TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Faydalı bisey bağışıklığın da güçlenir ama kız olur mu bilemem bende hurma yiyorum Bi kaç gündür şifa niyetine deyip.insallah faydası olur.
İnşallah yaa Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Gün sayıyorum resmen bu günler nasıl geçecek :)

Kızlar benim kafam oldukça karıştı bir fikir verebilir misiniz? Ben bu ay ovulasyon testi ile takip ediyorum geçtiğimiz hafta baya koyulması test koyuysa olduğu günleri değerlendirdik ama asıl siliklesmeye başlayınca değerlendirmek gerekliymis o dönemde biraz limoniydik yanaşmadım bende üzüldüm hatta ama inat ettim neyse sonra cuma akşamı dahil baktım çok çok silikti test dün yapmadım ama bugün biraz belim agriyordu acaba genemi yumurtluyorum dedim aklıma esti bir ovulasyon testi yapayım dedim az önce ve baya koyu belirgin çıktı anlamadim insan haftada bir yumurtlar mi mümkün değil kafam karisti

İki defa yunurtlama mumkunmus

Monogen iğne kullandınız mı? Fiyatı da çok yüksekti. İnş Allahım hayırlı , sağlıklı evlatlar verir
Yumurta gelişmesi için olan bir iğne mi canım? Ben aşılama öncesi karından iğne yaptım her gün ama sanırım raporla aldığım için pahalı değildi. 120TL civarıydı

Hamile kalmak için yaş farkedermi kızlar ben 19 yaşındayım evlendiğinde yeni 18 e girmiştim yaklaşık 1 buçuk senedir evliyim küçük evlendim
Ayy canım ben o yaşta sadece deneme sınavı çözmeyi düşünüyordum :) Maşallah hayata erken atılmışsın

Hamile kalmak için yaş farkedermi kızlar ben 19 yaşındayım evlendiğinde yeni 18 e girmiştim yaklaşık 1 buçuk senedir evliyim küçük evlendim

Ben de okuyordum valla

27 de evlendim 29 oldum şimdi bebek istiyoruz bakalım

35 w kadar normal diyor 35 sonrasında riskli grubuna alıyor doktorlar ama hiç sıkıntı yaşamadan doğum yapan cook kişi var

kızlar adetim 6 temmuzdu.yaklaşık üç gündür kasıklarım çok fena ağrıo ve kızlar yumurtlama dönemindeyim sizce bu ağrı neden hamilelikle bi ilgisi var mı?

kızlar adetim 6 temmuzdu.yaklaşık üç gündür kasıklarım çok fena ağrıo ve kızlar yumurtlama dönemindeyim sizce bu ağrı neden hamilelikle bi ilgisi var mı?

Yumurtlama döneminde ağrı olur bazen sağ bazen soll bazen de her iki tarafta

Benim.normalde catlama olunca ağrı geçerdi

Geçen ay adet olana kadar ağrıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…