- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.101
Acilde hamilelik testi yaptirirsin. Kandan baktircannlar bi sey sorcam malum bayram geldi ben hastane isini ne yapayim cok gec kalir miyim pazartesiye yarin sabah tekrar test yapacagim bi de ara adet sancisi gibi agrim fakat uzun surmuyo normal mi ki kan testi olmadan umutlanmasam mi acaba
Kesinlikle katılıyorum @emelll42Acilde hamilelik testi yaptirirsin. Kandan baktir
Günüm gecti de
İnşşş canım :)İnsallah canim hayirlisiyla :)
Ben tatildeyim malesef sürekli internet bağlantım olmuyor yazamıyorum 3 gündür çok regl olacakmış gibi sancım var ve dün göğüslerim ağrımaya başladı ama halen regl olmadım nolur nolmaz diye pedle geziyorum ama bisi yok henüz bir 4 5 gün daha bekleyeceğim İstanbula döndüğümde halen olmaz ise test yapmayı düşünüyorum
kizlarrr test yaptim elim ayagim titriyo ikinci cizgiyi gordum ama inanamiyorum hala ya
Kızlarrr temmuzun dördüncü günü ve dört hamile varHer gün bir hamilemiz olur inşallahhh
aminn çok teşekkür ederim teker teker gelsin güzel haberleriniz inşallah hatta toplu gelsinnn inşalaahAy inşallah biz de böyle güzel haberler alırız
Çok mutlu oldum canımm :)
Bizde tatildeyiz bayrama ailelerin yanına geldik ev kalabalık ama zor olsa da 9 ve 11 i değerlendirdik inşallah devam edebiliriz değerlendirmeye :)
canım neyaptın test yaptın mı sonuç ne olursa olsun herşeyin hayırlısı inşalllahaminn insallah canimm ya yarin burda guzel haberi paylssirimm
Iyi tatillerBen tatildeyim malesef sürekli internet bağlantım olmuyor yazamıyorum 3 gündür çok regl olacakmış gibi sancım var ve dün göğüslerim ağrımaya başladı ama halen regl olmadım nolur nolmaz diye pedle geziyorum ama bisi yok henüz bir 4 5 gün daha bekleyeceğim İstanbula döndüğümde halen olmaz ise test yapmayı düşünüyorum
Iyi bayramlarIyi bayramlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?