- 5 Nisan 2016
- 1.196
- 2.334
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Canim 4gun once bende de o akinti oldu sonraki iki gun birer damla kirmizi geldi cok sukur su ana kadar olmadi bakalim igne vuruluyorum hayirlisi. Allah hepimizin gonlundekini versin canim:)
Aynen canım biz elimizden geleni yapıyoruz hayırlısı artık , ben 21-22 sinde ovulasyon testinde gördüm sen erken mi yumurtladın ?kimyasal gebeliği de çok duydum canım ya vardır her şer de bir hayır.
Ya doğru diyorsun. Geçen aylarda midem falan bulanıyordu, her şeyi buna yoruyordum :) Bu ay çok rahatım ama. Olacağı varsa olur. Biz üzerimize düşeni yaptık (7. 9. 11. 14. 16. 18. 21. günleri değerlendirdik, daha napalım :)) , gerisi Allah'a kalmış canım.
Aynen canım biz elimizden geleni yapıyoruz hayırlısı artık , ben 21-22 sinde ovulasyon testinde gördüm sen erken mi yumurtladın ?
Anladım canım benim de düzenli aslında ama bebek düşündükten sonra stresten mi neden tuhaflaştıBen ovulasyon testi yapmadım canım. Evlenmeden önce kadın doğum doktoruna görünmüştüm. Gün takibi yaptık ve 16.-17. günler yumurtluyorsun dedi. Bir de takvimim uygulaması var telefonumda. Orda da 17. gün olarak gösteriyor. Tabi ki her ay farklı olabilir yumurtlama ama düzenli regl olduğum için çok değişeceğini sanmıyorum. Zaten ihtimalleri değerlendirip 21.güne kadar değerlendirdik :) Bu ay da olmazsa ovulasyon testi alacağım canım.
Anladım canım benim de düzenli aslında ama bebek düşündükten sonra stresten mi neden tuhaflaştı) ben clearblue kullandım biraz pahalı ama kullanımı çok basit tavsiye ederim
Amin hayırlısı inşallahYa okurken gözlerim doldu. Evet, biliyorum bir kaç yerden ben de okumuştum, ama hamile birinden bunları duymak çok daha farklı. İnşallah canım ya, varsa da hayırlı sağlıklı olacaksa olsun :) Dua et lütfennnnn :)
Tekrar tebrik ederim, DARISI BU LİSTEDEKİ HERKESİN BAŞINA :)
Günaydın hanımlar :)
Bugün BAT'a tam olarak 6 gün kaldıhafif karın ağrıları dışında bir belirti yaşamıyorum (dünden beri adet ağrısı gibi). Sizce yavaştan belirti yaşamam gerekmiyor mu? :) Bu arada 21.günde bir ilişki oldu (yumurtlama 17. gündü). Ama ilişkiden sonra gelen akıntıda kıl gibi çizgi şeklinde damarlı pembe bir akıntı geldi. Düne kadar bembeyaz değil ama sarımtırak olarak devam etti. Şu anda da her zamanki normal akıntım var.
Bununla ilgili fikri olan var mı???
Bu arada herkese bol şans!! İnşallah minikler bizimledir
@ruzigarr Tebrik ederim!!! Hayırlı, sağlıklı olsun inşallah
Kızlar benim de sizden bir gün önce. BAT'daşım olmadıgı icin size yanasayım dedimSeninle batdaşız :)) ben belirti aramadan pazartesi test yapacam :)
Onu sorcaktım ben de canım. Ne kullanılmalı diye?Çok sağol :) çift çizgi belirginleşince mi yumurtlama oluyor? Yoksa sonrasında mı ilişkiye girilmesi gerekiyor? Nasıl takip ediliyor?
Kızlar benim de sizden bir gün önce. BAT'daşım olmadıgı icin size yanasayım dedim
Ben pek umutlu degilim bu ay ama insanın gene de ici icine sıgmıyormus ya. Gecen ay yumurtlama günlerini kacırdık, bugun de 14 ve öncesinde oldu sadece. Pek tutmadı gibi geliyor ama 14'te tam yumurta akı kıvamındaki akıntıyı yakaladıgım gün ilişki oldugundan bi ihtimal diyorum. O akıntı da ertesi gün hemen kesilmisti zaten.
Burada belirti arayanlara kızardım ama iş kendime gelince degistiCidden insan paranoyaya baglıyormus. Bende hic belirti yok. Regl olacakmısım gibi gögüslerim ve karnım şiş, bir de kasık agrısı. Benim reglin ilk günü de zaten inanılmaz agrılı geciyor. Neyse :)
Siz pazartesi mi yapacaksınız test? Ben de pazar bi denesem mi acaba dayanabilir miyim ki?Negatifi görecegimden %90 eminim ama gene de heyecanla test yapmak istiyorum en azından durumumu net bileyim diye
Çift çizgi yumurtlama yakın demek değerlendirmek gerekir
O çift cizgiden sonra hafif siliklesiyor o da yumurta catladi demek değerlendirmek gerek :)
canim senin yaziyi okuyunca ayni ben dedim kendi kendime benim batda senden bi gun once :) ama o kadar umutsusuzum ki test bile yapasim yok bu ayKızlar benim de sizden bir gün önce. BAT'daşım olmadıgı icin size yanasayım dedim
Ben pek umutlu degilim bu ay ama insanın gene de ici icine sıgmıyormus ya. Gecen ay yumurtlama günlerini kacırdık, bugun de 14 ve öncesinde oldu sadece. Pek tutmadı gibi geliyor ama 14'te tam yumurta akı kıvamındaki akıntıyı yakaladıgım gün ilişki oldugundan bi ihtimal diyorum. O akıntı da ertesi gün hemen kesilmisti zaten.
Burada belirti arayanlara kızardım ama iş kendime gelince degistiCidden insan paranoyaya baglıyormus. Bende hic belirti yok. Regl olacakmısım gibi gögüslerim ve karnım şiş, bir de kasık agrısı. Benim reglin ilk günü de zaten inanılmaz agrılı geciyor. Neyse :)
Siz pazartesi mi yapacaksınız test? Ben de pazar bi denesem mi acaba dayanabilir miyim ki?Negatifi görecegimden %90 eminim ama gene de heyecanla test yapmak istiyorum en azından durumumu net bileyim diye
Canım cok haklısın en büyük belirti regl gecikmesi. Mantıgım kesinlikle bunu söylüyor da iste icimdeki heyecana söz geciremiyorum :)):) Valla canım bu işler hiiiiç belli olmuyormuş. Ummadık anda hamile olduğunu öğrenebilir insan. O yüzden en belirgin belirti olan regl gecikmesini beklemekten başka yapcak hiçbir şeyimiz yok. Regl gecikmesinden önceki tüm belirtiler aldatıcı (çoğu psikolojik) :) hayır, kendimden biliyorum :) Bu ay 5. deneme olacak bakalım bizim. Eşimde de bende de bir sorun yok. Demek ki zamanını bekliyor :)
Test yapmayacaktım gecikmeden amaZanamm174 aklıma girdi :) Yapacağım gibi görünüyor :)
Yani benimki ilk deneme heyecanları diyelim, ondan bi hevesliyim bu ay test yapmaya. Muhtemelen negatifi görünce gelecek ay bu kadar heyecanlı olmamcanim senin yaziyi okuyunca ayni ben dedim kendi kendime benim batda senden bi gun once :) ama o kadar umutsusuzum ki test bile yapasim yok bu ay
Olabilir aslinda gece bencilce dusunuodum ama simdi onada hak veriyrm sagol destegin icin cnmBu tatil size iyi gelir canim hem unutmuş oolursunuz hemde kafa dagitirsiniz sifirdan baslamis gibi olur.bbirde şöyle düşündüm hani sen demistin ya tlfn elimde sürekli, birakinca esim hayret nasil birakti diyor . heh işte esinde sürekli hhamilelikle ilgileniyor bnmle başka turlu zaman gecirmiyor sadece birliktelikte yaklasiyor bana diye düşünmüş olabilir ve tavir almistr.
insallah gormezsin canim nrgatif falan bu aya kadar bende oyleydim ama bu ay cok degerlendiremedik diye dusunuyom ondan heralde belirti de yokCanım cok haklısın en büyük belirti regl gecikmesi. Mantıgım kesinlikle bunu söylüyor da iste icimdeki heyecana söz geciremiyorum :))
Yani benimki ilk deneme heyecanları diyelim, ondan bi hevesliyim bu ay test yapmaya. Muhtemelen negatifi görünce gelecek ay bu kadar heyecanlı olmam
Hoş GeldinizHerkese selamlar. İstanbul'dan katılıyorum ve yarışmacı arkadaşlara bol şans diliyorum :)
Daha önceden Haziran topiğinde takılıyordum ama malum ay bitti. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Bat 13/07. Şu günleri değerlendirmek gerek sanırım. Dün 14. günümdü, değerlendirdik. Bir yandan da her sabah ateşimi ölçüyorum, ha bir de ovulasyon testlerini de unutmamak gerek tabii :)
O kadar uzun zamandır istiyorum ki, artık bu işlerde profesyonel sayılırım desem hiç de yalan olmaz.
Kızlar bizde tatildeyiz. Pek bi değerlendiremeyecez bu ayı ama bakalım nasip artık :) inşallah hepimiz güzel mucizeler yaşarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?