TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

M melekler-engelchen canım atesimi 3 aydır olcuyorum zaten o yuzden bilgim var. Normalde vucut ısım dusuktur. Bu ay cok ustune dusmedigim icin baslarda olcmedim ama dort gundur olcuyorum 36.8 36.7 36.7 36.7 cıkıyor yarın sabahki atesim zaten adet olup olmayacagımı soyler cunku 3 gun kala atesim dususe gecıyor. Bakalım ama su an 37 cıkması ilginc.

Ya denize filan gitcez o yuzden duramadim yaptim ama negatf cikti deniz donusu olmazsa yaparim tekrar
Canım ben sahilde oturuyorum, tüm gün denizdeyim. Şimdi aklıma takılan bir soru var. Acaba ilişkiden sonraki gün denize girersem hamile kalma ihtimalim azalır mı? Yani içeride üç gün bile sperm durabiliyormuş diyorlar ya. Denize girince hepsi gidecek, yumurta çatlayınca içeride hiç sperm olmazsa. Bu konuda bir bilgin var mı?

Hayırlısı olsun. Bende ölcerek takip ediyorum. En dogru ölcüm sabah kalkar kalkmaz dil altindan olmalı

Kızlar iyi bayramlar hepinize çok uzun süredir takip ediyorum ama yeni üye oldum şimdi bi sıkıntım var yardımcı olsanız 10 gün önce adetim bitti ama tekrar olucakmisim gibi ağrım var ve kahverengi lekelenme 3 4 gündür neden olur bu

mucizegibisin beni de atesim suphelendiriyor sadece. Yoksa oyle aman aman bir belirtim yok. Karın agrım ve mide eksimesi var. Atesim su an uzanırken 37. Bakalım bekleyecegiz.
Evet ateş önemli bit belirti geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım ve bata bir hafta kala ateşim vardı sürekli burnum da kapalıydı. Bu ay vücut ısım ölçmüyorum ama baya düşük

Ya onu bilmiorumda eger aceleniz yoksa akisina birak bnce bu anlarin tadini cikar dusununce daha cok stres oluyo insan
ama arkadasm adetine yakin denize gidecekti doktora sordu hamileysem zarari olur mu demis doktor sknti olmaz demis tabi kisiden kisiye deisebilir

Canım denizden mikrop kapılıyor maalesef ama çok düşük ihtimalle. Hamile kalırsam girerim denize de çalışmalar sırasında girmeyeceğim galiba. Canım 30. ayım ve 4. ilaç tedavim. Bu da olmazsa bırakacağım zaten

Merhaba aklıma gelen ilk sebep yerleşme kanaması olabileceği. Regl gününde test yap, eğer hamile değilsen mutlaka doktora git derim

Hayirlisi olsn hakkinda doktorun ne dedi ona sorsaydin daha dogru bir sekilde hareket ederdin ama denize girmiyosan sknti olmaz zaten

Ya dedim ki bu ay adet gunum gecmeden yapmicam dedim bi anda aldm yaptim yine belli olmaz ya insallah vardir yine senin belirtin var mi hic

belirti hiçyok zaten arkadaşların dediğine göre adet belirtileriyle aynıymış o yüzden takılmamaya calışıyorum çünkü düşününce psikolojik olarak etkileniyorum başım dönmeye başlıo midem bulanıyor :) hepsi psikolojik :) ama kendimi hamilemiyim acaba düşüncesinden alıkoyamıyorumm :/ bazı arkadaşlar bat gelmeden öğreniyolar ya bende onları gördükçe gaza gelip test yapıyorumm :) Allahımm nolurr en kısa zamanda isteyen herkese yaşatsın o duyguyuuu

Bence test yapmadan önce ateşi ölçmek.
Bence doğru çıkıyo. 7 Gün adetim geçmişti hamilelik belirtilerinde bi kaç tanesi vardı. Ateşimi ölçtüm bi değişiklik yoktu. Test yaptım tabi negatif çıktı bende adet oldum. Psikolojik kendimi hamile gibi düşünüp adeti geciktirdim.

M melekler-engelchen tabi her sabah aynı saatte olculecek. Ben mesela 8de olcuyorum sabit hep sasmaz. Dil altından digitalle olcuyorum. Senin nasıl gidiyor ates su ana kadar?
Benim dün yüksekti. Bugün düşük. Bata az kaldı. Düşmeye başlıyor. Karnimda fena ağrıyor. Az önce kahve rengi leke geldi. Yarina galiba kırmızı olur. Öyle gözüküyor. Bu ay boş gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…