TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Hanımlar, kan testinde 0,6 çıktığından şimdilik sonuç negatif. Şimdilik diyorum, çünkü halen kırmızılar gelmedi.
Hayırlısı olsun bakalım.
Aa sana cok sasirdim 2. cizgi silikte olsa vardi demekki idrar testlerine cok guvenmemek gerek tabi Allahtan umit kesilmez kan testini tekrarlamayi dusunuyo musun

Teşekkürler canım. Salı günü gideceğim doktora. Çol şükür lekeler iki gün sürüp geçti şimdilik birşey yok ama doktora söyleyeceğim yine de.

Sağol canım. Adetten 4 gün önce idrar testiyle, 3 gün önce de kan testiyle öğrendim.
O gelen kanda muhtemelen yerlesme kanamsidir cunku daha adetin bile gecmemis yinede tabi sor doktoruna
bnde kimyasl gecirdim mayista sn hepimize umut olursun insallah

O gelen kanda muhtemelen yerlesme kanamsidir cunku daha adetin bile gecmemis yinede tabi sor doktoruna
bnde kimyasl gecirdim mayista sn hepimize umut olursun insallah
İnşallah öyledir canım. İnşallah herhangi bir nedeni yoktur. İnşallah sağlıklı bir şekilde artmaya devm eder de kese ve kalp atışını da görebiliriz. Allah'ım inşallah tez zamanda size de nasip eder çok bekletmeden

Amin amin insallah saglikli sihhatli hayirli bi sekilde kucagina alursn

Iyi geceler herkese.kizlar bu surecler bendemi garip anlayamadim.ovulasyon testlerinde t cizgisi halen c cizgisine gore silik.ve vucut isim artti beyaz kremsi akintim var.hersey birbirine girdi kafamda

Sıvı alımına dikkat ettin değil mi canım bi de ilk idrar ile yapma

Devam et bakalım goreceksin inşallah çift çizgiyi sen de

Hatta hem.ovu testinde hem de gebelik testinde :)

Senin hcg değerlerin kaç ve Lekelenmen nasıl yoğun mu az mı bende cuma günü öğrendim 91 çıktı ve ve Lekelenmem var bugün daha yoğundu az önce özel hastaneye gittim doktor herşey olabilir dedi birsürü olumsuz şey söyledi 9 gün beklemeliyöişim hcg tekrarı bile yapmadı bende başka bi yerde yaptırdım 2 saat sonra çıkacak güzel haberlerim olur inşallah

Bazı doktorlar çok duygusuz ya sinir oluyorum

Banada bebegin kalp atışı yok dediğinde inanamadim şaka falan zannettik eşimle inanamamiştik

Okadar alismislarki
Diyor ki günde kaç kişi böyle

Ben o an kaç kişiyi nasıl dusunebilirim

Rabbim kimseye böyle acılar vermesin

Cnm sende inş korkma herşey güzel olacak

Doktoru degistirmen iyi olmuş

Herşey kotu bile olsa doktorun rahatlatıcı olacak

Benim ilk doktor hiç iyi değildi
İkinci doktorum çok iyi pozitif rahatlatıcı
Kürtajimida o yaptı
Çok memnunum.
Doktor çok önemli

İnş herşey gônlünce olur

Sonucum çıktı malesef değerim 26 ya düşmüş 91 di önceki zaten kanama da başladı çok moralim bozuk

Zaten ilk bebeğimi doğduktan bir hafta sonra kaybettim 4.5 ay oldu bu bebek bana umut olacaktı malesef olmadı
Canım umudunu kaybetme. Benim de geçen ay öyle oldu. Ama kimyasal gebeliklerden hemen sonra hamile kalınabiliyor. üzülme ne olur zor biliyorum ama senin için önümüzdeki günler daha önemli. O kanama biter bitmez ovülasyon testiyle yumurtlamayı takip et ve pozitif günleri mutlaka değerlendir yine Alllah'ın izniyle hamile kalırsın inşallah

Zaten ilk bebeğimi doğduktan bir hafta sonra kaybettim 4.5 ay oldu bu bebek bana umut olacaktı malesef olmadı
Canım kanamadan sonra da dra git iki kaybın olduğunu söyle bazı testler isteyecektir onları da yumurtlama zamanına kadar yaptır mutlaka. Çook geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…