- 20 Ekim 2012
- 333
- 242
- 303
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.621
Dua ediyorum canım inş kanda da çıkar hayırlısıylaSaol canm
Bnm icin dua edin kizlar acile gitcem birazdan
Canımm gözün aydın. İnşallah kanda da çıkar da kesinleşir, sağlıkla kucağına alırsınSaol canm
Bnm icin dua edin kizlar acile gitcem birazdan
Günün geçmişse hemen git test yap yoksa meraktan ininanki bizde senin gibi heyacanlıyız dualarımız seninleKizlar test yaptim byle cikti
Kizlar test yaptim byle cikti
Canım sıkma canını daha adet günün gelmemiş. Herşey olabilir tabi ama olumsuz düşünme. Dur sonucu bekleyelim bakalım. Sen şimdi uzan dinlen, bol su iç telaş yapma. Dua edelim birlikteGittim acile kizlar kan ve idrar testi verdim 1.30 saat snra cikacak sonuc ama 2 gundur damla damla kan geliyordu yine gelmis ya canm skldi dua edin nolur
Allah korusun düşük olmasın uzan bi yere ya ayaklarını kaldırSagol canm dinleniyorum simdi hayirlisi olsn hakkimizda kani gorunce sevincim kursagimda kaldi ama insallah yine bi sey olmaz
Canım kötü düşünme inşallah mutlu haber ver bizeSagol canm dinleniyorum simdi hayirlisi olsn hakkimizda kani gorunce sevincim kursagimda kaldi ama insallah yine bi sey olmaz
Kan olduguna eminmisinSagol canm dinleniyorum simdi hayirlisi olsn hakkimizda kani gorunce sevincim kursagimda kaldi ama insallah yine bi sey olmaz
Insallah canimCanım kötü düşünme inşallah mutlu haber ver bize
Evet pembeydi orkid oldugu icin tam olarak ne kadar geldiginide anlayamadim simdilik yok gibiKan olduguna eminmisin
Canım ya şükürler olsun iyi bir değer maaşallah.inşallah katlanarak artar. Wc dışında fazla ayağa kalkma iki gün. Dikkatli ol sonraki testi bekle sabırla.Kizlar sonucum 208 cikti ama belim acayip agriyor
Kizlar sonucum 208 cikti ama belim acayip agriyor
Tebrik ediyorum bu aradaKizlar sonucum 208 cikti ama belim acayip agriyor
Su an tatil oldugu icin dun denize gittik hic cikmadim ya bileydim o kadar girmezdim simdide kayinvalidemgildeyiz mecbur sylicem onlaradaCanım ya şükürler olsun iyi bir değer maaşallah.inşallah katlanarak artar. Wc dışında fazla ayağa kalkma iki gün. Dikkatli ol sonraki testi bekle sabırla.
sagol insallah yukselerek artar degerimoooooooooooooooooooo maşallah masallahhhhhhhhhhh
bir hamilemiz daha oldu :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?