- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.941
kızlar en son 5 temmuzda adet oldum
son aylarda adetim düzensizleşti 10 güne kadar gecikme yaşıyorum
yani hep gecikir hiç erken olmaz
bu gün 21. günüm 5 ağustos diye tahmin ediyordum gelecek bat ı fakat bugün adet oldum
kafam çok karışık hiç 21. günde adet olmamıştım.
resmen 12 gün erken oldum yada başka bir sorun var
benim gibi 1 önceki ay 40-45 günde adet olup 1 sonraki ay 21. gününde adet olan oldu mu hiç?
neden böyle oldu ? doktorada gidemem 1-2 gün
canım çooooookkk sıkkın yaaa...
Benim basıma gelmişti o Zaman'lar bekardım.adetim 7gunde bitmisti 15.gunde yani bittikten bir hafta sonra tekrar adet olmuştum.bi seferlik şaşmıştı sonra normale döndü.
tek seferlik olabiliyor yani böyle şeyler sağol canım cevapladığın için
ben genelde gecikme yaşadığım için şaşırdım...
Hayretle karşılamıştım o Zaman'lar.Bi daha tekrarlamadı.regl düzeni herşeyden etkilenir canim mevsim şartları filan...bir daha olmazsa sıkıntı etme derim.olabiliyor bazen...
Bende direk gördüm çizgiyi şaşi yapmadan fotoyu acar acmazSlm kızlar benim bat 1 ağustos bu sabah ucuz testlerden evde vardı yapayım dedim gözümü şasi yaptığımda görebildiğim yada öyle zannettigim çizgi gördüm. Çok çok Erken olduğunu biluyor um ama bi umut işte. . Sizlerle de fotoyu paylasayım belki girebilen çıkar
Ayyy inşallah hamileliğin çift çizgisidir ben bile heyecan yaptım sen nasılsın kim bilirBuda testin fotoğrafı
Yanlis hatirlamiyorsam daha dun birisi daha böyle bahsetmişti HCG geçmese bile kana bi başka hormon varmis o belirliyor DİE yazmis kizlar .oda ovulasyon testini yapmis.@yesa1 canim su duruma aydinlik getirebilr misin? Sence durum ne olabilir.?Buda testin fotoğrafı
Yanlis hatirlamiyorsam daha dun birisi daha böyle bahsetmişti HCG geçmese bile kana bi başka hormon varmis o belirliyor DİE yazmis kizlar .oda ovulasyon testini yapmis.@yesa1 canim su duruma aydinlik getirebilr misin? Sence durum ne olabilir.?
Kızlar ben geçen hafta yumurtlamistim ve ovulasyon testinde çizgi çok siliklesmisti dün şeytan dürttü ve bir daha ovulasyon testi yaptim yumurtladigim dönemdeki gibi çift çizgi oldu gece denedim biraz daha koyulasmisti bugün işten gelince tekrar yaptım şuanda baya kontrol çizgisinden de koyu 2. Kez mi yumurtluyorum acaba yada gebelik durumunda da ovulasyon testi pozitif çıkabiliyormuş kafam karıştı yumurtladigim dönemde bu kadar koyu çıkmamıştı ama gebelik olsa henüz erken nasıl belli olabilir kafamda deli sorular eğer 2. Yumurtlama ise yarına siliklesmesi gerekir değil mi?
Yanlis hatirlamiyorsam daha dun birisi daha böyle bahsetmişti HCG geçmese bile kana bi başka hormon varmis o belirliyor DİE yazmis kizlar .oda ovulasyon testini yapmis.@yesa1 canim su duruma aydinlik getirebilr misin? Sence durum ne olabilir.?
Ya çok umutlanmamaya çalışıyorum ama duramıyorum da:)Ayyy inşallah hamileliğin çift çizgisidir ben bile heyecan yaptım sen nasılsın kim bilir
Bata çok var ama benim dongum çok uzun yani 37 günde bir oluyorumBat a kac gun var canım ona gore konusmak lazım bence.
Daha Bata çok var zaten az olsa hemen gebelik testi yapardimAma inşallah bat a bi kaç kala ovu testi hemen koyu çıkarsa gebesinizdir:)
Daha Bata çok var zaten az olsa hemen gebelik testi yapardim
Anladım canım o zaman beklemekten başka çözüm yok
Öyle yapcam artık dediğin gibi başka çözüm yok:)
Evet bende aynı hemen umutlanıyorum inşallah umutlarımız bi gün olurYa çok umutlanmamaya çalışıyorum ama duramıyorum da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?