TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

bu kadar erken düşükte olmaz dimi adetimin 7. ve 12. gününü değerlendirebilmiştim bu ay sadece
kistten dolayı olan kanamalarda kasıklarda hafif ağrıda olur mu ?
yaşayanlar?

Benim basıma gelmişti o Zaman'lar bekardım.adetim 7gunde bitmisti 15.gunde yani bittikten bir hafta sonra tekrar adet olmuştum.bi seferlik şaşmıştı sonra normale döndü.

Benim basıma gelmişti o Zaman'lar bekardım.adetim 7gunde bitmisti 15.gunde yani bittikten bir hafta sonra tekrar adet olmuştum.bi seferlik şaşmıştı sonra normale döndü.

tek seferlik olabiliyor yani böyle şeyler sağol canım cevapladığın için
ben genelde gecikme yaşadığım için şaşırdım...

tek seferlik olabiliyor yani böyle şeyler sağol canım cevapladığın için
ben genelde gecikme yaşadığım için şaşırdım...

Hayretle karşılamıştım o Zaman'lar.Bi daha tekrarlamadı.regl düzeni herşeyden etkilenir canim mevsim şartları filan...bir daha olmazsa sıkıntı etme derim.olabiliyor bazen...

Hayretle karşılamıştım o Zaman'lar.Bi daha tekrarlamadı.regl düzeni herşeyden etkilenir canim mevsim şartları filan...bir daha olmazsa sıkıntı etme derim.olabiliyor bazen...

sağ ol canım insan beklemediği bir şey görünce şaşırıyor.
inşallah başka bir sorunun habercisi olmasında

[
Bende direk gördüm çizgiyi şaşi yapmadan fotoyu acar acmaz ama cok erken bencede varsa kesin adet ardi hemen tuttu.

Kızlar ben geçen hafta yumurtlamistim ve ovulasyon testinde çizgi çok siliklesmisti dün şeytan dürttü ve bir daha ovulasyon testi yaptim yumurtladigim dönemdeki gibi çift çizgi oldu gece denedim biraz daha koyulasmisti bugün işten gelince tekrar yaptım şuanda baya kontrol çizgisinden de koyu 2. Kez mi yumurtluyorum acaba yada gebelik durumunda da ovulasyon testi pozitif çıkabiliyormuş kafam karıştı yumurtladigim dönemde bu kadar koyu çıkmamıştı ama gebelik olsa henüz erken nasıl belli olabilir kafamda deli sorular eğer 2. Yumurtlama ise yarına siliklesmesi gerekir değil mi?

Yesa sağolsun boy boy bebeleri olsun zaten olmasa napardik@yesa1

Bat a kac gun var canım ona gore konusmak lazım bence.

Evet canım LH hormonu

Ben açıkçası kişisel olarak ovu testinin gebelik için kullanilamayacagini savunuyorum

Bunu dogrulayanlar da var dogrulamayanlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…