- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.581
Zaten varsa kanda kesin belli olur git yap bizede haber ver inşallah vardır ya Allah ım dualarm seninleçalışıyorum yapamam ki anca akşam hastaneye gidebiirim
Zaten varsa kanda kesin belli olur git yap bizede haber ver inşallah vardır ya Allah ım dualarm seninle
Amin ya benim de sag kasıgım çok agrıyo iki gündür yarın hastaneye gidicemamiiin inşallah sağol canım
Allah hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin en güzel zamanda
M melekler-engelchentam da beklediğim tarihte gördüm kırmızıyı yumurtlama gününe kadar çalıştık...o günümde ve sonrasında temas olamamıştı
yeni bat 15 agustos evlilik yıldönümüm
Saglik olsun canim vakti degilmis bi kac gun daha bekle hala regl olmamis olursan bi daha tekrarlarsin testiBugunde gelen giden olmadi bende gittim idrar testi aldim sonuc malesef negatif bakalim insallah adetimi geciktirmiyorumdur cook eski zmaanlarda sadece 1 kez gecikti adetim psikolojik olarak vucudum yapabilir diye dusunuyorum aglicam
oyle yapicam canim bekliim bakiim baktim olmuyorum tekrar yapicam ya surekli aglayasim geliyo yaSaglik olsun canim vakti degilmis bi kac gun daha bekle hala regl olmamis olursan bi daha tekrarlarsin testi
Ben iyiyim canim adet belirtim de yok hamilelik belirtim de uzme kendini hayirlisi ne ise o olsun de vakti gelince gelir tabi senin de bebisinoyle yapicam canim bekliim bakiim baktim olmuyorum tekrar yapicam ya surekli aglayasim geliyo yasen nasilsin?
Cumartesi canim benim 23 temmuz regl olurum ben cok beklemiyorum bu ayUzmeyeyim diyorum ama surekli dusunuyorum huzunluyum Allaha dua ediyorum insallah olur diye. Senin bat ne zamandi? Burasi oyle bi yerki kendi derdimizi unutup baskalarini teselli ediyoruz seviyorum burayi
Seninle de batdaşmışısızz :)Cumartesi canim benim 23 temmuz regl olurum ben cok beklemiyorum bu ay
Evet canim senin var mi umudun :)Seninle de batdaşmışısızz :)
Evet canim senin var mi umudun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?