TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Bat 8 temmuz...

16.gün yumurta akı kıvamı geldi, 16-17. gün değerlendirildi.
ve kasıklarda ağrı,şişlik söz konusu.
Bakalım sonuç ne olacak. Öyle tuhaf ki, biri burdan çıkıp " aa kesin hamile kalmışındır" dese inanacam : )
2. gebeliğim olacak inşallah, heyecanlıyım. Pkoluyum. Ama olsun : )

Benimde 8 temmuz bat dasim benim benimde 11. Gun basladi benimde o yumurta aki 11-12 degerlendrildi ve ardi hayirlisi artik ben fazla dinlemiyorm kendimi dinlesemmm oooo tamam

Benimde 8 temmuz bat dasim benim benimde 11. Gun basladi benimde o yumurta aki 11-12 degerlendrildi ve ardi hayirlisi artik ben fazla dinlemiyorm kendimi dinlesemmm oooo tamam

Bir de benim heyecanım ilk de değil, kardeş planlııyoruz da, az önce arkadaşın dediği gibi "Ramazan dolayısı " ile durumlar biraz nasıl denk gelirseyle sonuçlanıyor : ) Gündüz oruç gece çalışan eş olunca işler hayır olsun bakalım : )

İKİNCİ HAMİLEMİZ DE GELDİ

ruzigarr DAN SONRA

country

Yuppppoii

yesa Icime dogms sanırım burayı takibe almism ben zaten her ihtimale karsi sağol canım alakn için
Yeni bat 29temmuz hadi bakalım hayırlısı

Emineeemm Bat 8 Temmuz ama senin olaylar benden daha bir hafta erken üstelik, benimkinin şurda üç dört günlük mazisi var : )
Bende 4 yaşındaki kizima kardeş cabasi icersindeyim.ona hic birşey demiyoruz ama takti benimde kardeşim olsun , sürekli senin karninda bebek var mi,anne benim kardeşim olsun ama karninda olmasin nerde olacak diyorum avuclarini aciyor burada olsun küçücük Seveyim onu diyor .
Senin ilki ne kac yasinda ,olacak olduktan sonra her turlu olur canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…