- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.141
Canım ben sahilde oturuyorum, tüm gün denizdeyim. Şimdi aklıma takılan bir soru var. Acaba ilişkiden sonraki gün denize girersem hamile kalma ihtimalim azalır mı? Yani içeride üç gün bile sperm durabiliyormuş diyorlar ya. Denize girince hepsi gidecek, yumurta çatlayınca içeride hiç sperm olmazsa. Bu konuda bir bilgin var mı?Ya denize filan gitcez o yuzden duramadim yaptim ama negatf cikti deniz donusu olmazsa yaparim tekrar
Hayırlısı olsun. Bende ölcerek takip ediyorum. En dogru ölcüm sabah kalkar kalkmaz dil altindan olmalıM melekler-engelchen canım atesimi 3 aydır olcuyorum zaten o yuzden bilgim var. Normalde vucut ısım dusuktur. Bu ay cok ustune dusmedigim icin baslarda olcmedim ama dort gundur olcuyorum 36.8 36.7 36.7 36.7 cıkıyor yarın sabahki atesim zaten adet olup olmayacagımı soyler cunku 3 gun kala atesim dususe gecıyor. Bakalım ama su an 37 cıkması ilginc.
Evet ateş önemli bit belirti geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım ve bata bir hafta kala ateşim vardı sürekli burnum da kapalıydı. Bu ay vücut ısım ölçmüyorum ama baya düşükmucizegibisin beni de atesim suphelendiriyor sadece. Yoksa oyle aman aman bir belirtim yok. Karın agrım ve mide eksimesi var. Atesim su an uzanırken 37. Bakalım bekleyecegiz.
Ya onu bilmiorumda eger aceleniz yoksa akisina birak bnce bu anlarin tadini cikar dusununce daha cok stres oluyo insanCanım ben sahilde oturuyorum, tüm gün denizdeyim. Şimdi aklıma takılan bir soru var. Acaba ilişkiden sonraki gün denize girersem hamile kalma ihtimalim azalır mı? Yani içeride üç gün bile sperm durabiliyormuş diyorlar ya. Denize girince hepsi gidecek, yumurta çatlayınca içeride hiç sperm olmazsa. Bu konuda bir bilgin var mı?
Canım denizden mikrop kapılıyor maalesef ama çok düşük ihtimalle. Hamile kalırsam girerim denize de çalışmalar sırasında girmeyeceğim galiba. Canım 30. ayım ve 4. ilaç tedavim. Bu da olmazsa bırakacağım zatenYa onu bilmiorumda eger aceleniz yoksa akisina birak bnce bu anlarin tadini cikar dusununce daha cok stres oluyo insan
ama arkadasm adetine yakin denize gidecekti doktora sordu hamileysem zarari olur mu demis doktor sknti olmaz demis tabi kisiden kisiye deisebilir
Merhaba aklıma gelen ilk sebep yerleşme kanaması olabileceği. Regl gününde test yap, eğer hamile değilsen mutlaka doktora git derimKızlar iyi bayramlar hepinize çok uzun süredir takip ediyorum ama yeni üye oldum şimdi bi sıkıntım var yardımcı olsanız 10 gün önce adetim bitti ama tekrar olucakmisim gibi ağrım var ve kahverengi lekelenme 3 4 gündür neden olur bu
Hayirlisi olsn hakkinda doktorun ne dedi ona sorsaydin daha dogru bir sekilde hareket ederdin ama denize girmiyosan sknti olmaz zatenCanım denizden mikrop kapılıyor maalesef ama çok düşük ihtimalle. Hamile kalırsam girerim denize de çalışmalar sırasında girmeyeceğim galiba. Canım 30. ayım ve 4. ilaç tedavim. Bu da olmazsa bırakacağım zaten
Doktor her şeye olur diyor. Cuma çatlatma iğnesi olacağım. Cumartesi,pazar girmeyeceğim canımHayirlisi olsn hakkinda doktorun ne dedi ona sorsaydin daha dogru bir sekilde hareket ederdin ama denize girmiyosan sknti olmaz zaten
Kizlar bn dayanamadim oyle test yaptim negatif cikti daha 1 hafta var ama seytan durttu resmen durtmez olaydi
Insallah bu kez tutunur bebegin sana bol bol dua et stres yapma olacagi varsa oluyor zatenDoktor her şeye olur diyor. Cuma çatlatma iğnesi olacağım. Cumartesi,pazar girmeyeceğim canım
Ya dedim ki bu ay adet gunum gecmeden yapmicam dedim bi anda aldm yaptim yine belli olmaz ya insallah vardir yinekuzu bende 3 gün kala dayanamayıp yaptım negatif galiba bu ayda hüsrann
Ya dedim ki bu ay adet gunum gecmeden yapmicam dedim bi anda aldm yaptim yine belli olmaz ya insallah vardir yinesenin belirtin var mi hic
Sağol canım ya ilk defa oluyo böyle bişey anlamadımMerhaba aklıma gelen ilk sebep yerleşme kanaması olabileceği. Regl gününde test yap, eğer hamile değilsen mutlaka doktora git derim
Benim dün yüksekti. Bugün düşük. Bata az kaldı. Düşmeye başlıyor. Karnimda fena ağrıyor. Az önce kahve rengi leke geldi. Yarina galiba kırmızı olur. Öyle gözüküyor. Bu ay boş gecti.M melekler-engelchen tabi her sabah aynı saatte olculecek. Ben mesela 8de olcuyorum sabit hep sasmaz. Dil altından digitalle olcuyorum. Senin nasıl gidiyor ates su ana kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?