- 4 Mart 2016
- 1.615
- 2.557
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.541
İnşallah öyle olur. İyiki burası var eşimden başka kimseye söyleyemiyorum henüz. Ama siz hep bana moral verdiniz iyi ki varsınız kızlar herşey gönlünüzce olsun9 aya 9 ay lekelenme yaşayıp sağlıkla bebeklerını kucaklarına alanlar var hıııııc korkmayın ... değer de katlanmış zaten daha ne olsun :)
Ben haziranda hiç ummadıgım bi anda hamile oldugumu ögrendim. Ya tamamen unutmuştum hamileligi hiç beklemedigim bi anda ögrendimki hamileyim. Sonra kanamam oldu kimyasal gebelik oldugunu ögrendim üzüldüm çok ama hayırlısı olsun diyorum Allah büyük ya merak ettigim tekrar hamile kalırmıyım saglıklı bi şekilde ?
yesa canimm donusun muhteşem oldu...geldi bizim profosor dedim. isiginla aydinlatiyorsun bizi.bazen diyorum bu yesa ne kadar cok sey biliyor.
Cevap icin tesekkur ederim canim.umarim 1.gruptanimdir.11 temmuz oldugu icin baska testte almadim.beklemedeyim:)
İnşallah öyle olur. İyiki burası var eşimden başka kimseye söyleyemiyorum henüz. Ama siz hep bana moral verdiniz iyi ki varsınız kızlar herşey gönlünüzce olsun
yesa canimm donusun muhteşem oldu...geldi bizim profosor dedim. isiginla aydinlatiyorsun bizi.bazen diyorum bu yesa ne kadar cok sey biliyor. benim bu ay bosa gecti geldi kirmizilar.hadi bari bu ay kuralim su ucgeni besgeni cokgeni morordek immmm nerelerdesin canim.seni birakmiyorum,anca beraber kanca beraber
Merhaba kizlat bizde ne kadar yorgun olsakta 13-14. Gunleri degerlendirmeye calisiyoruz cunku esim 18.gunde yanimda ayrilacak
benim de bugun yumurta aki gibi akintim oldu ve bugun 14.gunum. bu catlama belirtisiymis sanirim degil mi??
Bu topic iyiki var bunlarin hepsini buradan ogrendim
yesa yesimboz ne oldu canım durumu ne?
İnsallahhh canimm kim tutar bizii ( zaten tutan yokta )aynen yaaaa Allahın ıznıyle yesımboz da bıze katılacak ve sağlıkla kucağına alacak bebegını...
İnsallahhh canimm kim tutar bizii ( zaten tutan yokta )bakalim bakalim neler olacak...bazende diyorum yawww bu yesa o kadar sey biliyor simdiye 10 kez hamile kalmasi gerekirdi demekki mum dibine kör yaniyormus. saka bir yana canim hersey vakti saatiyle.
yesa cok cok uzuldum. Cok uzulmustur ya Allah sabrını versin insallah. Yine olur Allah ın izniyle.
umarım hamileliktir ancak üşütme gibi görünüyor
Aaaa bilmiyordum. Hayırlısı olsunbebeğini kaybetti canım maalesef 6 +2 ydi kalp atışı da duyulmuştu ama kese düzensizmiş... Allahın ıznıyle bır sonrakı gebelıgınde sağlıkla kucağına alacak ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?