TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Var bence cnm.kac dkk oldu yapali biraz daha bekleyinca dahada belirginleşecektir benimde boyleydi adetime 3 gün kala.. senin kac gun var adetine
Adet 3 gün gecikti evden çıkmadan yaptım şimdi işe geldim. Evet evden çıkarken dahada koyulaşmıştı iş çıkışı hastaneye gidip kan testi yaptırcam ama nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum çok heyecanlıyım

Bilmezmiyim zaman hic gecmez şimdi sana bence var cnm kan testide yaptirdiginda kesin sonucu alirsin zaten şimdiden tebrik ediyorum Allah kucagina almayi nasip etsin cnm

merhaba hanımlar
konuyu takip ediyorum fakat hiç yazmaya fırsat olmadı sizlere danışmak istediğim bi konu var doğru başlık altınamı yazdım onuda bilmiyorum 2bucuk senelik evliyim 2 senedir bebek istiyoruz henüz kısmet olmadı eşimle ikimizde doktora gittik herhangi bir sorun olmadığını söyledi doktorlarımız şuan ovulasyon dönemim bitmek üzere bu zamanı değerlendirdik ve bu ay çok fazla belim ağrıyo midem bulanıyo aynı adet dönemindeki gibiyim sizce bunlar belirtimidir yada bu kadar kısa sürede belirti olurmu bu durumu yaşayan birileri varsa yardımcı olabilir mi çok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…