TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Ben gün saymamaya çalışıyorum dikkatimi vermemeye çalışıyorum ama her gun topik topik dolanıyorum
Çıkmıyor ki aklımdan aylardır bu ayı bekliyordum Rabbim inşallah aratmaz hepimizin yüzünü güldürür

Slm kızlar benim bat 1 ağustos bu sabah ucuz testlerden evde vardı yapayım dedim gözümü şasi yaptığımda görebildiğim yada öyle zannettigim çizgi gördüm. Çok çok Erken olduğunu biluyor um ama bi umut işte. . Sizlerle de fotoyu paylasayım belki girebilen çıkar

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-25-15-14-06.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 64
Bende hayali bir çizgi gördüm ama daha çok var bat a acaba erken döllenme mi kan tahlili yaptırsan yada başka bir test daha mı yapsan acaba

Umutlandirmak gibi olmasin ama ben hayalet bir çizgi görüyorum testi yarin yada daha sonra tekrarla inşallah vardir

Bende hayali bir çizgi gördüm ama daha çok var bat a acaba erken döllenme mi kan tahlili yaptırsan yada başka bir test daha mı yapsan acaba
İnternetten siparis ettim gebelik testi yarına yada Cars gelir artık onu bekliyecegim mecbur eczacıya gitmekten utanır oldum sürekli 3 er 5 er test alınca :)

Umutlandirmak gibi olmasin ama ben hayalet bir çizgi görüyorum testi yarin yada daha sonra tekrarla inşallah vardir
İnşallah Allahım hayırlısıyla. . Bende umutlanmak istemiyorum aslında bı kere daha böyle oldu sonra adet olmuştum. Bakalım hepimizin hakkında hayırlısı rabbim isteyen herkese versin inşallah

Ayy canım inşallah vardır hayırlısı olsun

Kizlar benden az once yumurta aki kivaminda sunen hafif sarimsi yogun bi akinti geldi adetime 2 gun var boyle bisey yasayan oldumu daha once

Bende gordum canim bi kac gun sonra belirginlesir zaten simdiden hayirli olsun :)

Selam arkadaşlar 5ay önce 10 haftalik bebegimin kalp atislari durdugu icin kürtaj oldum 7yasinda 1oglum var kromozom ve kan pihtilasma testleri yaptirmistim bugun sonuclarımı aldım sükür bi sorun çıkmadı bugun adetimin 4.günü bikaç gün sonra biter ve denemelere tekrar başlıycam bu kötü durumu tekrar yasamaktan cok korkuyorum insallah bebeklerimiz bizi bekletmez ve saglikla kucagimiza almayı nasip eder rabbim

ben normalde bu tarz şeylerde pek bir körümdür iyice gözüme sokmam lazım ama bende hayali çizgi gördüm tatlım bir kaç gün daha bekle ya da yarın git kan ver hayırlısı olsun inşallah vardır

ben normalde bu tarz şeylerde pek bir körümdür iyice gözüme sokmam lazım ama bende hayali çizgi gördüm tatlım bir kaç gün daha bekle ya da yarın git kan ver hayırlısı olsun inşallah vardır
Korkuyorum kan vermeye canım 7 gun kala bu test olunca acaba test mi bozuk diye çokta umitlenmek istemiyorum. Ama elde değil tabi yarını bekliyorum bu sefer hassas testlerden yapacağım onda da çıkarsa kan vermeye giderim inşallah yarın haber veririm

Ohoo ben tatildeyim havuz deniz hopla atla o zaman benim hiicc umutlanmam lazım ama olacagı varsa RAbbim kısmet eder diye dusunuyorum. Ustune bir de sistit oldum. Allah tan umit kesilmez hayırlısını versin insallah bakalım.

kızlar en son 5 temmuzda adet oldum
son aylarda adetim düzensizleşti 10 güne kadar gecikme yaşıyorum
yani hep gecikir hiç erken olmaz
bu gün 21. günüm 5 ağustos diye tahmin ediyordum gelecek bat ı fakat bugün adet oldum
kafam çok karışık hiç 21. günde adet olmamıştım.
resmen 12 gün erken oldum yada başka bir sorun var
benim gibi 1 önceki ay 40-45 günde adet olup 1 sonraki ay 21. gününde adet olan oldu mu hiç?
neden böyle oldu ? doktorada gidemem 1-2 gün
canım çooooookkk sıkkın yaaa...

ama hiç adet belirtilerimi de yaşamadım
normalde göğüslerim çok ağrır en az 2 gün öncesinden anlarım
ve çok halsiz olurum
bu defa hiç belirti yaşamadım dün gece wc ye gittim hiç beklemiyordum
neredeyse 20. günün gecesi oldum yani
ilk defa böyle bir şey yaşıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…