- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.861
İnşallah yaa Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Gün sayıyorum resmen bu günler nasıl geçecek :)Faydalı bisey bağışıklığın da güçlenir ama kız olur mu bilemembende hurma yiyorum Bi kaç gündür şifa niyetine deyip.insallah faydası olur.
Kızlar kimisi de vikis sürüyomuş ben sürdüm bi defa ondanmı yoksa zaten olucakmıydı bilmiyorum hamile kaldım ama 7 haftalıkken kalbi durdu
İnşallah yaa Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Gün sayıyorum resmen bu günler nasıl geçecek :)
Ayni ben canim ben de öyle topic topic dolaşıyorumBen gün saymamaya çalışıyorum dikkatimi vermemeye çalışıyorum ama her gun topik topik dolanıyorum
Evet canim yaaa....Bayadır hamile haberi de yok
Evet canim yaaa....
Yapılsın testler görülsün çift çizgiler biz de mutlu olalıminşallah
Kızlar benim kafam oldukça karıştı bir fikir verebilir misiniz? Ben bu ay ovulasyon testi ile takip ediyorum geçtiğimiz hafta baya koyulması test koyuysa olduğu günleri değerlendirdik ama asıl siliklesmeye başlayınca değerlendirmek gerekliymis o dönemde biraz limoniydik yanaşmadım bende üzüldüm hatta ama inat ettimneyse sonra cuma akşamı dahil baktım çok çok silikti test dün yapmadım ama bugün biraz belim agriyordu acaba genemi yumurtluyorum dedim aklıma esti bir ovulasyon testi yapayım dedim az önce ve baya koyu belirgin çıktı anlamadim insan haftada bir yumurtlar mi mümkün değil kafam karisti
Evet onu duymustum ama 1 hafta arayala olmasi komik olur Çok şaşkınım valla şuan tavuk gibi durup durup ahahhshajs bakayım bide saat 9 gibi yapicamİki defa yunurtlama mumkunmus
Amin hepimizin inşallah mutlu haber almayı nasip ederinşallah Rabbim tez zaman da hayırlısıyla sağlıklı sihhatli evlat nasip eder canim
İki ay daha deneyip tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum canımRegl den sonra çalışmalara devam. Pes etmek yok
Yumurta gelişmesi için olan bir iğne mi canım? Ben aşılama öncesi karından iğne yaptım her gün ama sanırım raporla aldığım için pahalı değildi. 120TL civarıydıMonogen iğne kullandınız mı? Fiyatı da çok yüksekti. İnş Allahım hayırlı , sağlıklı evlatlar verir
Ayy canım ben o yaşta sadece deneme sınavı çözmeyi düşünüyordum :) Maşallah hayata erken atılmışsınHamile kalmak için yaş farkedermi kızlar ben 19 yaşındayım evlendiğinde yeni 18 e girmiştim yaklaşık 1 buçuk senedir evliyim küçük evlendim
Hamile kalmak için yaş farkedermi kızlar ben 19 yaşındayım evlendiğinde yeni 18 e girmiştim yaklaşık 1 buçuk senedir evliyim küçük evlendim
kızlar adetim 6 temmuzdu.yaklaşık üç gündür kasıklarım çok fena ağrıo ve kızlar yumurtlama dönemindeyim sizce bu ağrı neden hamilelikle bi ilgisi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?