TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

hayirli aksamlar kizlar biraz once heyecandan panikten yazamadim kusura bakmayin ilk olarak bu aydan umitsizdim ( ki anladim Allah tan umit kesilmezmis ) bunun sebebi adetin 14 ve 15. gunun aksami iliski oldu onun disinda pek olmadi diyebilirim o yuzden son 3 4 gune kadar hic belirtim olmadi ama son gunlerde vucumda fena bi ates vardi ve bas agrisi resmen hasta gibi yatiyorum bu gunlerde aklima gelen bunlar tabi simdi kan tahlili olmadan inanasim gelmiyo ama bunun sevinci bile cok guzel Rabbim hepinize yasatsin saglikli sihatli kimsenin kucagini bos koymasin Allahim

Mune hanım bu topigin adını
TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER
şeklinde değiştirir misiniz. ?

Teşekkürler
Konu başlığınız talebiniz doğrultusunda değiştirildi.
Ramazan Bayramınızı kutlar, topiğinizin en kısa sürede hamilelik haberleriyle dolup taşmasını dilerim...

P Pimpiriklianneee bende bu ay sadece 8. 13. 14. gün birliktelik oldu diye çok üstüne düşmüyordum ama senden sonra umutlanmalı mıyım diye düşündüm doğrusu. bakalım bu günü saymazsak 4 günüm kaldı. ateşim 36.7 ve 36.8 arası. bakalım ne olacak? dua et bana.

cannlar bi sey sorcam malum bayram geldi ben hastane isini ne yapayim cok gec kalir miyim pazartesiye yarin sabah tekrar test yapacagim bi de ara adet sancisi gibi agrim fakat uzun surmuyo normal mi ki kan testi olmadan umutlanmasam mi acaba

Ay inşallah biz de böyle güzel haberler alırız
Çok mutlu oldum canımm :)

Bizde tatildeyiz bayrama ailelerin yanına geldik ev kalabalık ama zor olsa da 9 ve 11 i değerlendirdik inşallah devam edebiliriz değerlendirmeye :)

cannlar bi sey sorcam malum bayram geldi ben hastane isini ne yapayim cok gec kalir miyim pazartesiye yarin sabah tekrar test yapacagim bi de ara adet sancisi gibi agrim fakat uzun surmuyo normal mi ki kan testi olmadan umutlanmasam mi acaba
Canım stres yapma kendine
Hiç hamilelik yaşamadım o yüzden yorum yapamıyorum soruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…