- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.961
Bence bugünü değerlendirin belki de şimdi yunurtluyosundur belli olmaz kaçırmamak lazımBata çok var ama benim dongum çok uzun yani 37 günde bir oluyorum
Dün de koyu die dünü değerlendirmistik bugün dinlencem artık sıtkım sıyrılacak yoksa yarın bi daha test yaparım siliklesirse degerlendiririmBence bugünü değerlendirin belki de şimdi yunurtluyosundur belli olmaz kaçırmamak lazım
:)) sende haklısın görev haline gelince zor oluyor bende bu ay 2 kere değerlendirdim 15 dk yatma falan da yapamadım. Hakkımızda hayirlisi inşallahDün de koyu die dünü değerlendirmistik bugün dinlencem artık sıtkım sıyrılacak yoksa yarın bi daha test yaparım siliklesirse degerlendiririm
Canım ben de nisanda 10 gün erken oldum. Artık kendimizi sıkmaktan vücudu mahvediyoruz bencekızlar en son 5 temmuzda adet oldum
son aylarda adetim düzensizleşti 10 güne kadar gecikme yaşıyorum
yani hep gecikir hiç erken olmaz
bu gün 21. günüm 5 ağustos diye tahmin ediyordum gelecek bat ı fakat bugün adet oldum
kafam çok karışık hiç 21. günde adet olmamıştım.
resmen 12 gün erken oldum yada başka bir sorun var
benim gibi 1 önceki ay 40-45 günde adet olup 1 sonraki ay 21. gününde adet olan oldu mu hiç?
neden böyle oldu ? doktorada gidemem 1-2 gün
canım çooooookkk sıkkın yaaa...
İnşallah olur canımSlm kızlar bende yeni katıldım 5 aydır deniyoruz bebek için herşey normal ama olmadı bu ay ovülasyon testi aldık bi de böyle deniycem 18 temmuz sat dı ağustosda evlilik yıldönümümüz var inşallah en güzel hediyem bebeğim olur
İnşallah olur canım
Slm kızlar bende yeni katıldım 5 aydır deniyoruz bebek için herşey normal ama olmadı bu ay ovülasyon testi aldık bi de böyle deniycem 18 temmuz sat dı ağustosda evlilik yıldönümümüz var inşallah en güzel hediyem bebeğim olur
Bende aynı canım bi buçuk sene oldu inşallah sene sonuna kadar hamile oluruz :)Slm kizlar oncelikle allah herkese nasip etsn insallah bende 1 bucuk senedir bekliyorum rabbim bu ay nasip edr insallah isteyen herkese banada
Ben yokum ama burda bat 27 temmuz@-Lidya- 24 temmuz
@nisandeniz 25 temmuz
@beren20 25 temmuz
@er_sev 25 temmuz
@sinemis25 26 temmuz
@meleklerim benim2 27 temmuz
@Love5 29 temmuz
@seyrane 29 temmuz
@Zilan92 30 temmuz
@Kayrahan 30 temmuz
@hasretsinan65 30 temmuz
@minikincir 31 temmuz
@uydurukpirenses 31 temmuz
P Pelukk 1 Ağustos
@morordek 2 Ağustos
@kutuphanekedisi 3 Ağustos
@Zanamm174 3 Ağustos
Kontes001 3 Ağustos
M melekler-engelchen 3 Ağustos
@berraksucan 3 Ağustos
@Ela2411 3 Ağustos
@Emineeemm 3 Ağustos
@zehragnydn 4 Ağustos
@ismetbeyinbiricikhanimi 4 Ağustos
@solitarywoman 4 Ağustos
@ayllllliiiin35 5Ağustos
@Cemre Yaman 5 Ağustos
@Kuzum ask 6 Ağustos
@sernur3535 8 Ağustos
@Masal_ayaz 8 Ağustos
@mutluysakk 11 Ağustos
gulbensworld 14 Ağustos
@maya_gallo 15 Ağustos
@LadeyNa 15 Ağustos
@mtkt 16 Ağustos
@4elegance 18 Ağustos
@nefertiti989 19 Ağustos
@Tutuy 20 Ağustos
@yesa1 20 Ağustos
@amelia2 20 Ağustos
@kushi 20 Ağustos
endless love 22 Ağustos
@titiz gelin 24 Ağustos
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
5)@mucizegibisin
6 )@umut-001
7)@enginkelime
8)@syma12
9)@Dilektuttum
10)@tristris
11)@pembesu
Benimde canm hatta 1 ay once evlenen bi arkadasmda dun hamile oldugunu ogrendi cok moralim bozuluyoGünaydın kızlar. Etrafımda en yakın arkadaşlarım dahil 10 kişi hamile. Moralim bozuluyo artık
Benimde canm hatta 1 ay once evlenen bi arkadasmda dun hamile oldugunu ogrendi cok moralim bozuluyo
vallah herkes hamileeeeAynen. Bi de hep bebek muhabbeti geçiyo. Herkes mi hamile olur ya
Onlari gordukce hepden moralim bozuluyo ben kac aydir ugrasiom tik yok kiz bi ayda hamile kalmis yaAynen. Bi de hep bebek muhabbeti geçiyo. Herkes mi hamile olur ya
Bende yokum bat 26 temmuzBen yokum ama burda bat 27 temmuz
benimde 3 ay önce evlenen arkadaşım varr hamileymiş rabbim bizede versinBenimde canm hatta 1 ay once evlenen bi arkadasmda dun hamile oldugunu ogrendi cok moralim bozuluyo
Hayırdır inşallahyaaa var yaa bende nu koca varken bebiş falan gelmezzzz arkadŞş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?