- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.081
Aynen canım beraber bekleyelim inşallah bu ay olur :)Benim dehayirlisi hakkimizda...
cok sagol canim aslinda 2 temmuzdu ama buraya 3 temmuz demistim canim Rabbim herkese yasatsin bu mutluluguAy cok sevindim senin adina yaaaBat ne zamandi peki? Ne gibi belirtiler yasadin?
Hayirli olsun cok sevindimne guzel bayram hediyesi geldi sana saglikla kucağına al inşallah
cok sagol canim Rabbim sizlerede gostersin yok dememistim umudum yok demistimya sen 2-3 gun once adet oldum dememis miydin yanlis mi hatirliyrm hayirli ugurlu olsn
Amin canim inşallahaynen canim cok tsk ederim darisi sizlerin basina insallah
Konu başlığınız talebiniz doğrultusunda değiştirildi.Mune hanım bu topigin adını
TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER
şeklinde değiştirir misiniz. ?
Teşekkürler
Hayirli olsun canim 2017 mart anneleri bi anne daha kazandi ne guzelbi de adetime yakin gogulerim hem siservhem acirdi ama adet olacagim gun tamamen normale donerdi simdi hala cok aciyolar gecmedi
Konu başlığınız talebiniz doğrultusunda değiştirildi.
Ramazan Bayramınızı kutlar, topiğinizin en kısa sürede hamilelik haberleriyle dolup taşmasını dilerim...
Âmin inşallahÇok teşekkür ederiz mune hanim :)
Hayırlısıyla biz de hamilelik haberlerini alırız inşallah :)
Çok teşekkürler. Amin inşallah sağlıklı ve hayırlı bebisler olsun inşallah. .Konu başlığınız talebiniz doğrultusunda değiştirildi.
Ramazan Bayramınızı kutlar, topiğinizin en kısa sürede hamilelik haberleriyle dolup taşmasını dilerim...
Âmin inşallah
P Pimpiriklianneee bende bu ay sadece 8. 13. 14. gün birliktelik oldu diye çok üstüne düşmüyordum ama senden sonra umutlanmalı mıyım diye düşündüm doğrusu. bakalım bu günü saymazsak 4 günüm kaldı. ateşim 36.7 ve 36.8 arası. bakalım ne olacak? dua et bana.[/QUO
canim insallah olur ya inan bizim bu ay bi elin parmaklarini gecmez 14 ve 15 inden sonra da hic yatmadim hemen kalktim dus aldim bi de bende bu ay olmaz diye bi umursamazlik vardi insallah hepinizin olur bu ay herkese cok dua ettim
kızlaaar daha bu aya kadar neler neler yaşadım var ya aynı sözleri sarf ettim ya nasıl oluyorda kafaya takmadan hamile kalıyorlar yada süpriz nasıl oluyor zaten bebek için çalışıyoruz klomen çat.iğnesi incir kürleri soğan kürleri e tabi eşim de gitti doktora neler neler inanın kafa da evet diyorsun ki ya ben zaten korunmuyorum nasıl kafaya takılmayacak gün say çatladımı acaba akıntı takip et yerleşme kanaması mı acaba ah halsizlik var üşüyorum belimde ağrıyor tamam kesin belirti her aynı ama sonuç da aynıydı taaaki bu aya kadar ne olduysa 11, gün gittim bi bakayım yumurta var mı son durum ne diye bu arada 2 ay önce kullanmıştım klomeni yumurta yok dedi en azından klomenle oluyordu dedi kii klomenle 5 yumurta oluyordu bende 1 saat yattım ayakları tavana çivilemediğim kalmıştı :) ama işte bu ay adetim bitti yıkandım hmen ilşki oldu sonra 2-gün olmadı tekrar oldu bu ay yani 4-5 kez oldu ve hepsinde kalktım duş aldım :)) en son adetim gelmeden adet sancısı vardı göğüsler yine aynı şiş ve ağrılı günüm geldi herhalde sıcaktan dedim ama yok 3 gün oldu 4,gün yani kadir gecesi günü hep dua ettim yasin okudum allah kabul etti şükür evet adet sancısı gbi aynı bel ağrısı da var öğrenmeden önce çok uyudum..allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah takmamak elde değil benim doktorun öyle demesi sildi kafamdan ama nasip kısmet hatta eylül ayı için rahim filmi için konuşmuştuk o kadar iyi anlıyorum ki sizleri sizn için dua edeceğim çok uzun oldu dimi
Canım stres yapma kendinecannlar bi sey sorcam malum bayram geldi ben hastane isini ne yapayim cok gec kalir miyim pazartesiye yarin sabah tekrar test yapacagim bi de ara adet sancisi gibi agrim fakat uzun surmuyo normal mi ki kan testi olmadan umutlanmasam mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?