TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Söylediklerine bastan sona katılıyorum arkadasım.rahat olmak lazım umursamamak en iyisi Bi bakmışsın tutmus :)

Ben temmuz grubuna geldim ama temmuz ayı yumurtlama günlerinde eşimle aynı yerde olmayacağız

Ağustos ayına artık inşallah :)

Ben temmuz grubuna geldim ama temmuz ayı yumurtlama günlerinde eşimle aynı yerde olmayacağız

Ağustos ayına artık inşallah :)
Yesa merhaba canim.bende en son 11 haziranda hasta oldum.esim farkli ilde.ve 24 u yanina gidebilecem.cokmu gec kalmis olurum.yumurtlama gecmis olabilirmi.hic ovulasyin testi kullanmadim.bu konuda baya bilgisizim.

ben de varım 18 temmuz..
yarın adetimin 3. günü ilk defa gidicem doktora test filan yapılıomuş sanırım bakalım ne çıkacak

Yesa merhaba canim.bende en son 11 haziranda hasta oldum.esim farkli ilde.ve 24 u yanina gidebilecem.cokmu gec kalmis olurum.yumurtlama gecmis olabilirmi.hic ovulasyin testi kullanmadim.bu konuda baya bilgisizim.

Selam canım döngü kaç gün sürüyor 28 29 falansa yakalarsin bence tam o aralara denk geliyor gibi :)

Ben bişey sorma istiyorum benim adet dönemlerim bir hayli düzensiz hep böyle idi henüz ovulasyon testi kullanmadım gelen akıntılardan yumurtlama dönemimi tahmin ettim ama dün ve önceki gün farkettim ki baya yine aynen yumurtluyorumcasına akıntım var o bahsedilen yumurta akı kıvamındaki seffaf akıntıdan bu akıntı yumurtlamanın birden fazla olduğunu mu gösterir acaba bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…