TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

yesa canım dün ve bugün kü testlerim. Üsteki dün akşam. Ortadaki sabah. Alttaki şimdi.

Eklentiler

• IMG_20160723_215837.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 20
Canım benim de 8,67 çıktı. Doktorum önemli olmadığını söyledi. Bizim için düşük olmaması önemli dedi. O yüzden canını sıkma sakın.
Evet düşük olması daha kötüymüş. Bazı yerlerde polistik over olduğu için falan yazıyodu. Bende polistik overim.

Ayni durum bende yaşadım. Bende ölü dogum yaptım. Hormonlar hala hamile formunda. Bu şikayetle bende geçenlerde doktora gittim.Hormonlari dengelemesi icin Agnucastus isimli ilaci verdi. Yani Hayıt otu ilacı

Valla ben 1 diye biliyordum ama burada 2 diyen arkadaşlar vaar

Ovu testi paylasmislar hem de 2 farklı zamanda koyulasma ve siliklesme olmuş

Şaşırmistim hatta

ya geçen evi temizlerken regl günlerimi yazdığım bir kağıt buldum ekim 2015 de doktora da gitmiştim
doktora gittiğimde ekimin 31 i idi adetimin de 20. yada 21. günü
doktor ultrason ile alttan baktığın da 1 tane yumurtan var çatlamak üzere demişti..
yani adetimin 21. günü çatlamamış yumurtamın olması garip geldi
o zaman günlerimi takip etmediğimden fark etmemişim
şimdi dikkat ediyorum 11. gün ile 16. gün arasında çatlıyor
öyle onu fark edince acaba 2 kez mi yumurtladım diye düşündüm

Valla benimm de çok su içmem lazım bugün 3. Gunum 5..Gün biter 6. Gün başlarim artık ilaçlara

Su şu olayını hatırlatalim birbirimize :)

Ben yanıma alıyorum 3 4 pet sise su bir dikiste 20 dk bir iciyorum birer birer zaten burası cok sıcak iciyorum valla napıyım hatta dunden bu yana hafifledi biraz yanmam. Hic ilac icmiyorum zaten ben suya dayanıyorum direkt. Sende zorla ic

inşallah bu ay tutmuştur canım aynen planlayınca olmayabiliyor ya misafir geliyor ya hasta olunabiliyor yada bazen eşlerin arası limoni olabiliyor ...velhasıl her zaman olamayabiliyor neyse ne yapalım önümüzdeki maçlara bakcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…