TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Canim 4gun once bende de o akinti oldu sonraki iki gun birer damla kirmizi geldi cok sukur su ana kadar olmadi bakalim igne vuruluyorum hayirlisi. Allah hepimizin gonlundekini versin canim:)

Amin canım :) Kırmızı falan gelmedi canım benden ya. Bakalım, herkeste farklı oluyormuş zaten bu implantasyon kanaması. Belki hamilelik belirtisi bile değil bendeki :) Aslında bu ay hiç bir şeyi gebeliğe yormayacağım dedim ama 5 aydan beri, diğer aylardan farklı olarak, bu pembe akıntı oldu. Beklemekten başka yapcak bir şey yok :)

Aynen canım biz elimizden geleni yapıyoruz hayırlısı artık , ben 21-22 sinde ovulasyon testinde gördüm sen erken mi yumurtladın ?

Aynen canım biz elimizden geleni yapıyoruz hayırlısı artık , ben 21-22 sinde ovulasyon testinde gördüm sen erken mi yumurtladın ?

Ben ovulasyon testi yapmadım canım. Evlenmeden önce kadın doğum doktoruna görünmüştüm. Gün takibi yaptık ve 16.-17. günler yumurtluyorsun dedi. Bir de takvimim uygulaması var telefonumda. Orda da 17. gün olarak gösteriyor. Tabi ki her ay farklı olabilir yumurtlama ama düzenli regl olduğum için çok değişeceğini sanmıyorum. Zaten ihtimalleri değerlendirip 21.güne kadar değerlendirdik :) Bu ay da olmazsa ovulasyon testi alacağım canım.

Anladım canım benim de düzenli aslında ama bebek düşündükten sonra stresten mi neden tuhaflaştı ) ben clearblue kullandım biraz pahalı ama kullanımı çok basit tavsiye ederim

Anladım canım benim de düzenli aslında ama bebek düşündükten sonra stresten mi neden tuhaflaştı ) ben clearblue kullandım biraz pahalı ama kullanımı çok basit tavsiye ederim

Onu sorcaktım ben de canım. Ne kullanılmalı diye?Çok sağol :) çift çizgi belirginleşince mi yumurtlama oluyor? Yoksa sonrasında mı ilişkiye girilmesi gerekiyor? Nasıl takip ediliyor?

Amin hayırlısı inşallah

Seninle batdaşız :)) ben belirti aramadan pazartesi test yapacam :)
Kızlar benim de sizden bir gün önce. BAT'daşım olmadıgı icin size yanasayım dedim
Ben pek umutlu degilim bu ay ama insanın gene de ici icine sıgmıyormus ya. Gecen ay yumurtlama günlerini kacırdık, bugun de 14 ve öncesinde oldu sadece. Pek tutmadı gibi geliyor ama 14'te tam yumurta akı kıvamındaki akıntıyı yakaladıgım gün ilişki oldugundan bi ihtimal diyorum. O akıntı da ertesi gün hemen kesilmisti zaten.
Burada belirti arayanlara kızardım ama iş kendime gelince degisti Cidden insan paranoyaya baglıyormus. Bende hic belirti yok. Regl olacakmısım gibi gögüslerim ve karnım şiş, bir de kasık agrısı. Benim reglin ilk günü de zaten inanılmaz agrılı geciyor. Neyse :)
Siz pazartesi mi yapacaksınız test? Ben de pazar bi denesem mi acaba dayanabilir miyim ki? Negatifi görecegimden %90 eminim ama gene de heyecanla test yapmak istiyorum en azından durumumu net bileyim diye

Onu sorcaktım ben de canım. Ne kullanılmalı diye?Çok sağol :) çift çizgi belirginleşince mi yumurtlama oluyor? Yoksa sonrasında mı ilişkiye girilmesi gerekiyor? Nasıl takip ediliyor?

Çift çizgi yumurtlama yakın demek değerlendirmek gerekir

O çift cizgiden sonra hafif siliklesiyor o da yumurta catladi demek değerlendirmek gerek :)

:) Valla canım bu işler hiiiiç belli olmuyormuş. Ummadık anda hamile olduğunu öğrenebilir insan. O yüzden en belirgin belirti olan regl gecikmesini beklemekten başka yapcak hiçbir şeyimiz yok. Regl gecikmesinden önceki tüm belirtiler aldatıcı (çoğu psikolojik) :) hayır, kendimden biliyorum :) Bu ay 5. deneme olacak bakalım bizim. Eşimde de bende de bir sorun yok. Demek ki zamanını bekliyor :)

Test yapmayacaktım gecikmeden ama Zanamm174 aklıma girdi :) Yapacağım gibi görünüyor :)

Çift çizgi yumurtlama yakın demek değerlendirmek gerekir

O çift cizgiden sonra hafif siliklesiyor o da yumurta catladi demek değerlendirmek gerek :)

Sağol canım teşekkür ederim. :) Bir dahaki denemede eşim kritik günlerde burada olmayacak ama, hayırlısı bakalım.

canim senin yaziyi okuyunca ayni ben dedim kendi kendime benim batda senden bi gun once :) ama o kadar umutsusuzum ki test bile yapasim yok bu ay

Canım cok haklısın en büyük belirti regl gecikmesi. Mantıgım kesinlikle bunu söylüyor da iste icimdeki heyecana söz geciremiyorum :))
canim senin yaziyi okuyunca ayni ben dedim kendi kendime benim batda senden bi gun once :) ama o kadar umutsusuzum ki test bile yapasim yok bu ay
Yani benimki ilk deneme heyecanları diyelim, ondan bi hevesliyim bu ay test yapmaya. Muhtemelen negatifi görünce gelecek ay bu kadar heyecanlı olmam

Olabilir aslinda gece bencilce dusunuodum ama simdi onada hak veriyrm sagol destegin icin cnm
bn bu ay olmasada yine takip etcem sizi

Herkese selamlar. İstanbul'dan katılıyorum ve yarışmacı arkadaşlara bol şans diliyorum :)

Daha önceden Haziran topiğinde takılıyordum ama malum ay bitti. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Bat 13/07. Şu günleri değerlendirmek gerek sanırım. Dün 14. günümdü, değerlendirdik. Bir yandan da her sabah ateşimi ölçüyorum, ha bir de ovulasyon testlerini de unutmamak gerek tabii :)

O kadar uzun zamandır istiyorum ki, artık bu işlerde profesyonel sayılırım desem hiç de yalan olmaz.

insallah gormezsin canim nrgatif falan bu aya kadar bende oyleydim ama bu ay cok degerlendiremedik diye dusunuyom ondan heralde belirti de yok

Hoş Geldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…