- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Folik asit iciyor musun. ? Hangisini iciyorsun
Ayy çok guzel.benimde ilk deneme bu ay , bende 6 ay önce bi kkürtaj yasadim .bakalm hayirlisi insaalahh.burada herkesle bir seviniyiruz bbazen burukluk oluyor ..Benim de 5 yaşında bir kızçem var. 6 aydır d.k.hapı içiyordum çünkü polikistik over sendromum var. Bakalım bakalım nolacak, hayırlısı olsun tabii öncelikle, sağlıklı olalım hep birlikte. Güzel haberler olsun. En çok da bu heyecanlanma sevinme bölümlerini seviyorum, negatif sonuçlar canımı sıkıyor tabi : ) Bu ay ilk deneme oldu açıkçası.
Kızım okula başlayacak o nedenle birinci sınıf olmadan bebikoyu da büyüteyim accık istiyorum işte.
öncekı gun pekıyesa ??
Bence ilk olarak folik asitlerin içindekiler ve düzenli içilmesi hamile olmak için çok önemli
bıkmadan cevap verıyorsun ya senı cok sevıyorum sagol kardeşimoncekı de olabılır canım ama durum soyle
yumurta akı kıvamındaki akıntı CATLAMA YAKIN demek
yani o gun değerlendirirsen içeride sperm hazır bulunur ( bu cok onemlıymıs)
sonra da yumurta catlar ve yıne deperlendırırsen sans da artar :)
bı de şöyle bir durum var
kımısınde yumurta akı 2 gun suruyor 3. gun yumurta çatlıyor
kımısınde hepsı aynı gun oluyor (akıntı, çift çizgi ve çatlama)
Aaa tamam cnm cok sagol benim bat 7 yaparmisin cnm ovu testi yapmiştim 7 temmuza denk geliyoEla2411 canım temmuzu burda tutuyoruz :)
Folik asit iciyor musun. ? Hangisini iciyorsun
Canım konu sahibi ben degilim M melekler-engelchen 'e söyleyelim yapar :)Aaa tamam cnm cok sagol benim bat 7 yaparmisin cnm ovu testi yapmiştim 7 temmuza denk geliyo
Amin . Rabbim herkese severek isteyerek bakabileceği pişmanlık duymayacağı evlatlar nasip Etsin. Sadece dünyaya getirmekle olmuyor işte. Eşler ayrılıyor olan çocuklara oluyor . Yaşanılan travmalar sonucunda yetişen bireyleri görüyoruz zaten. Mutsuz bi ailede büyüyen çocukların kurdukları mutsuz yuvaları. Çocuk olduktan sonra daha da kopan eşleri. Evlat ayrımı yapan anne babaları . Daha nicesi . Sadece dünyaya getirmekle bitmiyor işte. Sevebileceğimiz ve bakabileceğimiz kadarını nasip etsin RabbimBeni listeden silebilirsiniz. Çok şükür hamile değilim bu ay. Gercekten hayirlisini istemek lazim hep. Eşimle tartıştım. Hakkında kötü bir şey yazmak da istemem kızımın babası sonuçta. En az bir sene ertelendi benim için. Belki de hiç düşünmem bir daha. Severek isteyerek bakacak pişman olmayacak herkese hayırlı zamanda evlat nasip etsin rabbim. Hepiniz allaha emanet olun kızlar.
Sorun değilM melekler-engelchen Canım özür diliyorum.Benim BAT 25 temmuz. Yanlış yazmışım
Temmuz 2016 da hamile olmayı planlayan Bayanlar, buyrun topigime
BAT TARİHLERİ
@enginkelime 1 temmuz
@gulbensworld 1 temmuz
@minikincir 2 temmuz
@orkidekaramel 2 temmuz
@emelll42 3 temmuz
morordek 4 temmuz
@Zanamm174 5 temmuz
@kutuphanekedisi 5 temmuz
@melekbaby 5 temmuz
@nisan152 5 temmuz
M melekler-engelchen 6 temmuz
@Petunyasemen 7 temmuz
@berraksucan 7 temmuz
@Kuzum ask 7 temmuz
Ela2411 7 temmuz
Emineeemm 8 temmuz
muntazaman 8 temmuz
@xiexie 9 temmuz
@zehragnydn 9 temmuz
@syma12 9 temmuz
@tristris 11 temmuz
@nesne 11 temmuz
@ervanazim 13 temmuz
@maya_gallo 13 temmuz
@Nur_hasret 14 temmuz
@mtkt 17 temmuz
Tutuy 17 temmuz
@cansu0812 18 temmuz
@LadeyNa 18 temmuz
Beth18 19 temmuz
yesa 20 temmuz
@pembesu 20 temmuz
@yagmur0790 22 temmuz
@endless love 24 temmuz
@nisandeniz 25 temmuz
@sinemis25 26 temmuz
@Love5 29 temmuz
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
Umudunu yitirme Can'ım her nasip vaktini bekler . Hakkı'nda hayırlısı ne ise o olsun .Kızlar benim bu ay 4.kez ilaçla denemem. Doktordün dedi ki: Bu ay da olmazsa iki ay dinlen ve sonra neler yapabileceğimizi konuşalım dedi. Ben de sordum. Yani bir daha ilaçla devam edemez miyim, dedim.Dört kereden sonra anlamı yok ki dedi. Olmuyor ilaçla demektir dedi. Yani bu ay son şansım.Tüp bebekten önceki son çıkış. İnşallah bu sefer olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?