- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.521
muntazaman son durum ne?
Yaaa ben ağlıyorum zatenmucizegibisin ayy aglayacagım valla bir tuhaf oldum. Bende mutlaka senden haber almak isterim nasılsın bebek nasıl diye. Cok cok sevindim.
Hayırlısı. Iki gün daha bekle. Kantestini tekrarlat. Artis varmı acabaHanımlar, kan testinde 0,6 çıktığından şimdilik sonuç negatif. Şimdilik diyorum, çünkü halen kırmızılar gelmedi.
Hayırlısı olsun bakalım.
Hanımlar, kan testinde 0,6 çıktığından şimdilik sonuç negatif. Şimdilik diyorum, çünkü halen kırmızılar gelmedi.
Hayırlısı olsun bakalım.
Hayırlısı. Iki gün daha bekle. Kantestini tekrarlat. Artis varmı acaba
Kızlar kanda en erken nezaman çıkar gebelik . Benim bat 17 si. Ona göre tatile çıkıcaz. Daha önce iki kaybım olduğu için riske atmak istemiyorum açıkcası
Temmuz ve Ağustos 2016 da hamile olmayı planlayan Bayanlar, buyrun topigime
HERKESE HAYIRLI, UĞURLU OLSUN INŞALLAH
@tristris 11 temmuz
@nesne 11 temmuz
@ervanazim 13 temmuz
@maya_gallo 13 temmuz
@Nur_hasret 14 temmuz
@Dilektuttum 14 temmuz
@mtkt 17 temmuz
@Tutuy 17 temmuz
@cansu0812 18 temmuz
@LadeyNa 18 temmuz
@amelia2 19 temmuz
yesa 20 temmuz
@pembesu 20 temmuz
@yagmur0790 22 temmuz
@hiranur3419 22 Temmuz
@tostos16 23 temmuz
@endless love 24 temmuz
@-Lidya- 24 temmuz
@nisandeniz 25 temmuz
@beren20 25 temmuz
@sinemis25 26 temmuz
@Love5 29 temmuz
@seyrane 29 temmuz
@Zilan92 30 temmuz
@Kayrahan 30 temmuz
@hasretsinan65 30 temmuz
@minikincir 31 temmuz
@morordek 2 Ağustos
@kutuphanekedisi 3 Ağustos
@Zanamm174 3 Ağustos
@i006 3 Ağustos
M melekler-engelchen 3 Ağustos
@berraksucan 3 Ağustos
@Ela2411 3 Ağustos
@Emineeemm 3 Ağustos
@zehragnydn 4 Ağustos
@ismetbeyinbiricikhanimi 4 Ağustos
@ayllllliiiin35 5Ağustos
BirAsilAnnesi 5 Ağustos
Kuzum ask 6 Ağustos
@gulbensworld 14 Ağustos
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
5)@mucizegibisin
6)@sernur3535
Kızlar bata 4 gün var. Bugun bir damla kahverengi lekelenmem oldu. Ayrıca belim ve bacaklarım o kadar ağrıyor ki anlatamam. Bir de dünden beri çok üşüyorum. Dün gece resmen ayağımda çorapla yattım. Şu an bu satırları size yatakta titrer vaziyette yazıyorum. Bütün bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi sizce? Yoksa üşüttüm mü acaba yaaa?
Bir değişiklik olursa haber ver merakta bırakma biziBakalım, bundan sonra pek acele etmek istemiyorum. Çünkü ben pkoluyum. Bakarsın yarın çıkar gelir kırmızı dostlar hiç belli olmaz, siz ben yokmuşum gibi yolunuza neşe içinde devam edin. Dilerim Allah herkese gönlündeki neşeyi sevgiyi verir.
Arada takılırım ben size : ) Zira gün veremiyorum, Bat veremiyorum, ne olur bilemiyorum. Ondan dolayıdır ki, gülümseyin gitsin...
Sağlık olsun, huzur olsun, dua olsun.
Cekmedim canim foto.ikinci cizgi vardi ama yarim saat gectikten sonra ciktigi icin hatalidir diye düşünüp attim
Kızlar afedersiniz benim iki gündür çok akıntım var bide vucudum yanıyo sanki ateşim var sanki yumurtlamamı oluyo sizce
Arkadaslar.benim ovulasyon testlerimi yorumlarmisiniz rica etsem.pembe olanlarindan itibaren asagiya dogru siralama.
Valla ben uzerime duseni yaptim 7-9-11-13-14 degerlendirildi devam etmeli miyiz gunasiri olarak kizlar ??
Amin canım.Geçen aya göre değerim daha normal gibi ama lekeler silince gelmeye devam ediyor arada. Bu beni korkutuyor
Ya bişey demek için erken hem değerim düşük hemde lekelenme var ilk hamileliğimde yoktu umarım hayırlısı olurCan'ım seni buralarda görmek ne güzel . Dahada güzeli hayırlı haberlerini almak. Çok çok sevindim . İnşallah herşey çok güzel olur . Senin nekadar istekli oldugunu biliyorum S sernur3535
İnşallah canım bir sorun olmadan devam ederse işte o zaman benden mutlusu olmacakmucizegibisin aglama canım benim sevineceksin senin artık en mutlu gunlerin bunlar. Bende seni cok sevdim inan. Benim adım gercekten cemre. İnsallah bende senin gibi bir gun bu mutlulugu tadarım ama senin sayende senin icin de cok mutluyum.
inşallah hamileliktendir belirtilerKızlar bata 4 gün var. Bugun bir damla kahverengi lekelenmem oldu. Ayrıca belim ve bacaklarım o kadar ağrıyor ki anlatamam. Bir de dünden beri çok üşüyorum. Dün gece resmen ayağımda çorapla yattım. Şu an bu satırları size yatakta titrer vaziyette yazıyorum. Bütün bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi sizce? Yoksa üşüttüm mü acaba yaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?