TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Ayy çok guzel.benimde ilk deneme bu ay , bende 6 ay önce bi kkürtaj yasadim .bakalm hayirlisi insaalahh.burada herkesle bir seviniyiruz bbazen burukluk oluyor .. guzel ortam..

öncekı gun pekı yesa ??

oncekı de olabılır canım ama durum soyle

yumurta akı kıvamındaki akıntı CATLAMA YAKIN demek

yani o gun değerlendirirsen içeride sperm hazır bulunur ( bu cok onemlıymıs)

sonra da yumurta catlar ve yıne deperlendırırsen sans da artar :)

bı de şöyle bir durum var

kımısınde yumurta akı 2 gun suruyor 3. gun yumurta çatlıyor

kımısınde hepsı aynı gun oluyor (akıntı, çift çizgi ve çatlama)

bıkmadan cevap verıyorsun ya senı cok sevıyorum sagol kardeşim

Folik asit iciyor musun. ? Hangisini iciyorsun

İçiyorum, Folbiol 5mg Folik asit içiyorum.

İnofolic'den pek haberim yoktu açıkçası, az önce araştırdım. İçeriğinde genelde pkolu olup da vucudunda şeker toleransı olan kişiler için daha gerekli gibi. Yardımcı olur baskılar diye. Ama benim tahlillerimde şekerle alakalı bir sıkıntım yok çok şükür. Folik asite ihtiyacım vardı ama kanda düşüktü, bu nedenle ben Folbiol kullanmaya başlamıştım.

İlk gebeliğimde düşük doz şeker ilacı kullanmıştım, ama Allah ne zaman nasip ederse o zaman geliyor bu cücükler : ) Şimdi akışına bırakıyorum zira benim pkom normal bir pko gibi de değil : )
Milletin adeti gelmek bilmez benimki kesilmek bilmez cinsinden gibi gibi..

Son düzenleme:
Beni listeden silebilirsiniz. Çok şükür hamile değilim bu ay. Gercekten hayirlisini istemek lazim hep. Eşimle tartıştım. Hakkında kötü bir şey yazmak da istemem kızımın babası sonuçta. En az bir sene ertelendi benim için. Belki de hiç düşünmem bir daha. Severek isteyerek bakacak pişman olmayacak herkese hayırlı zamanda evlat nasip etsin rabbim. Hepiniz allaha emanet olun kızlar.

Amin . Rabbim herkese severek isteyerek bakabileceği pişmanlık duymayacağı evlatlar nasip Etsin. Sadece dünyaya getirmekle olmuyor işte. Eşler ayrılıyor olan çocuklara oluyor . Yaşanılan travmalar sonucunda yetişen bireyleri görüyoruz zaten. Mutsuz bi ailede büyüyen çocukların kurdukları mutsuz yuvaları. Çocuk olduktan sonra daha da kopan eşleri. Evlat ayrımı yapan anne babaları . Daha nicesi . Sadece dünyaya getirmekle bitmiyor işte. Sevebileceğimiz ve bakabileceğimiz kadarını nasip etsin Rabbim

Kızlar benim bu ay 4.kez ilaçla denemem. Doktordün dedi ki: Bu ay da olmazsa iki ay dinlen ve sonra neler yapabileceğimizi konuşalım dedi. Ben de sordum. Yani bir daha ilaçla devam edemez miyim, dedim.Dört kereden sonra anlamı yok ki dedi. Olmuyor ilaçla demektir dedi. Yani bu ay son şansım.Tüp bebekten önceki son çıkış. İnşallah bu sefer olacak

Umudunu yitirme Can'ım her nasip vaktini bekler . Hakkı'nda hayırlısı ne ise o olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…