TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

cannlar bi sey sorcam malum bayram geldi ben hastane isini ne yapayim cok gec kalir miyim pazartesiye yarin sabah tekrar test yapacagim bi de ara adet sancisi gibi agrim fakat uzun surmuyo normal mi ki kan testi olmadan umutlanmasam mi acaba
Acilde hamilelik testi yaptirirsin. Kandan baktir
Günüm gecti de

Ben tatildeyim malesef sürekli internet bağlantım olmuyor yazamıyorum 3 gündür çok regl olacakmış gibi sancım var ve dün göğüslerim ağrımaya başladı ama halen regl olmadım nolur nolmaz diye pedle geziyorum ama bisi yok henüz bir 4 5 gün daha bekleyeceğim İstanbula döndüğümde halen olmaz ise test yapmayı düşünüyorum

Kızlar günaydın. Herkese iyi bayramlar. Umarım herkes gönlünden geçene tez zamanda kavuşur bu bayram.

Düne kadar 36.6 olan ateşim bu sabah ölçtüğümde 36.4'e düşmüştü. Bata 8 gün kaldı ama moralim gerçekten bozuk şu anda. Söylemek için erken belki ama sanırım bende bu ay da bir şey yok.

aminn çok teşekkür ederim teker teker gelsin güzel haberleriniz inşallah hatta toplu gelsinnn inşalaah

Iyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…