- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.921
Galiba öyle canim ben de arada bakiyorum hamiş haberi falan var mi diyeBen burdayım canımherkes meşgul galiba
Evet herkes beklemede ben de öyleArada oluyor bi bakmisim sayfalar dolmuş tasmis bi bakiyorum hala ayni sayfa.şuan herkes kulukca döneminde canlar..
Çıkmıyor ki aklımdan aylardır bu ayı bekliyordum Rabbim inşallah aratmaz hepimizin yüzünü güldürürBen gün saymamaya çalışıyorum dikkatimi vermemeye çalışıyorum ama her gun topik topik dolanıyorum
Bende hayali bir çizgi gördüm ama daha çok var bat a acaba erken döllenme mi kan tahlili yaptırsan yada başka bir test daha mı yapsan acabaSlm kızlar benim bat 1 ağustos bu sabah ucuz testlerden evde vardı yapayım dedim gözümü şasi yaptığımda görebildiğim yada öyle zannettigim çizgi gördüm. Çok çok Erken olduğunu biluyor um ama bi umut işte. . Sizlerle de fotoyu paylasayım belki girebilen çıkar
Umutlandirmak gibi olmasin ama ben hayalet bir çizgi görüyorum testi yarin yada daha sonra tekrarla inşallah vardirSlm kızlar benim bat 1 ağustos bu sabah ucuz testlerden evde vardı yapayım dedim gözümü şasi yaptığımda görebildiğim yada öyle zannettigim çizgi gördüm. Çok çok Erken olduğunu biluyor um ama bi umut işte. . Sizlerle de fotoyu paylasayım belki girebilen çıkar
İnternetten siparis ettim gebelik testi yarına yada Cars gelir artık onu bekliyecegim mecbur eczacıya gitmekten utanır oldum sürekli 3 er 5 er test alınca :)Bende hayali bir çizgi gördüm ama daha çok var bat a acaba erken döllenme mi kan tahlili yaptırsan yada başka bir test daha mı yapsan acaba
İnşallah Allahım hayırlısıyla. . Bende umutlanmak istemiyorum aslında bı kere daha böyle oldu sonra adet olmuştum. Bakalım hepimizin hakkında hayırlısı rabbim isteyen herkese versin inşallahUmutlandirmak gibi olmasin ama ben hayalet bir çizgi görüyorum testi yarin yada daha sonra tekrarla inşallah vardir
Ayy canım inşallah vardır hayırlısı olsunSlm kızlar benim bat 1 ağustos bu sabah ucuz testlerden evde vardı yapayım dedim gözümü şasi yaptığımda görebildiğim yada öyle zannettigim çizgi gördüm. Çok çok Erken olduğunu biluyor um ama bi umut işte. . Sizlerle de fotoyu paylasayım belki girebilen çıkar
benimde adetime yakın glir rabbim hayırlısını versinKizlar benden az once yumurta aki kivaminda sunen hafif sarimsi yogun bi akinti geldi adetime 2 gun var boyle bisey yasayan oldumu daha once
Bende gordum canim bi kac gun sonra belirginlesir zaten simdiden hayirli olsun :)Slm kızlar benim bat 1 ağustos bu sabah ucuz testlerden evde vardı yapayım dedim gözümü şasi yaptığımda görebildiğim yada öyle zannettigim çizgi gördüm. Çok çok Erken olduğunu biluyor um ama bi umut işte. . Sizlerle de fotoyu paylasayım belki girebilen çıkar
Canım adet belirtisi olabilir bendede oluyor ama inşallah seninki hamilelikle ilgilidirKizlar benden az once yumurta aki kivaminda sunen hafif sarimsi yogun bi akinti geldi adetime 2 gun var boyle bisey yasayan oldumu daha once
ben normalde bu tarz şeylerde pek bir körümdür iyice gözüme sokmam lazım ama bende hayali çizgi gördüm tatlım bir kaç gün daha bekle ya da yarın git kan ver hayırlısı olsun inşallah vardırSlm kızlar benim bat 1 ağustos bu sabah ucuz testlerden evde vardı yapayım dedim gözümü şasi yaptığımda görebildiğim yada öyle zannettigim çizgi gördüm. Çok çok Erken olduğunu biluyor um ama bi umut işte. . Sizlerle de fotoyu paylasayım belki girebilen çıkar
Korkuyorum kan vermeye canımben normalde bu tarz şeylerde pek bir körümdür iyice gözüme sokmam lazım ama bende hayali çizgi gördüm tatlım bir kaç gün daha bekle ya da yarın git kan ver hayırlısı olsun inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?