TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Merhaba hamile adayı arkadaşlar..
Ben şuan reglim.Ağustosun 18i beklenmeyen adet tarihim
Bende aranıza ve listenize katılabilirmiyim?

Bu arada monogen iğne kullanıyorum. 2. Günüm

Hoşgeldin. Ne demek tabii ki katılabilirsin. İnşallah başka arkadaşlara olduğu gibi sana da uğur getirir burası.

30 yasına girmeden barı hamile kalabilseydim
ne safmışım evliliğin ilk ayları adetim gecikince bile hamile kaldım sanıp ağlıyordum hemen olan bişi sanmıştım
Ben dun 29 oldum tatlim evet zaman cabuk geciyor keske esim daha erken ikna olsaydi da erken yasta gebe kalsaydim 3 senelik evliyim bende ilk zamanlar korkuyordum hemen tuvaletimi yapardim ya da dus alirdim sanki Allah nasip etse onune gecebilecekmisim gibi

Kızlar nasılsınız ykum gelmiyor artık içim bi tuhaf bişey hisediyor gibiyim dün gece en az 10 kere uykudan uyandım tuvalete git gel ne uyku ne bişey sabah kalktm bi mide yanması bulantı hafif tam geçti derken bu seferde inanmazdım ama görene kadar lekenmeler oldu nokta nokta geldi ilk sonra ince uzun çok şaşırdım acaba mı dedim . Ama kendimi de ümitlendirmek falan istemiyorum ama bu kasık ağrısı baş ağrısı uyku hali olan var olan şeyler ama içim içimi yiyor ne yapıcam ya ben sizce acaba mı otururken batıyor kalkıyorum batıyor hele eğilme hiç diyo sanki ne oluyorrr anlamıyorum ?

inşallah beklenen sevimli şeydir canım

Benim bat 29 temmuz neredeyse 10gundur falan kasık agrilarim var yumurtalama zamanlrimdan beri adet olucakmisim gibi bugunde oldu baya agrim batmalarda oluyor sanki kasiklarimda birsey hareket eder gibi tam olarak tanimlayamiyorumda durumu anlaymadim bu kadar erken olmazdi hic agrilarim adet gunumden en fazla 2 gün önce falan baslardi insaAllah gelmiştir bebegim geçmiyor günler stres yapmiyim diyorum yoksa geciktirmiyim umutlanmiyim diye ama elimde degil

Ayni durum bende yaşadım. Bende ölü dogum yaptım. Hormonlar hala hamile formunda. Bu şikayetle bende geçenlerde doktora gittim.Hormonlari dengelemesi icin Agnucastus isimli ilaci verdi. Yani Hayıt otu ilacı
Troid yüksekti normal seviyelere inmiş çok şükür. Doğum sonrası idrarımı yaparken yanma değilde ağrı oluyordu 3. Adet sonrası geçti . Rahim kasılmalarım filan daha yeni yeni geçiyor normal doğumdu ama karnımın içi hep acıyor bide sürekli vücütta Ateş var sanırım enfeksiyonel bi durum var salı günü gidicem bakalım doktora

Hamilelik icin kan testi yaptır emin ol.

Doktora git gerekli ilacı o daha iyi bilir. Ya enfeksiyon yada hormonlardir sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…