- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.821
28 ben de ekim de 29 cok hızlı gecio evleneli bi sene olcak
Kızlar ya amh hormonum da 13 çıkmış. İnternetten baktım şimdi. Üst sınır 10.
Evet düşük olması daha kötüymüş. Bazı yerlerde polistik over olduğu için falan yazıyodu. Bende polistik overim.Canım benim de 8,67 çıktı. Doktorum önemli olmadığını söyledi. Bizim için düşük olmaması önemli dedi. O yüzden canını sıkma sakın.
Eki Görüntüle 1861518
yesa canım dün ve bugün kü testlerim. Üsteki dün akşam. Ortadaki sabah. Alttaki şimdi.
Laboqucık gebelik testi güvenilir mi sizce kızlar internette çok olumsuz yorumlar okudum bilgisi olan varmı
Hayırlısı olsunKizlar adet oldum bat gecelei 4 gun oldu ama malesefki yine geldi beklenen misafiM melekler-engelchen yeni bat 20 agustos
Sağol Can'ım inşallah pozitif gösterdiğinde hatalı olmaz elimde sadece o marka var çünküBen de laboquick hem ovu hem gebelik vardı
5 kere yaptım 5 inde de boru gibi tek cizgi ve hamile değildim 5.de de bence güvenilir :)
Sağol Can'ım inşallah pozitif gösterdiğinde hatalı olmaz elimde sadece o marka var çünkü
İnşallh gerçek pozitifleri görürüz amin nnnnnİnşallah canım
Ben hatalı pozitif bile görmedim :)
yesa aynen sarılalımm
Yuzde yuz havuzdan oldu.
Zaten bu ay icin umutsuzum neyse aman cok su iciyorum gecer
Ayni durum bende yaşadım. Bende ölü dogum yaptım. Hormonlar hala hamile formunda. Bu şikayetle bende geçenlerde doktora gittim.Hormonlari dengelemesi icin Agnucastus isimli ilaci verdi. Yani Hayıt otu ilacıben de 4,5 ay önce ölü doğum yaptım. vücudumda geçmeyen bi ateş var. 2 aydırda korunmuyorum yumurtlama günüden sonra resmen düşük sancısı gibi sancı oluyor rahminde.biraz araştırdım rahim için iltihabı filan olabilirmiş belirtilerden yola çıkarsak.iki kez jinokolojik muayene oldum herşey normal deyip gönderdiler.ee peki bu ağrılar neyin nesi bide bütün erken gebelik belirtilerini yaşıyorum ne alakaysa. adet olunca geçiyor
Valla ben 1 diye biliyordum ama burada 2 diyen arkadaşlar vaar
Ovu testi paylasmislar hem de 2 farklı zamanda koyulasma ve siliklesme olmuş
Şaşırmistim hatta
Valla benimm de çok su içmem lazım bugün 3. Gunum 5..Gün biter 6. Gün başlarim artık ilaçlara
Su şu olayını hatırlatalim birbirimize :)
aynen hiçte kolay değilmiş bazen vakit olsa bile insanın canı istemiyor ne bileyim alışmışız istediğimiz özlediğimiz zaman birlikte olmaya galibaben 1 dolu 2 boş yaptım hep bu ay sperm 3 gün yaşıyor diyorlar ya bakalım bu ay tutmazsa diğer ay biraz daha zorlayıp gün aşırı yaparız
bazen adet düzensizliklerinde olabiliyor canım ama nadir yani
Yuhhhhh
21 gün boyunca her gün mü yaaaaaaaaaaa
Ama ama ama ama ama nasıl :)
Ayni durum bende yaşadım. Bende ölü dogum yaptım. Hormonlar hala hamile formunda. Bu şikayetle bende geçenlerde doktora gittim.Hormonlari dengelemesi icin Agnucastus isimli ilaci verdi. Yani Hayıt otu ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?