- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.561
Aa sana cok sasirdim 2. cizgi silikte olsa vardi demekki idrar testlerine cok guvenmemek gerek tabi Allahtan umit kesilmez kan testini tekrarlamayi dusunuyo musunHanımlar, kan testinde 0,6 çıktığından şimdilik sonuç negatif. Şimdilik diyorum, çünkü halen kırmızılar gelmedi.
Hayırlısı olsun bakalım.
Teşekkürler canım. Salı günü gideceğim doktora. Çol şükür lekeler iki gün sürüp geçti şimdilik birşey yok ama doktora söyleyeceğim yine de.ınsallah sağlıkla kucağımıza alırız hepımız bebeklerımızı :)
sız gonlunuzu ferah tutun doktor kontrol gıdınce lekelenmeden bahsedın o sıze verır bır seyler olmazsa bebıs de bır güzel tutunur :)
Sağol canım. Adetten 4 gün önce idrar testiyle, 3 gün önce de kan testiyle öğrendim.mucizegibisin canım hayırlı olsun sen ne zaman öğrendin adetin geçtim yoksa gecmeden mi kan tahlili yaptırdım?
O gelen kanda muhtemelen yerlesme kanamsidir cunku daha adetin bile gecmemis yinede tabi sor doktorunaSağol canım. Adetten 4 gün önce idrar testiyle, 3 gün önce de kan testiyle öğrendim.
İnşallah öyledir canım. İnşallah herhangi bir nedeni yoktur. İnşallah sağlıklı bir şekilde artmaya devm eder de kese ve kalp atışını da görebiliriz. Allah'ım inşallah tez zamanda size de nasip eder çok bekletmedenO gelen kanda muhtemelen yerlesme kanamsidir cunku daha adetin bile gecmemis yinede tabi sor doktoruna
bnde kimyasl gecirdim mayista sn hepimize umut olursun insallah
Amin amin insallah saglikli sihhatli hayirli bi sekilde kucagina alursnİnşallah öyledir canım. İnşallah herhangi bir nedeni yoktur. İnşallah sağlıklı bir şekilde artmaya devm eder de kese ve kalp atışını da görebiliriz. Allah'ım inşallah tez zamanda size de nasip eder çok bekletmeden
Iyi geceler herkese.kizlar bu surecler bendemi garip anlayamadim.ovulasyon testlerinde t cizgisi halen c cizgisine gore silik.ve vucut isim artti beyaz kremsi akintim var.hersey birbirine girdi kafamda
Senin hcg değerlerin kaç ve Lekelenmen nasıl yoğun mu az mı bende cuma günü öğrendim 91 çıktı ve ve Lekelenmem var bugün daha yoğundu az önce özel hastaneye gittim doktor herşey olabilir dedi birsürü olumsuz şey söyledi 9 gün beklemeliyöişim hcg tekrarı bile yapmadı bende başka bi yerde yaptırdım 2 saat sonra çıkacak güzel haberlerim olur inşallahİnşallah öyledir canım. İnşallah herhangi bir nedeni yoktur. İnşallah sağlıklı bir şekilde artmaya devm eder de kese ve kalp atışını da görebiliriz. Allah'ım inşallah tez zamanda size de nasip eder çok bekletmeden
Senin hcg değerlerin kaç ve Lekelenmen nasıl yoğun mu az mı bende cuma günü öğrendim 91 çıktı ve ve Lekelenmem var bugün daha yoğundu az önce özel hastaneye gittim doktor herşey olabilir dedi birsürü olumsuz şey söyledi 9 gün beklemeliyöişim hcg tekrarı bile yapmadı bende başka bi yerde yaptırdım 2 saat sonra çıkacak güzel haberlerim olur inşallah
Sonucum çıktı malesef değerim 26 ya düşmüş 91 di önceki zaten kanama da başladı çok moralim bozukBazı doktorlar çok duygusuz ya sinir oluyorum
Banada bebegin kalp atışı yok dediğinde inanamadim şaka falan zannettik eşimle inanamamiştik
Okadar alismislarki
Diyor ki günde kaç kişi böyle
Ben o an kaç kişiyi nasıl dusunebilirim
Rabbim kimseye böyle acılar vermesin
Cnm sende inş korkma herşey güzel olacak
Doktoru degistirmen iyi olmuş
Herşey kotu bile olsa doktorun rahatlatıcı olacak
Benim ilk doktor hiç iyi değildi
İkinci doktorum çok iyi pozitif rahatlatıcı
Kürtajimida o yaptı
Çok memnunum.
Doktor çok önemli
İnş herşey gônlünce olur
Sonucum çıktı malesef değerim 26 ya düşmüş 91 di önceki zaten kanama da başladı çok moralim bozuk
Zaten ilk bebeğimi doğduktan bir hafta sonra kaybettim 4.5 ay oldu bu bebek bana umut olacaktı malesef olmadıTüh canım ya çok üzüldüm hayırlısıyla bir sonraki bebeğin hem.hiç bekletmez hem de sağlıkla kucağına alırsın..
Senin hcg değerlerin kaç ve Lekelenmen
Cok gecmis olsn hayirlisi byleymis demekki sagliksiz bebekler tutunamazmis doktorum banada simdi dusmese ilerde sknti olur demisti senin adina uzuldum diger hamileliklerin saglikli bir sekilde olur insallah kendine dikkat etZaten ilk bebeğimi doğduktan bir hafta sonra kaybettim 4.5 ay oldu bu bebek bana umut olacaktı malesef olmadı
Canım umudunu kaybetme. Benim de geçen ay öyle oldu. Ama kimyasal gebeliklerden hemen sonra hamile kalınabiliyor. üzülme ne olur zor biliyorum ama senin için önümüzdeki günler daha önemli. O kanama biter bitmez ovülasyon testiyle yumurtlamayı takip et ve pozitif günleri mutlaka değerlendir yine Alllah'ın izniyle hamile kalırsın inşallahZaten ilk bebeğimi doğduktan bir hafta sonra kaybettim 4.5 ay oldu bu bebek bana umut olacaktı malesef olmadı
Canım kanamadan sonra da dra git iki kaybın olduğunu söyle bazı testler isteyecektir onları da yumurtlama zamanına kadar yaptır mutlaka. Çook geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın inşallah.Zaten ilk bebeğimi doğduktan bir hafta sonra kaybettim 4.5 ay oldu bu bebek bana umut olacaktı malesef olmadı
Sonucum çıktı malesef değerim 26 ya düşmüş 91 di önceki zaten kanama da başladı çok moralim bozuk
Geçmiş olsun. ÜzülmeSonucum çıktı malesef değerim 26 ya düşmüş 91 di önceki zaten kanama da başladı çok moralim bozuk
Evet canım 12 haftalıkken kalbi durduxiexie merhaba kis aylarinda baska bir topicte sen hamileydin yanlış hatırlamıyorsam.
Canım henüz adet olmadım bi gün geçti bakalım bugün de geçsin de test yapıcam yarın inşallah hamileyimdirxiexie son durumun ne acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?