- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
- 123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
AminEn kisa zamanda buraya kaydolan arkadaşların hayırlı ve sağlıklı hamilelik haberlerini alırız inşallah
Berraksucum bat aynı gün birlikte heyecanlanmaya ne dersin
Arkadaşlar bende hamilelik duygusuna aç bi hatun olarak aranıza katilmak isterim :) bat 7 temmuz
Bu Hafta çalışmalara başladım.Allah yüzümüzü güldürsün :)
bat beklenen adet tarihi canımBende temmuz sonu dusunuyorum ama bat dediginiz ne oluyor
Anladim tesekkurler:) gebelik baslangici adetin ilk gunu olarak aliniyordu degilmi..bat beklenen adet tarihi canım
bende başladım ama kuzu hep yaptığımız hata artık o kadar istiyoruz ki ilişkiyi sperm almak için yapar olduk. keyiften ziyade bir görev haline geldi gün takiplerimizden dolayı. bir yerde okumuştum bunun kafayla birebir bağlantılı işlediğini yani biz ne zaman ki bu işten keyif almaya bakıp oluruna bırakırsak daha rahat olacakmış gibi geliyor kasıyoruz gidiyor mu gitmiomu yerine ulaştımı ulaşmadı mı döllendi mi döllenmedimi kafada hep bunlar var. acaba burda mı hata yapıyoruz diye düşünmeye başladım siz ne dersiniz kuzular yanlış mı düşünüyorum?
Teşekkür ederim :)Hoş Geldiniz. Ekledim bile
Merhaba benide eklermisiniz bat 18 temmuzTemmuz 2016 da hamile olmayı planlayan arkadaşlar buyrun topigime
Bat tarihleri
@enginkelime 1 temmuz
@minikincir 2 temmuz
@emelll42 3 temmuz
@morordek 4 temmuz
M melekler-engelchen 6 temmuz
Petunyasemen 7 temmuz
berraksucan 7 temmuz
Kuzum ask 7 temmuz
B Boymer 11 temmuz
@ervanazim 13 temmuz
@umut-001 15 temmuz
P Prenseslale 17 temmuz
yesa 20 temmuz
Bat tarihlerinizi söylermisiniz. Ilk sayfaya kaydedicem
Rica ederimTeşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?