TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

merhaba kizlar haziranda hamilelik bekleyenlerden buraya gectim dun kirmizilari gordum.Bu mubarek gunlerde hamile kaldigimi ogrenmeyi cok istemistim allahim nasip etmedi hayirlisi boyleymis 2 nisan 17 mayis 21 haziran sat leri temmuzda ne zmn olurum bilmiyorum acikcasi.beni de kayderder misiniz.Tarih belli degil ama;(

Kizlar napiosnz nasil gidio bn calismalara basladim gun asiri iliskiye goriyrz baskada farkli bi sey uygulamiyrm hamile kalmak icin adetken sogan kuru yaptim 4-5 gun ama adetim bitince biraktim
sizin onerileriniz varsa paylasabilir misinz

Kizlar napiosnz nasil gidio bn calismalara basladim gun asiri iliskiye goriyrz baskada farkli bi sey uygulamiyrm hamile kalmak icin adetken sogan kuru yaptim 4-5 gun ama adetim bitince biraktim
sizin onerileriniz varsa paylasabilir misinz

Canım bence

Folik asit başla
eşin yerse keçiboynuzu pekmezi
beraberlik öncesi kahve
beraberlik sonrası biraz ayak dikme (çoğunluk gerek yok diyor ama ben dayanamiyorum:)

Değerlerini mutlaka Paylaş canım bakalım :)

İnşallah hiç sıkıntı çıkmaz :)
yumurtAlıklarda rahimde sıkıntı yok dedi ultrasonla baktı
sebest t3. 2.57
serbest t4 0.81
tsh. 2.23
fsh. 6.59
lh. 5.71
prolaktin. 9.33
prıgesteron. 0.27

bunlar da hormon sonuçlarım.. Nasıl sizce? dr a yarın göstercem

emin olmak için gitti gdiiyorda filan cok uyguna testler var onlarla takip edebilirsin cnm

Kızlar bende katılmak istiyorum aranıza haziran ayında denedik bat tarihim 25 haziran dayanamadim bugün test yaptim tek çizgi demekki yok folik asitde 2 aydır içiyorum

Canım tüm değerler normal geldi bana

Sadece protestegon düşük ama o zaten adetin 21. Günü bakılması gerekir yumurta catlayip catlamaması ile ilgili

Allaha Şükür bir sıkıntı yok bence :) doktor değilim ama :)

Canım bence

Folik asit başla
eşin yerse keçiboynuzu pekmezi
beraberlik öncesi kahve
beraberlik sonrası biraz ayak dikme (çoğunluk gerek yok diyor ama ben dayanamiyorum:)
Folik aside basladm zaten ama esim keci boynuzu pekmezini icmek istemio
Kahve iyi degil die duymustm ilk kez senden duyuyorum kahve icilmesi gerektigini

gectiğimiz gün eczanede gördüm fortest diye bir test varmış ilişkiden 5 gün sonra sonuç veriyormuş. 20 tl civari bir fiyatı vardı. Bat'ım 1 temmuz gerci ama ilişkiden sonra 5 gün gecmesi yeterli dediği için denemeye değer mi bilemedim. Aranızda bu testi deneyen oldu mu?

adetli olduğum için düşük sanırım evet.
ayy biraz burda takılınca gayet de donanımlı oluyor insan o yüzden sizin de görüşleriniz cok kıymetli

Ben denedim 20 sinde adet oldum 15 inde denedim negatif cikti :)

Belki hamilelik haberi alırsa durum iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…