…