- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Hoşgeldiniz. Adet tarihinizi yazar mısınız sizi de kaydediyim
Kizlar napiosnz nasil gidio bn calismalara basladim gun asiri iliskiye goriyrz baskada farkli bi sey uygulamiyrm hamile kalmak icin adetken sogan kuru yaptim 4-5 gun ama adetim bitince biraktim
sizin onerileriniz varsa paylasabilir misinz
yumurtAlıklarda rahimde sıkıntı yok dedi ultrasonla baktıDeğerlerini mutlaka Paylaş canım bakalım :)
İnşallah hiç sıkıntı çıkmaz :)
emin olmak için gitti gdiiyorda filan cok uyguna testler var onlarla takip edebilirsin cnmBen bişey sorma istiyorum benim adet dönemlerim bir hayli düzensiz hep böyle idi henüz ovulasyon testi kullanmadım gelen akıntılardan yumurtlama dönemimi tahmin ettim ama dün ve önceki gün farkettim ki baya yine aynen yumurtluyorumcasına akıntım var o bahsedilen yumurta akı kıvamındaki seffaf akıntıdan bu akıntı yumurtlamanın birden fazla olduğunu mu gösterir acaba bilemedim.
yumurtAlıklarda rahimde sıkıntı yok dedi ultrasonla baktı
sebest t3. 2.57
serbest t4 0.81
tsh. 2.23
fsh. 6.59
lh. 5.71
prolaktin. 9.33
prıgesteron. 0.27
bunlar da hormon sonuçlarım.. Nasıl sizce? dr a yarın göstercem
Folik aside basladm zaten ama esim keci boynuzu pekmezini icmek istemioCanım bence
Folik asit başla
eşin yerse keçiboynuzu pekmezi
beraberlik öncesi kahve
beraberlik sonrası biraz ayak dikme (çoğunluk gerek yok diyor ama ben dayanamiyorum:)
Birdahaki ay öyle yaparım artık bu ay tutturamadıysam :)emin olmak için gitti gdiiyorda filan cok uyguna testler var onlarla takip edebilirsin cnm
Canım tüm değerler normal geldi bana
Sadece protestegon düşük ama o zaten adetin 21. Günü bakılması gerekir yumurta catlayip catlamaması ile ilgili
Allaha Şükür bir sıkıntı yok bence :) doktor değilim ama :)
inş gerek kalmazzzBirdahaki ay öyle yaparım artık bu ay tutturamadıysam :)
gectiğimiz gün eczanede gördüm fortest diye bir test varmış ilişkiden 5 gün sonra sonuç veriyormuş. 20 tl civari bir fiyatı vardı. Bat'ım 1 temmuz gerci ama ilişkiden sonra 5 gün gecmesi yeterli dediği için denemeye değer mi bilemedim. Aranızda bu testi deneyen oldu mu?
Folik aside basladm zaten ama esim keci boynuzu pekmezini icmek istemio
Kahve iyi degil die duymustm ilk kez senden duyuyorum kahve icilmesi gerektigini
hayırlısı olsun bende bir bakayım yarın o zaman varsa çıkar heraldeBen denedim 20 sinde adet oldum 15 inde denedim negatif cikti :)
Belki hamilelik haberi alırsa durum iyi olurHoşbuldum. İnşallah hamiş haberlerimizle daha da hoş bulucaz. 30Nisan - 27 Mayıs - 22 Haziran Sat tarihlerim.
Bizim eşimle aramızda sorunlarımızda var şuan eşim çocuk istemiyor bilmiyorum nasıl olacak bu durum çok üzülüyorum
HayırlısıKızlar bende katılmak istiyorum aranıza haziran ayında denedik bat tarihim 25 haziran dayanamadim bugün test yaptim tek çizgi demekki yok folik asitde 2 aydır içiyorum
Bugun deniyelim o zamn tesekkurler canmİlişki öncesi kahve hep önerilir canım sperm hizlandiriyormus buradaki çoğu topikte de duydum ama sen bilirsin tabii ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?