TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Canım erken hamilelik testi yapmadıysan (yani normal kart test yaptıysan), 3 gün kala yapmak doğru sonuç vermeyebilir. Geciktiğinde aslında en doğru sonucu alıyorsun. Baktın 2 gün falan geçti direkt kan testi yaptırmaya gidersin öleyse :) Ay hadi inşallah :) Ne kadar çok hamilelik haberi duyulursa, insan o kadar umutlanıyor :)

Onlar bizden daha çok takıyor merak etme

Hasta olacam herhalde ya çok ümidim yok bu ay da olmaz eşimle ayrı yerlerdeyiz velhasıl artık hayırlısı canım, M melekler-engelchen canım benim bu ay olmadı haberin ola

Çamaşır suyu testini bilen varmı. ?

Bir topikte okudum. Bat tarihi yakin olanlar bu testle ögrenebiliyormus

Hamile olanlar yaptı çıkmadı

Hamile olmayanlar yaptı çıktı

Hatta insanlar eşlerine bile yaptırdı çıktı

O yüzden inanmıyorum ben :)

Haziran topic i amma bereketliymiş. Temmuz ayı korkutuyor

Sen asil nisan ayını görseydin

18 hamile ile kapandı nisan ayı

Temmuz yetişemedi

Her ay farklı bir üye açması güzel oluyor bence herkesin şansına farklı farklı oluyor M melekler-engelchen

Ki zaten her ayın sonuna doğru biri çıkıp ben yeni konuyu açarım ve takip ederim diyor :)

morordek başlığı nasıl degistirebilirim?
yesa da demis canim Mune'ye mesaj atinca o değiştiriyor.

Bu arada benim BAT günüm bugün. Negatifi görmüştüm zaten kırmızıları bekliyorum. Gelince yeni BAT veririm. Sanirim Agustos da burada tutulacak?

Ne kadardır deniyorsunuz canım ? Benim 2.kullanışım ilk hayında hamile kalan çok kişi var 2.ay da da öyle inşallah Rabbim bize de nasip eder

Canim biz 3 yildir istiyoruz. Hicbir sorunumuz yok cok sukur ama olmadi iste. Daha once 2 kez klomen kullandim (1 yil kadar once) ama kismet olmadi. Bakalim artik..

Ben gecen ay denedim bunu. Bir kopurdu bir kopurdu ama tabii hamile filan degilmisim. Yanlis alarm

Kisacasi ben bu testin dogru calistigina inanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…