TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

yesa canimm donusun muhteşem oldu...geldi bizim profosor dedim.isiginla aydinlatiyorsun bizi.bazen diyorum bu yesa ne kadar cok sey biliyor. benim bu ay bosa gecti geldi kirmizilar.hadi bari bu ay kuralim su ucgeni besgeni cokgeni morordek immmm nerelerdesin canim.seni birakmiyorum,anca beraber kanca beraber

9 aya 9 ay lekelenme yaşayıp sağlıkla bebeklerını kucaklarına alanlar var hıııııc korkmayın ... değer de katlanmış zaten daha ne olsun :)
İnşallah öyle olur. İyiki burası var eşimden başka kimseye söyleyemiyorum henüz. Ama siz hep bana moral verdiniz iyi ki varsınız kızlar herşey gönlünüzce olsun

kalırsın canım Allahın ıznıyle neden kalmayasın

kadınların buyuk bır cogunlugu zaten kımyasal gebelik yasıyorlarmış ve farkına bıle varmıyorlarmış

kanda degerımıze baktırmadığımız ıcın kı zaten en guzelı BAT gecınce yaptırmak ama sabırsısız o yüzden bat a 1-2 kala yaptırmak daha ıyı sonuç verecektır:)

yesa canimm donusun muhteşem oldu...geldi bizim profosor dedim.isiginla aydinlatiyorsun bizi.bazen diyorum bu yesa ne kadar cok sey biliyor.

hahaha canım ya guldurdun valla benııı :)

ben de senı mesajlarından tanıyorum o kadar canlı enerjı dolu geliyor kı :)

benım bu ay yumurtalama donemınde esımle ayrıydık o yüzden umutlar ağustos bakalım :)

İnşallah öyle olur. İyiki burası var eşimden başka kimseye söyleyemiyorum henüz. Ama siz hep bana moral verdiniz iyi ki varsınız kızlar herşey gönlünüzce olsun

ınsallah sağlıkla kucağımıza alırız hepımız bebeklerımızı :)

sız gonlunuzu ferah tutun doktor kontrol gıdınce lekelenmeden bahsedın o sıze verır bır seyler olmazsa bebıs de bır güzel tutunur :)

aynen yaaaa Allahın ıznıyle yesımboz da bıze katılacak ve sağlıkla kucağına alacak bebegını...

ınsallah güzel haber alırsın canım

yumurta akı çatlama cok yakın demek mesela ben ayın 14unde 3 defa yumurta akı ıle karşılaşırım aksamında yumurtam catlar (14unde ovu testım koyulaşır 15ı sabah sılıklesır)

ama başka bır arkadaş 14 15 ve 16sı ovu testı cıft cızgı gorur yumurta akı kıvamında akıntı yasar 17sı sabah sılıklesır:)

aynen yaaaa Allahın ıznıyle yesımboz da bıze katılacak ve sağlıkla kucağına alacak bebegını...
İnsallahhh canimm kim tutar bizii ( zaten tutan yokta ) bakalim bakalim neler olacak...bazende diyorum yawww bu yesa o kadar sey biliyor simdiye 10 kez hamile kalmasi gerekirdi demekki mum dibine kör yaniyormus. saka bir yana canim hersey vakti saatiyle.

puhahhahahhaha aynen canım yaaaa

tum değerlerime baktırdım yumurtam nasıl çatlıyor mu protestegon degerı nedır ne olmalıdır ovu testi nedir nasıl yapılır nasıl değerlendirilir vs vs falan her sey tamam ama işte zamanı var demek ki :)

Iyi geceler herkese.kizlar bu surecler bendemi garip anlayamadim.ovulasyon testlerinde t cizgisi halen c cizgisine gore silik.ve vucut isim artti beyaz kremsi akintim var.hersey birbirine girdi kafamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…