- 5 Nisan 2016
- 1.196
- 2.334
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.041
Dayanamadım valla) elimde başka da test yok işin kötüsü bi de ilk idrarla yapmadım kafama esti yaptım ama olsaydı çıkardı ya üç gün öncesinden bilmiyorum artık bu konu beni yıpratıyor artık sanki hiç olmayacakmış hissi kapladı beni ağustosta doktora gidecem eşimle niye olmuyor bi sıkıntı mı var diye gerçi kimyasal bir gebelik geçirdim bilmiyorum ya aklımda deli sorular yarın test bulabilirsem tekrar yapim mi bilemedim
vaaay cevaba bak sen " ne takıyosun hayatım, bu kadar az uğraştık nasıl olcak?"
Şimdi ben yeterince belirti yaşamaya kendimi ikna etmişken, napayım yani şimdi saçını başını mı yolayım,
yoksa hatanı fark eder de ben öyle demek istemedim felan mı dersin,
yoksa parçalıyım mı?
adetim gelcek se de gelenler geldi bana zaten sinir küpü haldeyim, kurulan cümlenin tehlikesine bakın hele !
halla halla ya, Ramazan değildi de biz mi değerlendirmedik sanki.
Ayrıca olacağı varsa olur, bizim bir numara olduğu zaman da böyle bi zamandı, çok da uğraşmamıştık(!) :))
Pkoluyum,asabiyim.
Kablo kokusu size de geliyor mu, iyice cozutcaz he bebek memek derken :)
Hasta olacam herhalde ya çok ümidim yok bu ay da olmaz eşimle ayrı yerlerdeyiz velhasıl artık hayırlısı canım, M melekler-engelchen canım benim bu ay olmadı haberin olaCanım erken hamilelik testi yapmadıysan (yani normal kart test yaptıysan), 3 gün kala yapmak doğru sonuç vermeyebilir. Geciktiğinde aslında en doğru sonucu alıyorsun. Baktın 2 gün falan geçti direkt kan testi yaptırmaya gidersin öleyse :) Ay hadi inşallah :) Ne kadar çok hamilelik haberi duyulursa, insan o kadar umutlanıyor :)
Hakkımızda hayırlısı canım yeni topiklerde görüşürüzKızlar regl oldumM melekler-engelchen yeni BAT 3 Ağustos yeni topic açarsan beni de eklersin
Hakkımızda hayırlısı...
Aynen canım hakkımızda hayırlısı :) topic topic gezcez bu gidişleHasta olacam herhalde ya çok ümidim yok bu ay da olmaz eşimle ayrı yerlerdeyiz velhasıl artık hayırlısı canım, M melekler-engelchen canım benim bu ay olmadı haberin ola
Kırmızılar gelmeden karar verme canim. 1 gün bile birliktelik olduysa eger.Hasta olacam herhalde ya çok ümidim yok bu ay da olmaz eşimle ayrı yerlerdeyiz velhasıl artık hayırlısı canım, M melekler-engelchen canım benim bu ay olmadı haberin ola
Inşallah hayırlısı
morordek başlığı nasıl degistirebilirim?
Çamaşır suyu testini bilen varmı. ?
Bir topikte okudum. Bat tarihi yakin olanlar bu testle ögrenebiliyormus
Haziran topic i amma bereketliymiş. Temmuz ayı korkutuyor
yesa da demis canim Mune'ye mesaj atinca o değiştiriyor.morordek başlığı nasıl degistirebilirim?
EvetAğustos da mı burada tutacaksin canim
Ne kadardır deniyorsunuz canım ? Benim 2.kullanışım ilk hayında hamile kalan çok kişi var 2.ay da da öyle inşallah Rabbim bize de nasip eder
M melekler-engelchen duydum canım ama içeriğini bilmiyorum.
sana bir şey diyeyim de gül :) dün gece yatmadan tuvalete çamaşır suyu dökmüştüm sonra gece de uyku sersemi unutup sen üstüne küçük abdest yap bir kalktım ki nasıl köpürmüş yani eğer köpürmesi gerekiyorsa ben hamile miyim ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?