TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

mucizegibisin ayy aglayacagım valla bir tuhaf oldum. Bende mutlaka senden haber almak isterim nasılsın bebek nasıl diye. Cok cok sevindim.
Yaaa ben ağlıyorum zaten İnşallah Allah gönlüne göre verir canım. Adını,kim olduğunu bilmesem de çok yakın hissettim seni kendime çok samimi buldum seni. Tabi ki haberleşeceğiz sen de bana mutlu haberler vereceksin

Hanımlar, kan testinde 0,6 çıktığından şimdilik sonuç negatif. Şimdilik diyorum, çünkü halen kırmızılar gelmedi.
Hayırlısı olsun bakalım.

şüpheli ilişkinin üzerinden kaç gün geçmişti..

benim doktorum 9 gün sonra çıkar demişti burada da 12 gün diyoruz genelde

eğer 12 gün geçtiyse hayırlısı gelecek aya inşallah

kan testini falan tekrarlatmanıza gerek yok

Hayırlısı. Iki gün daha bekle. Kantestini tekrarlat. Artis varmı acaba

Bakalım, bundan sonra pek acele etmek istemiyorum. Çünkü ben pkoluyum. Bakarsın yarın çıkar gelir kırmızı dostlar hiç belli olmaz, siz ben yokmuşum gibi yolunuza neşe içinde devam edin. Dilerim Allah herkese gönlündeki neşeyi sevgiyi verir.
Arada takılırım ben size : ) Zira gün veremiyorum, Bat veremiyorum, ne olur bilemiyorum. Ondan dolayıdır ki, gülümseyin gitsin...

Sağlık olsun, huzur olsun, dua olsun.

umarım hamileliktir ancak üşütme gibi görünüyor

mucizegibisin aglama canım benim sevineceksin senin artık en mutlu gunlerin bunlar. Bende seni cok sevdim inan. Benim adım gercekten cemre. İnsallah bende senin gibi bir gun bu mutlulugu tadarım ama senin sayende senin icin de cok mutluyum.

Bir değişiklik olursa haber ver merakta bırakma bizi

Cekmedim canim foto.ikinci cizgi vardi ama yarim saat gectikten sonra ciktigi icin hatalidir diye düşünüp attim

bu konuda 2 görüş var canım

1- istersen 3 gün bekle hamile değilsen o çizgi asla çıkmaz diyenler

2- 10 dk dan sonraki sonuçlar geçersiz diyenler

2. gruptan bi kaç kişiyle karşılaştım ben umarım sen 1. gruptasındır:)

Kızlar afedersiniz benim iki gündür çok akıntım var bide vucudum yanıyo sanki ateşim var sanki yumurtlamamı oluyo sizce

bunlar yumurtalama dönemi belirtisi

1- ateş

2- yumurta akı kıvamında akıntı

3- sağ ya da sol ya da her iki tarafta da agrı

bu dönemleri iyi değerlendirmek gerekiyor

YUMURTA AKI KIVAMINDA AKINTI yumurta çatlamadan ONCE gelır

bu sure bazılarında aynı gun olur (akıntıyı görürler aksamında yumurta catlar)

bazılarında 2 -3 günü bulur

ovu testi koyu çıkar. çok hafif silikleştiği an yumurta çatlar agrı bir anda kesilir.

HEM KOYU CIKTIGI GUN HEM DE HAFIF SILIKLESTIGI GUN DEGERLENDIRILIRSE SUPER OLUR :)

Arkadaslar.benim ovulasyon testlerimi yorumlarmisiniz rica etsem.pembe olanlarindan itibaren asagiya dogru siralama.

Sadece ilki koyu gorunuyor

sabah aksam sıvı alımına dıkkat ettiğin halde çift çizgi yakalayamadın mı canım?

belki de çok erken 8. gün yumurtlama gerçekleşti.

bi de aradaki testler bozuk gibi onlar da doğru sonuç göstermemiş olabilir

İnşallah canım bir sorun olmadan devam ederse işte o zaman benden mutlusu olmacakÇok yakın bir zamanda senin de tadacağına eminim. Sakın umutsuzluğa kapılma olur mu. Beni habersiz bırakma özelden de yazabilirsin yine konuşalım iyi geceler canım dualarımdasın

inşallah hamileliktendir belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…