- 14 Aralık 2015
- 122
- 151
- 18
- 37
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.841
Laboqucık gebelik testi güvenilir mi sizce kızlar internette çok olumsuz yorumlar okudum bilgisi olan varmı
Merhaba hamile adayı arkadaşlar..
Ben şuan reglim.Ağustosun 18i beklenmeyen adet tarihim
Bende aranıza ve listenize katılabilirmiyim?
Bu arada monogen iğne kullanıyorum. 2. Günüm
Canım ben test yaptım ve sonuç negatif. Her an regl olabilirimBat günü gelen arkadaşlar
Varmı pozitif haberler?
Ben dun 29 oldum tatlim evet zaman cabuk geciyor keske esim daha erken ikna olsaydi da erken yasta gebe kalsaydim 3 senelik evliyim bende ilk zamanlar korkuyordum hemen tuvaletimi yapardim ya da dus alirdim sanki Allah nasip etse onune gecebilecekmisim gibi30 yasına girmeden barı hamile kalabilseydim
ne safmışım evliliğin ilk ayları adetim gecikince bile hamile kaldım sanıp ağlıyordumhemen olan bişi sanmıştım
Kızlar nasılsınız ykum gelmiyor artık içim bi tuhaf bişey hisediyor gibiyim dün gece en az 10 kere uykudan uyandım tuvalete git gel ne uyku ne bişey sabah kalktm bi mide yanması bulantı hafif tam geçti derken bu seferde inanmazdım ama görene kadar lekenmeler oldu nokta nokta geldi ilk sonra ince uzun çok şaşırdım acaba mı dedim . Ama kendimi de ümitlendirmek falan istemiyorum ama bu kasık ağrısı baş ağrısı uyku hali olan var olan şeyler ama içim içimi yiyor ne yapıcam ya ben sizce acaba mı otururken batıyor kalkıyorum batıyor hele eğilme hiç diyo sanki ne oluyorrr anlamıyorum ?
Troid yüksekti normal seviyelere inmiş çok şükür. Doğum sonrası idrarımı yaparken yanma değilde ağrı oluyordu 3. Adet sonrası geçti . Rahim kasılmalarım filan daha yeni yeni geçiyor normal doğumdu ama karnımın içi hep acıyor bide sürekli vücütta Ateş var sanırım enfeksiyonel bi durum var salı günü gidicem bakalım doktoraAyni durum bende yaşadım. Bende ölü dogum yaptım. Hormonlar hala hamile formunda. Bu şikayetle bende geçenlerde doktora gittim.Hormonlari dengelemesi icin Agnucastus isimli ilaci verdi. Yani Hayıt otu ilacı
Regl den sonra çalışmalara devam. Pes etmek yokCanım ben test yaptım ve sonuç negatif. Her an regl olabilirim
Hamilelik icin kan testi yaptır emin ol.Kızlar nasılsınız ykum gelmiyor artık içim bi tuhaf bişey hisediyor gibiyim dün gece en az 10 kere uykudan uyandım tuvalete git gel ne uyku ne bişey sabah kalktm bi mide yanması bulantı hafif tam geçti derken bu seferde inanmazdım ama görene kadar lekenmeler oldu nokta nokta geldi ilk sonra ince uzun çok şaşırdım acaba mı dedim . Ama kendimi de ümitlendirmek falan istemiyorum ama bu kasık ağrısı baş ağrısı uyku hali olan var olan şeyler ama içim içimi yiyor ne yapıcam ya ben sizce acaba mı otururken batıyor kalkıyorum batıyor hele eğilme hiç diyo sanki ne oluyorrr anlamıyorum ?
Hamilelik icin kan testi yaptır emin ol.
Doktora git gerekli ilacı o daha iyi bilir. Ya enfeksiyon yada hormonlardir sebebiTroid yüksekti normal seviyelere inmiş çok şükür. Doğum sonrası idrarımı yaparken yanma değilde ağrı oluyordu 3. Adet sonrası geçti . Rahim kasılmalarım filan daha yeni yeni geçiyor normal doğumdu ama karnımın içi hep acıyor bide sürekli vücütta Ateş var sanırım enfeksiyonel bi durum var salı günü gidicem bakalım doktora
Bata kac gün var? Bat 3 gün geçerse kan testi yaptir1 saat önce test yaptım canım bişey çıkmadı çok üzüldüm kanda çıkmazsa
Bata kac gün var? Bat 3 gün geçerse kan testi yaptir
Sabret biraz. Bat 3 gün geçince kan testi yaptırDaha 5 gün var bata .
Can'ım bu ayda beni iki kez yazmışsın . Totem E devam :))Doktora git gerekli ilacı o daha iyi bilir. Ya enfeksiyon yada hormonlardir sebebi
:)Can'ım bu ayda beni iki kez yazmışsın . Totem E devam :))
Var bir alametCan'ım bu ayda beni iki kez yazmışsın . Totem E devam :))
Keşkeee :))Var bir alamet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?