- 4 Nisan 2016
- 335
- 298
- 103
- 36
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.261
Var bence cnm.kac dkk oldu yapali biraz daha bekleyinca dahada belirginleşecektir benimde boyleydi adetime 3 gün kala.. senin kac gun var adetineKimse var mı test yaptım bakarmısınız
Adet 3 gün gecikti evden çıkmadan yaptım şimdi işe geldim. Evet evden çıkarken dahada koyulaşmıştı iş çıkışı hastaneye gidip kan testi yaptırcam ama nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum çok heyecanlıyımVar bence cnm.kac dkk oldu yapali biraz daha bekleyinca dahada belirginleşecektir benimde boyleydi adetime 3 gün kala.. senin kac gun var adetine
Bilmezmiyim zaman hic gecmez şimdi sana bence var cnm kan testide yaptirdiginda kesin sonucu alirsin zaten şimdiden tebrik ediyorum Allah kucagina almayi nasip etsin cnmAdet 3 gün gecikti evden çıkmadan yaptım şimdi işe geldim. Evet evden çıkarken dahada koyulaşmıştı iş çıkışı hastaneye gidip kan testi yaptırcam ama nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum çok heyecanlıyım
çok sağol canım inşallah akşamada alırım güzel haberleri.Bilmezmiyim zaman hic gecmez şimdi sana bence var cnm kan testide yaptirdiginda kesin sonucu alirsin zaten şimdiden tebrik ediyorum Allah kucagina almayi nasip etsin cnm
Adet 3 gün gecikti evden çıkmadan yaptım şimdi işe geldim. Evet evden çıkarken dahada koyulaşmıştı iş çıkışı hastaneye gidip kan testi yaptırcam ama nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum çok heyecanlıyım
YAAAnaaasssammm hamile misinnnnn
YAAyesa inan ki bilmiyorum yani testte gördüm o çift çizgiyi. şuan iş yerindeyim akşam çıkışta hastaneye gidecem.
mutlaka haber verecem canımAyyy canım. Maşallah yaaaaa
yaz mutlaka
canm günaydın test yaptırdım dün beta 7,3 çıktı doktor gebelik var ama değer çok düşük o yüzden 1 hafta sonra tekrar gel bakalım değerlerine dedi. bişey anlamadım ben bu işten yaAyyy canım. Maşallah yaaaaa
yaz mutlaka
canm günaydın test yaptırdım dün beta 7,3 çıktı doktor gebelik var ama değer çok düşük o yüzden 1 hafta sonra tekrar gel bakalım değerlerine dedi. bişey anlamadım ben bu işten ya
Canlar ben de çok şükür hamileyim, Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin bana da inş
Sağol canım ya ,bir yıldan fazladır buralardayım yeni kısmet oldu işte ,amin inş sağlıkla sıhhatle gelir inş, allah isteyen herkese kısmet etsinAaaa zanam hatırlıyorum ben seni allah sağlık sıhhat versin
Sağol
Sağol canım ya ,bir yıldan fazladır buralardayım yeni kısmet oldu işte ,amin inş sağlıkla sıhhatle gelir inş, allah isteyen herkese kısmet etsin
Düzelir inş canım aklıma geldikçe dua edecem sanaİnşallah canım darısı bize bizim de 1 yıl oldu
Eşimin değerleri biraz sıkıntılı onlar düzelince inşallah
Hayırlı olsunCanlar ben de çok şükür hamileyim, Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin bana da inş
Çok sağol canımHayırlı olsun
Slm canim sende hamilesin. Cok sevindim. Tüp bebek mi? Hangi doktor ve merkezde tedavi gördün?Yenidir o daha yukselir ınslah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?