TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Canim hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina aldigin gunu de boyle heyecanla anlatirsin inşallaaahh

ay canım çok güzel bi haber bu . Allah tamamına erdirsin inşallah

Ohhhh hadi gözün aydın

Ben de bu sabah kırmızı kart yedim :)

tatlım çok sevindim ay güzel haberler gelmeye başladı hayırlısı olsun kesesini kalp atışını görmeni nasip etsin

canım çok sevindim, Allah bize de gösterir inşallah o günleri

Hayirli olsunnn canimm.inşallah saglikla kucagina almak nnasip oolur

Hayırlı olsun tatlim Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin. Bizler de tez zamanda mutlu haberler veririz inşallah

Ay bu çok güzel bi haber çok sevindim ya hayırlı olsun

GÖZÜNAYDİN...çok mutlu oldum çok sevindim senin adina..:)
rabbim kucaginiza almaya nasip etsin inş..
sende mart ayi grubundasin
gerisi hamile kalmaya çalışan arkadaşlarin başina inş.:)

Kızlar benimde moraller bozuk biraz gün aşırı ilişki dusunuyorduk ama bazı sebeplerden uygulayamadik adet bitiminden 8.gun oldu bidaha olamadı ama akinti takibi yapıyorum sanırım hebuz yumurtlamadim sizden bi ricam var bu akintiyla ilgili bilgisi olan yazabilirmik mesela önce beyaz kremsi sonra su falan diye ben şuan beyaz kremsi görüyorum ne kadar sürüyor bu dönem ?

Cok sevindim canim, saglikla al kucagina insallah, allah tamamina erdirsin. Masallah..

Kizlar biz tatildeyiz bu arada, deniz vs... Bir zarari olur mu acaba? Kafam-karisik icin bir sknti olmamisti diye hatirliyorum gerci.

Zaten yumurtlama zamani da dundu takvime gore. Esimle en erken 14.gunde biraraya gelebildik. Ama bana daha once yumurtladim gibi geliyor. Cok fazla da degerlendiremedim sanki. Neyse oyle durumumu paylasayim dedim. Herkese bol sans.

Son düzenleyen: Moderatör:
Iyiyim canim. Sikintili gunler gecirdim ama dr artik iyiye gittigini söylüyor cok sukur. Sen napiyorsun bu ay var mi bir gelisme?
Ben bugün yarın bat ı bekliyoprum canım tam tarihi bilmiyorum h,ç hesap kitap yapmadım bu ay ne zaman yumurtladım bilmiyorum hayırlısı artık bu ayda böyle deneyelim dedik ama süpermiş böyle bat stresi falan yok :)) inşallah artık bi sıkıntı yaşamaz sağlıkla kucağına alırsın canım arada yaz ama merkata bırakma

kızlar merhaba şimdi kafam çok karışık bana yardımcı olur musunuz lütfen haziran 26 da hasta oldum 5 gün sürüyor 31 haziranda bitti 4 temmuzda eşimle birlikte olduk. bayramda tatile gittik. tatilin son günü 12 temmuzda kahve rengi kanamam oldu ilkkez böyle birşey yaşadım. yerleşme kanaması olabilir miydi diye çok heyecanlandım. kanamadın 3-4 günra bi kaçtane evde test yaptım negatif 35 günde bir hasta oldugum için 31 temmuz bat .inanılmaz karın ağrım ve kasıklarımda batmalarım var, belim inanılmaz agrıyor ve entarasandır hiç doymuyorum sürekli agzım dolu bi garip hissediyorum.Hamile olabilir miyim tekrar test mi yapsam bi fikir verin lütfen

canım deniz çok soğuksa çok kalıpta üşütme koru kendini yoksa başka bir zarar olmaz valla havalar çok sıcak pazar günü denize gidicez ağrılarım var ama girerim heralde

Deniz bir sey yapmaz die biliyorum canm bnada bir sey yapmadi cok sukur
Arkadasimda sormus doktora hamile olabilirim denize girsem nolur die doktoru bir sey olmaz demis sen yinede cok ani harektler yapmadan tatilin keyfini cikar

bizim bebiş tatilde oldu sigara kullanmıyrum normalde orda sigara içki deniz havuz hepsine girdim..
normalde hayatımda olmayan yiyecekleri bile yedim içtim..
tutunacağı varsa tutunuyor yavrucuk

Allahın taktiri

içiniz rahat olsun tatilinizi keyifle geçirin inşallah

İnşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde doğar bebeğin Allahım uzun ömürler nasip etsin canım bizde böyle haberleri yakın zamanda alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…